Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Lawın meyvesi güçlü bir haki karşısında çöpten başka bir şey değil. Ayrıca çok enerji götürüyor.
Onun herkes farkinda da o guclu hakiye pek az aam sahip. Dof, elini koka yapip Lawin kılıcını tuttuğunda eli kanıyor. Vergo kolunu koka yapip kılıcını blokluyor Tashigi'nin, Luffy kilica kafa atıyor ama bir şeyi yok. Farkı anlatabildim mi? Dof'un bile kokasi Law'a yetmedi. Dof'un avantajı anormal sertliğe sahip ipleriydi. Ama Zoro'da bu sertlikte bir kılıç olduğunu sanmıyorum 1 ikincisi Dof kadar b.hakisi olduğunu da sanmıyorum. Evet b.hakisi ile korunup Law'u çerez gibi yiyecek adamlar var ama Zoro o adamlardan değil bence.
 
Bence o kadar. Hatta o kısmı abartarak yazdım. Bir dakikayı bile bulmayabilir.
Sevmezsin anlarımda bari objektifliği elden bırakmasaydın.Neyini gördün Law'ın ? Law'ın Zoro'ya tek üstünlüğü meyvesidir.Fiziksel güç,dayanıklılık,kılıç ustalığı Zoro'nun üstün olduğu durumlar.Haki konusunda bir şey diyemem ama aşağı yukarı aynı görüyorum.Bugün ikisi ölümüne kapışsa Luffy vs Lucci'den farkı olucağını sanmıyorum.
 

Görmediniz herhalde. Özet bu beyler.:D

Haplı Hody deniliyor. Adam denizin altında savaşıyor. Direk çekiç olma durumu. Gücü resmen etkisi hale getiriyor. Kişi de bayılma hissi yaratıyor bu denizin gücü. Ona rağmen g3 ile kolay bir şekilde yeniyor Hordy'i. Siz cidden Hordy üzerinden bir kıstas yakalamaya mı çalışıyorsunuz.:S
 
zoro defalarca sonrasında kafayı kesti. Hiç bir şey değişmediği halde ısrarla sanki adam kafasındayımış gibi lanse ediyorsun. Adam sürekli yer değiştiriyor. Zoro da bunu biliyor. Luffye boşuna saldırıyorsun diyor. Buradan anlarızki daha önce kafasına da saldırmış. Mesela en son dev pikayı kafadan 2ye böldü. Ama pika başka yere gittiydi. Yani pika kafada değil her zaman.
Buradan anlarız ki kafasına saldırmış dediğin yerin mangada gösterilmediğini mi söylüyorsun.Gösterilmediyse nereden bileceğiz Zoro'nun bunu yaptığını.Zaten kısa bir süredir savaşıyordu hangi ara denedi de vazgeçti.Luffy en azından direk kafaya hedef alıp dev formunu durdurdu.Ondan sonra bulması daha kolay.Zoro amele gibi uğraşıyordu öncesinde.İşte bu savaş zekasıdır.Bilmeden yaptıysa da içgüdüyle alakalıdır.Pikanın kafada olup olmamasının önemi yok. Önemli olan bir şekilde üstünlük sağlamak o meyveye.

Alakası yok. Zoroyo da sürekli baskı yapıyor. Savunacağım diye mangayı çarpıtma. Birinde basınçla yerin dibine sokuyor. Diğerinde hafif göcük oluşturuyor ama hafif göçük olan daha kuvvetli? Basın adı üstünde ne kadar yüksekse o kadar delici olur yav. Yuh be.
Yerin dibine soktuğunun daha kuvvetli olduğunu zaten söyledim.Law'a yaptığı daha kuvvetli demedim sürekli ve etkili dedim.Öyle olduğu çok bariz mangada gösterilmiş adamın kaçamamasından.Adamın kafasının üstüne nişan alıp yerçekimi uygularsan mı daha etkili olur karşı karşıya dururken kullandığında mı ? Biraz kafanı çalıştır istersen.
 
Şu wanoya zoro ve law gitti. Hangisinin ne olduğunu orada göreceğiz. Lawı üstün görenler o zaman kaçacak delik arasın benden :D
Wano'ya gitmeye gerek yok ki! Zoro farkı zaten kendi belirledi. Adam samurayları dize getirecem dedi. Ama Law dediğin adam Kaido ile muhatap olacak adam. Fark bariz işte.
Üstelik şu seride o gamma knife'ye yiyip ayakta kalacak belki de sadece 2 adam vardı. İkisini de mangaka Law'un karşısına verdi: Biri Doff diğeri de Kaido.
 

MDL_Roronoa

Bariyerle aslında inanılmaz şeyler yapılabilir aslında. yere yatay şekilde yapıp kendini bile uçurabilirsin belki. gerçi uçabilse çoktan uçardı robinle falan
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık