Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Onun sebebini belirtiyor Dof.Meyve ile harika bir kombinasyon var o yüzden lastik tekeri gibi olmuş geri sekiyor tekmesi o g4 formu yüzünden hakisini aşamaması ile alakası yok.Hem sert hem esnek geri sektiriyor zarar almadan.Ki bence luffy o halde daha fazla haki kullandığı için hakileri eşittir bu adamların.Ama kafesi aşmak için bariz bir şekilde üstün olman lazım haki seviyesi konusunda.Aynı Law - Vergo olayı gibi.
O lastiği patlatacak gücü olan patlatir. Dof'un yoktu bitti. O sertligi asip patlatamadi. Law koka yapıp Doftan korunmadi mi ayrıca? Korundu. Ama hakisi Dof'tan fazla degildir. Yani haki asma değil mesele. Vurus gücü vs savunma yapan kişinin sertliği.

@Raiden

La musti kopardin akşam akşam. Her görüşümde gülüyorum nedense :D
 
Öyle bi de çıkıyor ki? Arada ki inanılmaz irade farkı.:D Luffy'nin hayaline verdiği tepki de geleceği noktalar arasında ki farkı gösteriyor işte. Adam inanamıyor bile.
Luffy gibi zayıf bir adam, nasıl böyle hayal kurar diye şaşırmış sadece.:D Coby bile amiral olacağım diyor, ne iradesi var adamda. Alvida'nın teknesinde 3 sene yaşamış, kaçmaya bile çalışmamış.
 
@Alpamis ne ara tartışmaya girdin de dağıttın bizi :hhh: Ben söyleyeceklerimi söyledim duyacaklarımı duydum yeter gari :=)
Girdim önce ki sayfalarda.:D Hemen dağılmışsınız. Alttan da takip ettim burdaydın sen ve Karolla.:D

@gyjbsch

Kendisi de çocukluktan başladı istediği şeyi olmak için. Onun da hayali bu. Yani bu bir nevi kendini sınırlamakla alakalı bir şey. Luffy ise Korsanlar Kralı olabilecek kadar bunu isteyecek kadar özgür. Zoro ise böyle bir hayale inanamıyor. Kendi hayalini de biliyoruz.:D
 
Zoro 9 dağ ve denizde kesemeyeceği hiçbirşey olmadığını söylüyor.Ayrıca hakin benden yüksek değilse herşeyi keserim gibisinden bir laf söylüyor.Sonra da kuş kafesini kesmeyi bırak durduramıyor bile.

Demek kafeste haki var ve Zoro'nun hakisinden de fazla.Bug falan diyorsunuz da başka bir olasılık var mı ?
Varsa dinlemek isterim.Kafeste haki olduğu çok bariz bence.O hakiden fazla hakin varsa kırar yada kesersin kafesi.Ama kimse yapamadı işte.
Kafeste haki varsa ve doff hala g4 luffy üstüne diğerleri ile mücadele ettiyse,kafesteki hakiyi kendine alsa luffy yarısı etmez doffun derim.net şekilde hemde.Ama sanmam haki olacağını o kafes mevzusu bug resmen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık