Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Aslında Luffy'nin ilk yenilgisinin olayı başka. Adamın yakasına yapışıyor laf anlatmaya çalışıyor. Durdur felan fırtınayı diye. O da vuruyor kancayı. 2. yenilgisi harbi yenilgidir. İşte meyve yeteneğinin ne kadar tehlikeli olabileceğinin kanıtıdır o durum. K.haki aslında çok değerli bir güç.
 
Akainu,Kizaru, Aokiji,Genç Sengoku,Garp,İssho bu kişilerin hepsi ya amiral ya da amirallik teklifi almış kişiler.

Aralarından bir tek Akainu sağlam bir dayak yedi gerçi sonra ayağı kalktı.Rakibi,delik deşikti,Aokiji 10 gün süren dovuş sonunda,kendi dengi olan Akainuya kaybetti.Akainu Kizaru Aokiji denktir,kimi istersem onu kazandırırım,demiştir Oda sbs sinde,yani üçünü denk sayabiliriz.

Zoronun hocası ve hedefi olan Mihawk bu saydığım kişilerden hangilerinden güçlüde,siz Zoro amirali wanodan sonra yener diyonuz.??
 
Akainu,Kizaru, Aokiji,Genç Sengoku,Garp,İssho bu kişilerin hepsi ya amiral ya da amirallik teklifi almış kişiler.

Aralarından bir tek Akainu sağlam bir dayak yedi gerçi sonra ayağı kalktı.Rakibi,delik deşikti,Aokiji 10 gün süren dovuş sonunda,kendi dengi olan Akainuya kaybetti.Akainu Kizaru Aokiji denktir,kimi istersem onu kazandırırım demişken.

Zoronun hocası ve hedefi olan Mihawk bu saydığım kişilerden hangilerinden güçlüde,siz Zoro amirali wanodan sonra yener diyonuz.??
Zoro'nun aşacağı adam bence Rayleigh. Rayleigh'i aşacak adamı sayılı kişiler arasına koyabiliriz. Amiral olayı işin rütbesi. Yoksa gücünün zirvesinde ki bir Zoro her türlü Amiral olur.
 
2 sinde de rakibe zarar verememe durumu var. Luccide vurupta yetersiz kalıyordu. Burda biraz bakış açısı giriyor aslında işin içine. Sen Luffynin aldığı zarara bakıyorsun ben verdiğine bakıyorum. Hani diğer 2 sinde Luffy vurdum mu inletti. Diz çötürdü falan. Luccide yumruk ata ata yoruldu adam.
Zorlanma tanımlarımız farklı. Verdiği zarara bakmak pek mantıklı olmaz ama şimdi Magellana zarar veremedi bile. O zaman zorlanmadı diyemeyiz değil mi? İkisine birden bakıyorum ben aslında. Crocoya verdiği zarar mesela Storm saldırısı yer kabuğunu parçalayacak şekilde bir etki bırakırken Lucciye attığı jet gatling bir duvarı anca parçaladı ve duvar parçalandığı anda Lucci zaten yenilmişti. Yani duvarı parçalayacak hale getirdiği ana kadar kullandığı kuvvet Lucciyi bitirmeye yetmişti. Tabi önü var olayların g3 vs onlar da hesaba katılır ama Stormun etkisi cidden bambaşka. Çevreye olan etkisine bakınca Storm daha güçlü imiş tabi bu Luffy orada istemsiz b.haki kullandı teorisi için de bi kanıt olabilir.
Velhasılı hem vs sonunda ya da Crocodaki gibi vsler sonrasında Luffy'nin hali hem de yenmek için kullandığı efor önemli. Bunların geneline bakınca Croco bence açık ara önde.
 
Zoro amiral olur tabii,ama iki arc sonra olamaz sorun burda.
Eğer ki Luffy yakın zamanda ya da 2 arc'a Yonkou ile savaşacak güçte ise Zoro'da gayet o seviyede ki bir adam ile kapışacak güçte olabilir bence. O kadar aşılmaz bir duvar olarak görmenin lüzumu yok. Seride en önemli olay irade gücü. Bizimkilerin iradeleri de herkesi aşacak cinsten. Amiralleri özel yapan da meyveleridir bence. Tamam diğer özellikleri de hakileri de çok iyidir. Ama onlar bu konuda aşmış kişiler değiller bence.

Hepsi bence bu arada.:D
 
Daha Nw ye gireli 3 arc olmuşken Amiral karşısına korkmadan dikilen bi kamyon adam gördük bu adamları çok büyütüyorsunuz bence :/

Zorlanma tanımlarımız farklı. Verdiği zarara bakmak pek mantıklı olmaz ama şimdi Magellana zarar veremedi bile. O zaman zorlanmadı diyemeyiz değil mi? İkisine birden bakıyorum ben aslında. Crocoya verdiği zarar mesela Storm saldırısı yer kabuğunu parçalayacak şekilde bir etki bırakırken Lucciye attığı jet gatling bir duvarı anca parçaladı ve duvar parçalandığı anda Lucci zaten yenilmişti. Yani duvarı parçalayacak hale getirdiği andan kullandığı kuvvet Lucciyi bitirmeye yetmişti. Tabi önü var olayları g3 vs onlar da hesaba katılır ama Stormun etkisi cidden bambaşka. Çevreye olan etkisine bakınca Storm daha güçlü imiş tabi bu Luffy orada istemsiz b.haki kullandı teorisi için de bi kanıt olabilir.
Velhasılı hem vs sonunda ya da Crocodaki gibi vsler sonrasında Luffynin hali hem de yenmek için kullandığı efor önemli. Bunların geneline bakınca Croco bence açık ara önde.
Luffy Magellana gayet çakmıştı 1 tane. Ayrıca bahsettiğimi yanlış anladın. Vuramamak ayrı konu vurupta zarar verememek ayrı. Vurupta zarar verememek daha sıkıntılı bir durum bana göre.
Etraftaki nesnelere göre değerlendirmek yapmak çok yanlış. Mesela Lucciye vs ye başladıklarında birbirlerini duvardan duvara vurdular bir halt olmadı o duvarlara. Lucci bir rankyoku çaktı aynı duvar anında sızdırmaya başladı.
 

kör topal

Luffy'nin kazandığı hangi vs. adam akıllı la ? :) Birinde (Croco) mangaka o kadar pişman oldu ki Mf'de g2siz ezik Luffy'nin yumruğuna canı yanan adamı Joz'uya yani diğer deyişle elmasa yumruklattı yine de bir şey olmadı :D O kadar pişman oldu ki Shanks'tan sonra en çok ona karizma kastırdı. Wb'ye saldırmaya gitti, Mihawk'ı durdurdu Ace'i kurtardı vs. Bu adamı böyle harcamamalıydım dermişçesine...

Enel zaten ayrı bir saçmalık. Antisi olması ona dokunabileceği anlamına bile gelmiyorken adam ışık hızında hareket edebilen biriyken Luffy'nin, pardon g2 siz Luffy'nin yumruğuna ''hızlı'' dedi :hhh:

Vs. vs. Bunları alıp da ooo Luffy herkesten güçlüydü muhabbetleri yapmayın la bir de :D
Bide mal Lütfü diye bi teknik çıkartıp k.hakiyi antilemişti :oleyo2:.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık