Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kesebilir tabii.Mangaka koca yonkoyu böyle çaresiz bir duruma düşürmek istemezdi bence.Oldu ki Dof buhar oldu bulamıyorsun ne yapacaksın o halde ? O yüzden kesmesi mantıklı olan.Ama dressroda bu seviyede hakisi olan yani Doftan daha fazla hakisi olan biri yoktu bence.
Bana nedense o kafesi durdurmanın tek yolu,Dofu yenmek gibi geldi.Senin dediğin gibide olabilir çunki o adada Doftan güçlü hakisi olan kimse yok.
 
Zoro 9 dağ ve denizde kesemeyeceği hiçbirşey olmadığını söylüyor.Ayrıca hakin benden yüksek değilse herşeyi keserim gibisinden bir laf söylüyor.Sonra da kuş kafesini kesmeyi bırak durduramıyor bile.

Demek kafeste haki var ve Zoro'nun hakisinden de fazla.Bug falan diyorsunuz da başka bir olasılık var mı ?
Varsa dinlemek isterim.Kafeste haki olduğu çok bariz bence.O hakiden fazla hakin varsa kırar yada kesersin kafesi.Ama kimse yapamadı işte.
Zoro'nun sözünde başta mantık hatası var zaten. Önemli olan haki ustunlugu degil saldiri gucu ustunlugudur. Luffy, Marigold'un haki kalkanini kirdiginda hakisi mi vardı? Ama vurus gucu kalkanı kuracak güçteydi ve kırdı. Zoro'nun keşiş gücü Pica'yi aşıyordu ve iş bitti.

Dof'un kokali eli Law'in kılıcını tuttuğunda kanıyor. Senin mantiginla Law onun hakisini asabildigi icin iplerini de kesmesi ama kesemiyor. Yani mesele haki aşmak değil total sertliği aşmak. Elinin sertliği bir, haki ile 2 olsun. Ipin sertliği 3 haki ile 4 olsun. Law'un keşiş gücü de 3 oluyor ışte bu durumda.
 
Sevmezsin anlarımda bari objektifliği elden bırakmasaydın.Neyini gördün Law'ın ? Law'ın Zoro'ya tek üstünlüğü meyvesidir.Fiziksel güç,dayanıklılık,kılıç ustalığı Zoro'nun üstün olduğu durumlar.Haki konusunda bir şey diyemem ama aşağı yukarı aynı görüyorum.Bugün ikisi ölümüne kapışsa Luffy vs Lucci'den farkı olucağını sanmıyorum.
Law'ın neyini mi gördüm? Hahaha güldürdün.
Sana göre Zoro, Pica'yı yenen adam değil mi? Bana göre de Law, Doff'un en güçlü adamı Vergo'yu ve Trebol'u yenen adam. İkisini de çok zor durumdayken durum lehine döner dönmez anında tak indirdi.
Meyve meselesine gelirsek ne yapalım bu adamın meyvesini o zaman? Çıkaralım mı içinden. O zaman Luffy'nin meyvesini alalım adam kaptan felan olmasın.

Üstelik Zoro'yu da çok severim. Mesele Zoro'yu sevip sevmemem değil. Sadece şu an içim fazla abartıldığını düşünüyorum.
 
Luffy'nin haki-meyve kaplı tekniğini aşamadı Dof? Hani g4'de iken vurdu geri sekti ya? Bu senin deyişine göre Luffy'nin hakisinin Dof'tan daha yüksek olduğunu gösterir. Yani sonuçta diğer bir haki-meyve kaplı teknik olan Kafesi kimse kesemedi diye hakisi herkesten yüksek ise durum böyle oluyor?
Onun sebebini belirtiyor Dof.Meyve ile harika bir kombinasyon var o yüzden lastik tekeri gibi olmuş geri sekiyor tekmesi o g4 formu yüzünden hakisini aşamaması ile alakası yok.Hem sert hem esnek geri sektiriyor zarar almadan.Ki bence luffy o halde daha fazla haki kullandığı için hakileri eşittir bu adamların.Ama kafesi aşmak için bariz bir şekilde üstün olman lazım haki seviyesi konusunda.Aynı Law - Vergo olayı gibi.
 
Bir gün sen de bıkacaksın. :(
O zamana kadar tadını çıkarmaya çalışacağım :/
Bir gün bıkacaksın uğraşmaktan. Benim gençliğimi yedi bitirdi forumda.

Beni ve eski Luffy fanlarını yıprattı, yaşlandırdı. Sıra genç Luffy fanlarında. :(
Yeni nesi eskiyi geçer :/ Luffy Roger'ı Zoro Rayleigh'i aşacak.Ben de seni aşacağım işte :p O yüzden beni yıpratamayabilir. :D
Genç Luffy fanları yılmaz.@Marco'da o ışığı gördüm :D
İzindeyiz. :)
 
Onun sebebini belirtiyor Dof.Meyve ile harika bir kombinasyon var o yüzden lastik tekeri gibi olmuş geri sekiyor tekmesi o g4 formu yüzünden hakisini aşamaması ile alakası yok.Ki bence luffy o halde daha fazla haki kullandığı için hakileri eşittir bu adamların.Ama kafesi aşmak için bariz bir şekilde üstün olman lazım haki seviyesi konusunda.Aynı Law - Vergo olayı gibi.
Yahu ne alaka? Kafestede mükemmel bir şekilde kombinleyip sertliği artıramaz mı? Law Vergo olayı ile alakalı olamaz. Birinde çünkü normal bir insan bedeni var. Gördük ki Law'ın meyve normal insan bedenleriyle hatta ruhlarıyla top gibi oynayabiliyor. Ondan korunmak için haki şart. Ama Dof'un telleri öyle değil. Onu kesebilmek için sertliğini aşman gerekir? Başka olayında içinde ne olabilir ki? Bir kişi haki kullanmadan bile Dof'u sertliğini aşarsa onu aşmış olur. Dof'un haki kullanıp tellerini daha da dayanıklı hale getirmesi Luffy'nin ki ile bir olay olur. Burda çok ince oluyor her şey. Yani burdan savunulamaz bence bu olay.
 

Görmediniz herhalde. Özet bu beyler.:D

Haplı Hody deniliyor. Adam denizin altında savaşıyor. Direk çekiç olma durumu. Gücü resmen etkisi hale getiriyor. Kişi de bayılma hissi yaratıyor bu denizin gücü. Ona rağmen g3 ile kolay bir şekilde yeniyor Hordy'i. Siz cidden Hordy üzerinden bir kıstas yakalamaya mı çalışıyorsunuz.:S
Attığın sayfadan bir anlam çıkmaz.:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 62)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık