Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 824: Küçük Korsan Oyunları

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 159 76.8%
  • İyi

    Kullanılan: 39 18.8%
  • Orta

    Kullanılan: 4 1.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 1 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.9%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam net bir şeyden bahsetmiyoruz ki. Sen diyordun ki Kid kabul etmez Luffy'yi Kaido arcında vs. Birlikte dövüşmezler vs.
Ha işte kabul etmeye doğru ilerliyor seri her yeni bölümde. İttifaka doğru gidiyor. :/

Senin fikrinden uzaklaşıldığını benimkine yakınlaşıldığını söyledim sadece. :/
Kid Luffy ile beraber savaşınca onu kabul edecek mi?Evet.Ama bunun için erken daha.Kid bence dayağı yemeden akıllanacak adam değil.Ki yemiş lakin Luffy gibi çağdaşından yemesi daha da etkileyecektir onu.Ben böyle düşünüyorum.
 
Hehehe. :D Pekoms candır. Onun Bege ile olan muhabbeti ne olacak acaba? Sanji gönderme yaptı kendi arkadaşlarını hiçe sayan bir tayfayla ilgilenmiyorum diye(aşağı yukarı böyleydi sanırım çeviri.) Sanji Bege'yi yamultur mu dersin?
Sanji'ye kazanacağı gerçek bi vs çizeceği kesin buda Beege'dir en azından öyle olmasını can-ı gönülden istiyorum :D
 
Hawkins Apoo ve Killer'in güncel durumu ne ola ki, göstermedi bu bölüm. Taraf değiştirmiş olabilirler mi?
Appo taraf değiştirmiş Kaido'ya rapor verdiğine göre orası kesin. Asıl soru 3'lü ittifak Kaido'yu indirmeye çalıştı da dayak yiyiptemi taraf değişti Appo yoksa herhangi bir diyalog geçti ve bu diyalog sonucu ittifaka ihanet mi etti? Hawkins'in seride kilit bir rolü yok bana göre. belki ölmüştür Yaşıyosa '' Kaido '' yu Wodo bebeğine bağlayabilirse ölümsüze yakın birşey olabilir ve böylede olursa gerçekten çok güzel olur. Hawkins'e verilen zarar doğrudan Kaido'ya işleyeceği için ittifak direk olarak Hawkins'i hedef alabilir.
 

kör topal

Kaido tayfasına değil, hayallerini gerçekleştiremediğine ağlıyormuş.Allah'n saykosu. Sürekli değişen bir ruh hali var, bipolar çıkacak yüksek ihtimalle.
Şibukaileri aşağılayışı çok komiğime gitti, 2-3 şibukai indirince kendilerini bi' bok sandı pezevenkler, küçük korsancılık oyunlarını onlara göstereceğim dedi, elemanlara bi' koydu başka adaya uçurdu. Edward Newgate edasıyla "Benim kim olduğumu sanıyorsunuz ulan!" dedi. Sonra da Kidd'i görevlendirdi, git jenerasyon arkadaşlarına söyle onların helalini getireceğim diye. KAIDO!
+OVER 9000 Kaidou'nun ve Sakazuki'nin olduğu her bölüm neden efsane oluyor ya? :D.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık