Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Lütfen şaka de. Dof, haki kullansa Croco'nun kafa kopmuştu yahu. Fazla teknik gormememiz de normal cunku Dof, ölümüne savaşmadi orada. Keyfince takıldı. Orada Marco'nun her seyini koyması gerekirken Dof'un öyle bir gerekliliği yoktu. Adam ben korsanim istediğim zaman shichiligi bırakırım diyen adam. Sanirsin kendini denizcilere adamis bir adam. Marco'nun 2y önce ederi oydu kardeşim. Marco'nun duz tekme atmasinda sikinti yok ayrıca. Garp duz yumrukla 500 mlik adama tek atıyor. Mesele haki ve doruki. Marco'nun tekmesi de güçsüz değil zaten ama karşısında kendisinden üstün adamlar var sorun o. Yoksa o tekmeyi Dof'a caksa harbi etkiler diye düşünüyorum veya Beckman'a, Jack'e falan.
Şaka filan değil.Zamanında birileri çıkıp Dof'ta H.Haki bekliyorum %100 deseydi dalga geçecekti herkes ama noldu çıktı.Meyveden ne yetenekler çıktı.Neden biz bunları şimdi gördük ?Çünkü Dof'u detaylıca çizebileceği koca bir Arc vardı elinde.Aynı şekilde Marco,Vista(kolu gittiği için Jozu'yu saymıyorum)detaylıca işlendiğinde hayvan gibi B.haki ve K.Haki çıkacaktır.Ondan sonra buralar hep Marco fanı dolacak''2 yıl sonra Marco vs Akainu'',''Marco vs Dof+Vergo'' havalarda uçacak.Yaz bunu Gannicus demişti dersin.
 
Aldığı sorumluluk onu eskisinden güçlü hale sokacaktır ama ne kadar?Dediğim gibi ilkten güçsüz kullanması normal.Diyorsunki karşısında 4 amiral+garp var ama Kizaru'ya direk en güçlü tekniği ile saldırmayıp tekme atınca babasının Hp'si düşmüyor.Ace mesela.Adam Akainu'ya Hiken ile saldırıyor.Halbuki bildiğimiz yeni ateş oğlan Sabo'nun yapabildiği bi saldırı bu.Opta istersen kıyma gibi doğranacak ol sırası ile az güçlüden çok güçlüye doğru saldırılarını sıralarsın.Benim gördüğüm bu.Law mesela.Karşısında Dof ve Fuji var sonra Dof'a yeniliyor yenilirken bile kullanmamış ama teee kolu gidince en sonda yenilmesine ramak kala Gamma knife kullanıyor.
Savas uzadikca babasinin hpsi dusecek. O amiraller direk babasina saldiriyor cunku. Ayrıca kendisinin ve arkadaşlarının hpleri dusecek. Bu adamlarin bir an evvel amiralleri alt etmesi lazim çünkü idam saati var di mi? Edemezlerse ulasamayacaklar vaktinde platforma. Luffy sürprizi olmasa Garp'i gecemeyeceklerdi biliyorsun değil mi? Yani uzun lafin kısası Marco bu idi 2 sene evvel.

Gammayi yenilirken nasıl kullansın yahu. Bosluk bulması lazim onu da Luffy sayesinde yarattı ve yaptı. Teke tek vsde Dof dalga geçerek dövdü bunu. Mes falan denediginde de gene şu aptalca saldırılarını denemekten vazgeç diye tiye aldi Law'u Nasıl gamma yapacak?

@Gannicus

Zaten çok sağlam b.haki ve k.haki vardır. Meyvesi de muazzam zaten. Dof+Vergo'yu bence yener. Ben Marco'yu, Shiryu'dan sonra en guclu sağ kol olarak bekliyorum açıkçası. Marco'yu güçsüz görmüyorum yani. Bahsettiğim mevzuu başka.
 
@Phoenix Marco Dof+Vergo'yu alır diyorsun.Buna katılmamakla birlikte şunuda ekleyeyim:Şimdi Marco Dof+vergo'yu alacak güçteyse ve sağlam B.hakisi varsa varını yoğunu ortaya koyduğu bi saldırının amirale sadece ah dedirtmesi mantıksız.Gelişince amiral olmuştur dediğin adamın amirale sadece ah dedirtmesi normal mi?Ortada bi tezatlık var.
 
@Phoenix Marco Dof+Vergo'yu alır diyorsun.Buna katılmamakla birlikte şunuda ekleyeyim:Şimdi Marco Dof+vergo'yu alacak güçteyse ve sağlam B.hakisi varsa varını yoğunu ortaya koyduğu bi saldırının amirale sadece ah dedirtmesi mantıksız.Gelişince amiral olmuştur dediğin adamın amirale sadece ah dedirtmesi normal mi?Ortada bi tezatlık var.
Vergo kim la :D Dofu yenecek adam icin çerez. Magmaya, lazere kafa atan adam icin Vergonun yumrugu cerez olur anca. Olayı anlamiyorsun seviyesi artmistir belki diyorum. Iki onceki haliyle Dof+Vergo'yu alır. Iki senede gelişip amirale ciddi hasar verecek belki amiral olacak seviyeye gelmiş olabilir diyorum. Yani yeni teknik görürsek bu iki seneden beridir var demek değil. Mfde adam duz tepik atan, pençe atan bir adamdi. Senin mantıksız bulman gerçeği degistirmiyor. Anca ah dedirtti. Kizaru tekme yedi onemli bir sey olmadi. Boyle yani adamina gore. Amiraller çok zor hasar alan adamlar. Jack, Mom'in sağ koluna sağlam vurabilir ama amirale vurabilir diye bir sey yok. Klasman farklı.
 
Dof amiral dengi bi adam. Amiral ile Dof arasına dağları taşları koyuyorlar ama benim gördüğüm Amirallerle çok rahat aksiyona girebilen, meyvesiyle tüm adada terör estirebilen, dayanıklılıkta sınır tanımayan bi Dof var.Luffy+Law Fuji ile vs atsa ilk G4'ü çıkartabilir mi ondan bile emin değilim ki Fuji'nin kendisi bile Luffy'le karşılaştığında ikimizin iyiliği için kim olduğumu söylemesem daha iyi demişti.

Yani işin özeti Dof Amiral dengidir, aldığı saldırılar hızını azaltmış bunun üzerine Luffy G4'e geçince (ki g4 gücü de Amiral dengi bi güç) o hıza ayak uyduramamış bu yüzden üzerine çok gidiliyor.Arc baştan sona dikkatlice okunursa Dof'un Amiral eşiti gibi konumlandırıldığı görüyoruz.

Not:Yazdıklarım sana değil :)

Ben bunları zaten hep söylüyorum ancak kimse mangadaki veriler üzerinden karşılaştırma ve değerlendirme yapmıyor.Kafalarda belli bir amiral imajı çizilmiş keskin sınırlarla da ayırmışlar diğer karakterlerden.İşin ilginç yanı Mihawk'ı amiral seviyesi ve üstü gören de bu adamlar.Ona gelince böyle bir önyargı yok tabii ki olur mu hiç. :)

Shichibukai seviyesi diye birşey yok.O 7 korsanın sadece yonkoların aşağısında oldukları kesin.Gerisi tam bir muamma.Mangaka amirali mağdur eden Weeble'ı aralarına alarak bunu net olarak gösterdi yakın zamanda.Öncesinde de zaten şu anki yonko teach bir shichibukaiydi.Herhalde amiral dengi değilken birden bu seviyelere yükselmedi bu adam mucizevi bir biçimde. :)
 
Gelişince amiral olmuştur dediğin adamın amirale sadece ah dedirtmesi normal mi?
Simdi marco sakaya ah dedirttide saka marcoya ah dedirtmedi be bro.Marco sakadan güçlü demiyorum tabiki ama öyle saldırılar pek ölçüt olmamalı.WB nin yüzünü alan yumruğa Marco kafa atmıştı.Marco dofu çok zorlansada alıcaktır vergo olsada olmasa bişey değişmez
 
Kuş kafesi diye bir olgu var. Çok uygun bir karakter değil Dof bu tür karşılaştırmalarda. Gözümde hala Amiral seviyesi değil tam olarak. Luffy Fuji karşısında kaybederdi G4 açsa bile bence.Marcoya gelirsek: Şimdi Rogerın tayfasından 3 yonko seviyesi 4 amiral seviyesi adam çıkmış neredeyse. Lan bari koskoca Wbnin(Devrin ikinci adamının) sağ kolu olan adam en azından bir amirale denk olsun. Yoksa o tayfayla ebemde KK olurdu. Marco Yonkolardan sonraki en güçlü korsan gibi bir şey birde seride vurgulandı birkaç defa.
Herneyse totalde Marco az biraz güçlüdür Doftan. Ama kuş kafesi falan değişik karakter Dof kazanabilirde bu vsyi. Yine belki amiralle karşı bile şansı olabilir Dofun o tekniği sayesinde.
 
Zoro'nun kılıcına su, kan falan sürüp Croco ile savaşması efsaneymiş be. O kılıcı savurunca kan mı kalır su mu kalır :D Hatta şekil olsun diye kılıçtaki kanı savurarak temizlerler genelde :D Neyse.

karolla ile densetsu no samurai kendi hallerine bırakın bence.Onlarla uğraştığınız süreç içerisinde daha önemli,işe yarar şeyler yapabilirdiniz.
Gün geçtikçe saflığını kaybetmen beni ziyadesiyle üzüyor :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık