Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Garp arafta kalmış bir adam.Aşşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık.
Ace'e yardım etse tüm dünyada ihanet etti , kahramana bak , koynumuzda yılan besledik ,böyle kahraman olmaz olsun muhabetine maruz kalacaktı.
Kurtarmasa da ayrı dert.

Ace kaddafili arsız.Laf dinlemiyor bir türlü.Garp kendi iç savaşını veriyordu o savaşta.Katılmamalıydı belkide orda olması ona zarardı.

Ace'in kime zararı olmadı ki ,WB öldü ,Luffy bunalıma girdi, Garp delirdi , bir sürü WB tümeni can verdi.
Ama Ace te değil biraz da hastalıklı babasının genlerinde suç.
Roger gibi bir manyağın çocuk yapması baştan hataydı.20 ay kadının karnında kalmış doğuşundan belli sıkıntı biri olacağı.
 

kör topal

Sanji fanlarının yeni bahanesi hayırlı uğurlu olsun. Bence de Sanji elini kullansa Zoro'dan güçlü olurdu Luffy'ye tek felan atardı.
 
Ne fark eder? Haplı hody elmas kadar sert mi oluyor? Zoro gene kesip kenara atacaktı. O bölümde luffy gemiyi parçalayınca luffyden başka kimse parçalayamaz o yüzden o parçaladı dediniz. Gördük ki zoro çok daha az eforla çok daha rahat pikayı doğradığı gibi gemiyi doğrarmış. Ama mangaka luffye bıraktı işi. Luffy gitti ahtapota yumruk attı, luffyden başka kimse indiremezdi dediniz. Ahtapotun gövdesinden en az 3 kat uzun olan kollarını tek hareketle dilimleyen zoro istese gövdesini kesemezmiş gibi konuşuyordunuz. C.C'yi luffy indirdiğinde, C.C'in en son halini zoro indiremez dediniz. Adam çöpün önde gideni çıktı. Choppa bile posta koyuyor :D 2 yıl aradan sonra gördüğümüz CC ve hodyi zoroyu bırak sanji bile indirirdi. Dofta luffye verilen desteği zoroya ver o da dofu indirir :D Luffynin red hawk attığı yere koy zoroyu çaksın ashurayı veya shishisonsonu dof kendine ilk yardıma hemen başlardı.
Dressrosada Zoro Doflamingonun karşısına çıksa ashura açıp iyicene savaşacağını mı sanıyorsun? :/
 
Sanji fanlari sadece zoro fanlarina itici geliyor bence, onlarin onundeki tek engel sanji fanlari malum, ben ne sanjiyi ne zoroyu tutarim, gel gor ki halen luffy ile zoro esit, zoro law i yener diyen arkadaslar var...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık