Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Birader senin kafan mı güzel, ben sana adam gibi cevap yazdım senin verdiğin cevap bu ;


Ben sana bir daha düzgün cevap yazar mıyım ? Düzgün cevap yazıyoruz, senin karşılığın bu işte, başka da bir şey değil.

Sabo olayı bir istisna, istisnalar kaideyi bozmaz. Ne yani, Sabo'ya öyle dediler diye mangada geçen herşey yalan mı diyeceğiz yani ? Kaldı ki Sabo olayını databookta bile öldüğü söylendi, o kadar büyük bir sıvama yapıldı. Şimdi aynı şeyin tekrar olacağını iddia etmek demek mangada geçen herşeyden şüphe duymak ve doğruluğuna inanmamak demek. Akainu şuan Aokiji'nin bizimle alakası yok dedi mi. Dedi. O zaman sıkıntı da yok.
diğer geel tartışma başlığında yazdığını diyorum ben.. yazacaksanız mantıklı seyler yazın böyle saçma sapan seyler yazmayın dedin..
 
La ne adamlarsınız ya. :D
Luffy seri sonunda dahi Zoro'yu kolay kolay alt edemez, ecel terleri döker. Beklentim bu yönde.
@Master of Puppets ne güzel yazmışsın ellerine sağlık. :alkis: Adam hayatını çalışmaya adamış, sanji gitsin mink görünce burnu kanasın, her hatuna yazsın vs. :D
 
Ülen bu Jack'in yarı balık adam çıkması ne kadar da harika bir şey oldu ya. Düşünsenize adam hem antik zoanın gücüne hem de balıkadam gücüne sahip. Sonunda işe yarar bir smile vak'ası gördük. Mamut gibi suyla alakalı bir hayvanatın balıkadam ırkıyla birleşimi harika olmuş bence. Acaba Kaido'nun diğer felaketleri de mi böyle ?
Aynen o olay benim de hoşuma gitti. Hem sıvama gibi gelmedi, zorlama gelmedi yani sonradan çıkmadığı belliydi. Ayrıca balıkadam meyve yerse ne olur diyip duruyorduk o da iyi oldu :D
 
Sayfa 28'den sonra okumadım ama bence Aokiji Devrimcilere haber verdi Burgess sizin adada BB geliyor diye, Dragon'da zaten toplantı için adadan ayrılacağı için her şeyi yok ederek ayrılmışlardır. BB'nin yalnız adada olduğunu gören C-0 ise Devrimcileri loser olarak göstermek için BB adayı yok etti sonrada kaçtı tarzında gösterdi.

Burada fark ettiyseniz C-0 hem Blackbeard'ı kaçıran ve Devrimcilerin yenildiğini söyleyen taraf yani her türlü pozitif durumdalar.

Bence bu haber gerçeği yansıtmıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık