Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Son bölümden. ://///
Teşekkürler.Manga okumadığım için sordum.

Sınavdan sonra iş bulmaya gidiyor fakat nen, ryo falan bilmediği için alınmıyordu. Ondan sonra avcı kartını kaptırıyor vs daha sınav bitmedi diyerek ona nen öğretiyordu sakallı biri. Sanırım sondan bi önceki bölümdeki koruma grubunda vardı.
Onu hatırlıyorum mangada üzerinde duruldu mu diye merak etmiştim.
 
bunlar bildiğin vs atıyorlar. Hiç araya birileri girecek ve yarım kalacak gibi bir hisse kapılmadım. Hisoka devam aslanım.:D
 

Yami

Yugioh gibi kapışıyorlar :( Hoşuma gitmeyen birşeyler var ama çözemedim. Hisoka ciddileşemedi bir türlü.
 
Hisoka olayı çözüp indirecek gibi duruyor ama hayırlısı. :ehe:

Chrollo'nun tekniğini en ince detaylarına kadar anlatması ilginç.
 
Hisoka mı Chrollo reyiz aklını alır kedi fare misali oynuyor la adamla.:( Bence Hisoka daha Chrollo'yu yenecek kabiliyete ulaşmadı.
Bende Hisoka'da o gücü hissetmedim ama güvenmediği bir şeyler olmasa ısrarla Chrollo demezdi. Hisoka'nın küçüklükten gelen bir intikam ve acı dolu bir geçmişte çıkmayacağına göre, vardır bir şeyler.:D
 
Bu ikisinin dövüşünde eksik olan şey şiddet. Netero falan dövüşürken etraf harabeye dönüşüyordu, saldırıları çok kuvvetliydi. Bunlar ise ne bileyim küçük küçük saldırılarla dövüşüyorlar. Garip geldi bana da.
 
Okuyucu Chrolla alır diye düsündüğü için mangaka kesin Hisokaya aldırır... Bu kadar vs devam ediyorsa önce ki sayı bana da yarım kalacak gibi geliyordu ama vs devam ediyor. Bakalım artık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık