Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Alpamis, @Gannicus

Durum öyle bir vaziyet aldı ki, iki tarafdan da sıkıştırma var. Böyle düşünmemin en büyük sebebi Kaido'yu durduracak kimsenin olmayışı. Belki araya bir şeyler girer bilmiyorum ama iki farklı yonkouya iki farklı arc da çok uzun süreli bir tablo. Daha Karasakal, Devrimciler ve Dünya Hükumeti derken sonu gelmez bu işin. Ama güçlerin bölünmesi de kafaları kurcalıyor tabi. Bilemiyorum Kaido'yu nasıl zaptedecek mangaka. Belki ikinci kez Shanks el atar duruma :)
Ona katılırdım işte. Mesela Luffy'nin içinde olduğu bir grup yapıp Kaido ile eşleştirsen ve başka bir grup yapıp Big Mom desen daha çok olabilirliği var. Ta ki Momo ile Luffy arasında ki verilen o söze kadar.
 

Rise and Shine

Ben bu sefer yonkouların öyle kolay kolay indirilmeyeceğine inanıyorum indirirİlerse kolayca seriyi bırakırım.
 
Acaba mangaka bir tarafta Mom'u diğer tarafta da Kaido'yu mu harcatacak ? Böyle düşünmemin birkaç sebebi var:

  1. Diyelim ki ilk olarak Mom'u indirecez. Kaido bu süreçte eli boş mu gezecek ? Mingo yenildi, işleri bozuldu, Jack'ten haber alınmıyor, olayları bu raddeye kimin getirdiğini öğrendi vs. Bu adamın Mom'un yenilmesini beklemesinin mantıklı bir tarafı yok.
  2. Mangaka ne şekilde ayırdı bizimkileri dikkat edin. Luffy'leri Sanji'nin peşine yolladı. Yanında Pekoms ve Carrot. Bunlara Jinbei'nin de katılması gayet olası. Bu ekip Germa 66'yla birleşirse ve Sanji'nin ailesi beklediğimiz kadar güçlüyse Mom inemez mi ? Öte yandan Zoro'nun ekibi, Kinemon'larla kaldı. Yanında bir de Law var. Law'ın 2 yıl önce X-Drake'le bir görüşme yaptığını hatırlıyorum. Yani aralarında bir ilişki var az-çok. Peki Drake kime çalışıyor ? Kaido'ya. Bu ekip samuraylarla bir araya gelirse bir de buna Kidd katılırsa (iyi bir sopa yemiş. Yeterince gerekçesi var Kaido'ya karşı savaşmak için :)) ?
Arada mutlaka bilmediğimiz güçler destek çıkacaktır ama kemik kadroyu bu şekilde düşündüm. Olabilir mi dersiniz ?
Bizimkiler Germa 66 ile birleşmez. Adam babamla işim olmaz dedi hala müttefik olacağını düşünenler var. BM için mangada hiç altyapı hazırlanmadı. Böyle çat diye inerse çok söverim mangakaya. Hem bir yonkou böyle inerse seri 5 seneye biter.

Fuji Dof'u indirmelerinden dolayı Luffy'ye "Cehennemi yaşayacaksın" demişti. Belki de Luffy döndüğünde çok kötü bir manzarayla karşılaşacak. Kaido'nun gazabına uğramış halde bulacak arkadaşlarını. Onun üstüne Kaido'ya bilenip canını okuyacaklar.

Al sana senaryo. :/ Olma ihtimali yok değil.
Böyle bir durum ben de bekliyorum açıkçası. Sanki bizim Wano takımının işi daha zormuş gibi görünüyor. Adam Law ve Luffy'e bileniyordu, Law şimdi ayağına gidiyor. Ayrıca adamda kitabe var ama okuyamıyor. Robin de bu adamın ayağına gidiyor. Wano takımının işi zaten zor bir de yakalanırlar ise çok kötü şeyler olabilir.
 
Diğer yandan Madam Sharley'in Luffy hakkındaki keanetini de unutmayalım. Bu senaryo eğer gerçekleşecekse önümüzdeki Mom sürecinde gerçekleşir. Ben Germa 66 birleşmesi diyorum ama diğer yandan Germa 66'nın Mom'la sıkı ilişkilerinin olması ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım. Belki adamlar gayet memnun hallerinden.

Kehanete göre balıkadam adası yanacaksa Mom'la ilgili bire bir aksiyonun olacağını düşünmek mantıksız olur. Yani aklımdaki muhtemel senaryo, Luffy'nin Jinbei vasıtası veya yardımıyla Sanji'yi geri alacakları. Jinbei'nin kendisine ihanet ettiğini öğrenen Bigmom da balıkadam adasını yok etmeye gider ve böylelikle Mom ve bizimkiler karşılaşır. Bu savaş sonrası da balıkadam adası cehenneme döner vs.
 
@Sanji Vinsmoke
Aynen öyle. O taraf daha sıkıntılı. İlla ki bir şeyler olacaktır.

@Densetsu no Samurai
Bence o kehanet seri sonunda gerçekleşecek. Luffy balıkadamları alıp yeryüzüne çıkaracak. Şu One Piece diye bir teori vardı. Adaları birleştirmekle alakalı. O tarz bir şey çıkabilir.
 
Luffy'siz bizim tayfa o kadar büyük bi iş başaramaz.Koca Kaido'yu Luffy'siz insin diye mi o kadar sakladı?Zoro ile Law muhtemelen esir düşecek Shogun'a.Luffy'ler Wano'ya vardığında herşey güllük gülistanlık olmayacaktır.Ne zaman oldu ki zaten?
 
@Densetsu no Samurai
Bence o kehanet seri sonunda gerçekleşecek. Luffy balıkadamları alıp yeryüzüne çıkaracak. Şu One Piece diye bir teori vardı. Adaları birleştirmekle alakalı. O tarz bir şey çıkabilir.
Olabilir. Bu durumda Mom'dan önce Kaido inecek demektir. Hangisinin önce olacağına dair bir ip ucu vs. olsaydı keşke ama bana Kaido daha evvel gidecekmiş gibime geliyor. Çünkü Kaido'nun kaybettikleri Mom'unkine göre daha fazla. Ve dediğim gibi Kaido'yu durduracak bir güç yok ortada şu an (Shanks hariç).

@Marco

Wano'da işler güllük gülistanlık olmayabilir de Mom tarafı sorunsuz bir şekilde nasıl halledilecek ? Kadında yazmalardan biri var ve bunlardan biri olmadan Op ortaya çıkmayacak. Luffy'nin amacı belli. Mangaka adeta tüm yonkouların indirilmesi gerek mesajını vermek için yazıtları yonkoulara dağıtmış. Karasakal zaten düşman. Bu sebeple Mom'la sürtüşmeye girmemiz kaçınılmaz.
 
Wb tayfasında kimsenin gücü gösterilmedi. Meyveleri en kıymetli olan tayfaya sahipti Wb. Zaten Karasakal'ın Marco'larla giriştiği savaş da bunun bir göstergesi.

Wb tayfası= Meyve. Bu nedenle dolaylı olarak Karasakal tayfası da meyveleriyle ön plana çıkan bir tayfa olacaktır.
Shanks tayası= Haki
Kaido= Meyve

Neticede haki kullanıcıları meyve kullanıcılarına üstün gelecektir. Bkn; Luffy crew vs. Karasakal crew. Sonuçta Op evreninde en büyük güç= Haki ;)
Garp da meyvesiz ama en güçlü ünvanını ona vermemişler. Meyveli WB'de idi o unvan. Total olarak bakarsın ne hakisi yav. Marco dediğin adam magmaya, lazer yağmuruna kafa atan adam Beckman'ın hakili mermisi ile mi geberip gidecek? Çok avantajlı Marco kendi klasmanındaki adamlara karşı. Sorun karşısına amiraller gibi Teach gibi azmanlar çıkması. Meyve kullanıcıları da haki kullanıyor sonuçta. Meyvesinin daha ön planda olması hakilerinin de sağlam olacağı ve meyve+hakinin müthiş avantaj olacağı gerçeğini değiştirmez. Amiral deyince akla meyve gelir ama hayvan gibi doruki+hakileri var. Zaten bizim tayfayı örnek vermen garip bizim kaptan da meyve kullanıcısı. Yani kk olacak adam bir meyve kullanıcısı. Bugün sürekli övülen şey g4 ve bu g4 hakisiz yapılmaz ama meyvesiz de yapılmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık