Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kör olduktan sonra ister istemez K.Haki seviyen artar, tabii öncesinde K.Haki kullanıcısı isen. Tek dayanağın K.Haki oluyor çünkü, Sanji'nin gözlerini alsan o da K.Haki'de daha fazla kasıp, iyileşmek zorunda kalır, haliyle seviyesini yükseltir.

Uykusunda Ace'i sezen WB'yi de unutmayalım, o da çok güçlü bir K.Haki kullanıcısıymış, hastalığından önce tabii.
 
Enel'i meyvesiz görmediğimiz için bilemeyeceğiz.
Ayrıca 500.000 Million Berry. EZ.
O bölümleri izleyeli baya oldu hacı. Fakat yanlış hatırlamıyorsam o konuşmaları meyvesinin elektrik gücüyle duyduğundan bahsediyordu. Bu tarz bir şeydi ama pek hatırlayamadım açıkçası. Reyiz hükmünü vermek için dönse de ortalık şenlense biraz. :cool:
 

Roronoa Zoro

O bölümleri izleyeli baya oldu hacı. Fakat yanlış hatırlamıyorsam o konuşmaları meyvesinin elektrik gücüyle duyduğundan bahsediyordu. Bu tarz bir şeydi ama pek hatırlayamadım açıkçası. Reyiz hükmünü vermek için dönse de ortalık şenlense biraz. :cool:
Ya anasını satayım Foxy bile gözüktü, Enel yok ortalıklarda :| Allah Kahretmesin seni E. Oda :(
 
İşte bu elinde potansiyeli tam anlamıyla kullanabilmekle ilgili. Meyvesiyle hakisini muhteşem kombine ediyor ve en iyi haki ustasının bile kolayca yapamayacaklarını yapıyor adam.
Şimdi bu yıldırım gücünün Fuji gibi yüksek yetenekli birinde olduğunu düşünürsen çok daha etkili de kullanabilir görüşündeyim. Çünkü potansiyel daha yüksek, bilgi daha yüksek, deneyim daha fazla. Enel o gücün tanrısal bir şey olduğunu düşünüyordu, neyin nesi olduğundan pek haberdar değildi ve tüm yapabileceklerini bilmiyordu belki de. Ama Fuji, Ray vs gücün ne olduğunu iyi biliyor ve onu çok daha işlevsel hale getirecek başka bir güçle kombine etmeleri olduğundan çok daha etkili olacaktır.


Fuji'yi gömmeye yer arıyorsunuz.
Herif kör ama tek körlük emaresi göstermedi, senden benden iyi görüyordu. Sebebi sırf duymak mı. Usopp gibi tam siluet görüyordur adam. Kendinden kilometrelerce uzakta yaşananları şak diye anlayabiliyor, havanın durumunu önceden görebiliyor, kumarda zarı sürekli tutturuyor. Rayleigh bir adada güç seviyesi belirledi. Aynısını Fuji de yapmıştır. Belki onu yaptı diye adam kumarda Luffy'ye oynadı, kazanacağını biliyordu çünkü.

Şu ana kadar gösterilenler arasında Fuji'den yüksek potansiyellisini görmedim. Bi Usopp olabilir işte.

Yıldırım sesi duyuyor sadece birşey anladığı yok yani.Kulakları hassas adamın.Madem bu kadar iyiydi kumarda kandırıldığını niye anlamadı.Göremese de adamın hınzırca gülmesinden niyetini anlaması lazım.Enel'in bile niyeti farkettiği söylenirken.Law'ın kaçma amacını da farkedemiyor mesela elinin altındayken.

Asıl bu dediklerini Rayleigh yapıyordu.Ortama sonradan gelmesine rağmen bir baktı denizkızı ve kutsal mal ile olan olayı tamamiyle anladı.Tam olarak anladım bakışı o.Rayleigh ile yonkolar hariç kimse mukayese edilemez bence k.hakide.

Kör adam nasıl etrafına hakimse bu adamın yaptığı bunu k.hakiyle birleştirmekten daha fazlası değil.
 
KK'ler>WB-BB>diğer yonkolar ve KK sağ kolları>Amiraller ve Shiryuu>Diğer yonko sağ kolları

Benim sıralamam bu.Katılmayan katılmayan kısmı söylesin tartışak :/ La şakamısın oğlum sen tarzı gevşek yorumlar yapmamak şartı ile. :)
 
Şu okyanusun dibinde yatan adamdan mı bahsediyorsunuz ?:hhh: Etmesin zaten kendini alçaltmış olur. :/

Birde bu adam sağ kol değil diyorlar kesin olmayabilir sağ kol olayı.
Değilmiş. ani öyle bi açıklama olmamış daha doğrusu. @Master of Puppets paylaştı dün o konuyla ilgili bi veriyi. Ayrıca sağ kolu diye demedim Dof kendi seviyesine, durduğu lige göre bence güçsüz. Hayal kırıklığı olan bi düşman oldu benim açımdan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık