Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Zoro vs. Shogun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam desteksiz atıyon ama harbiden mantıklı :)
Wano'nun soyut bir ülke olmasından dolayı Mihawk'un shogun olduğu dünya tarafından bilinmiyor olabilir. Reverie toplanıyor. Zaten yakın zamanda shichibukailik sistemi de kaldırılcak gibi görünüyor. Tokatlamadığımız tek güçlü shichibukai bu kaldı zaten. Sistem kaldırılırsa bu adamın ardındaki gerçek de ortaya çıkar. Mihawk da hikayeye bağlanmış olur hem.
Elde bilgi yok sallıyoruz ancak :D
 
Luffy Roger'ın seviyesine çıkmayacak, onu geçecek. Onun yapamadıklarını yapacak. Zoro'nun da Ray denen basiretsizi geçeceğini tahmin etmek zor değil. Serinin bitmesine şurada kalmış 6-7 sene. Ne zaman olacak bunlar? Böyle böyle olacak tabii. Güçlene güçlene geçecekler bu saydığınız adamları. 2 senelik aradan önceyi ele alalım, Luffy 10 milyonluk adamdı 10. Arlong'u zor yeniyordu. Rob Lucci'yi indirmeye başladı bir kaç ay sonra. Adasında senelerce sürekli çalışarak anca 10 milyonluk adamı zor deviren biri oldu. Zoro'ya bakalım, East Blue'nun 3-5 milyonluk adamlarını indire indire kendini canavar sandı, Sonra ne oldu? Canavar Zoro oldu, aldığı eğitimle değil; tecrübeyle oldu. Eğer hikaye güzel anlatılırsa önümüzdeki arc Amiral indirse zoro bu serinin mantığına aykırı olmayacak, bu forumda senelerdir empoze edilen bir güç dengesine uymamış olacak sadece. Bu karakterlerde bunları başarabilecek irade gücü var, sadece sizin fantazi dünyanızda yok.
Gayet mantıklı yazmışsın, katılıyorum.:respect::alkis::alkis:

Law ve Zoro arasında çok bariz bir güç farkı var lâkin, bir dövüş olacaksa Shogun ile Zoro dövüşür.
Yok artıkk, nerde bariz. :D :D Zoro Law'ı alır bana göre, Law'dan üstündür. :a:
 
Abi olaylar hızlanıyor. Luffy Yonkou'ya kafa tutacaksa Zoro'da bir tık altı herkese kafa tutar. Yani Amiral,2.adam Shogun felan dinlemez.:D Artık öyle olmalı.
 
PH'den beri fanboylarına göre Zoro'nun aldıkları.
CC,Smoker,Law,Vergo,CP0,Dof,Fuji,Pica&Trebol,Jack.Kazandığı vsler Pica ve Monet?
4 yıla yakında ben bu forumda ben bu kesimin g.t olmasını izleyerek geçirdim.Wano'ya tapardı bu kesim kılıç varya :D.Yonkou ve Hükümetin bile giremediği bir ada(!).Ryuuma çıkmış la bu adadan KK gücünde adam.Sonra bi bakıyoruz Wano'lu adamlar ağlıyor Yonkou üstümüzden geçti diye :D

Şimdi de neydüğü belirsiz bir adamı aldırıyorlar üstelik yanında Law varken.Hani şu Zoro varken Vergo ve Smoker alıp.Sanji'yi kurtaran adam.Zoro napıyordu Tv'de dizi keyf.Luffy Yonkou'yu teke tekte alacağı vakit Zoro gider Shogun'u alır kardeşim buna kimse itiraz etmez.Ama Mangaka yanına Law'ı vermiş.Net bir şekilde o seviyeye uzaklığını göstermiş.Ne zaman ki Luffy tek başına adil bir dövüşte BB'yi yener Zoro'da o zaman Şogunmuş,Jack imiş öyle adamları yener.Oda'nın zaten Zoro'yu kayırdığı belli sizin dediğiniz seviyede olsa adam Zoro'nun hikayesi çizer basit la.
 
Sanji ikisini de aynı anda alır.

Şimdi de neydüğü belirsiz bir adamı aldırıyorlar üstelik yanında Law varken.Hani şu Zoro varken Vergo ve Smoker alıp.Sanji'yi kurtaran adam.Zoro napıyordu Tv'de dizi keyf.Luffy Yonkou'yu teke tekte alacağı vakit Zoro gider Shogun'u alır kardeşim buna kimse itiraz etmez.Ama Mangaka yanına Law'ı vermiş.Net bir şekilde o seviyeye uzaklığını göstermiş.Ne zaman ki Luffy tek başına adil bir dövüşte BB'yi yener Zoro'da o zaman Şogunmuş,Jack imiş öyle adamları yener.
+1
 
PH'den beri fanboylarına göre Zoro'nun aldıkları.
CC,Smoker,Law,Vergo,CP0,Dof,Fuji,Pica&Trebol,Jack.Kazandığı vsler Pica ve Monet?
Hikaye analizi, karakter analizi, bölüm analizi yok ki bu tarz yorum yapanlarda. Bakıyor bir adam var güçlü. Zoro alacak bunu diyor.
Ne dayanak var, ne mantık var, ne hikayeye uygunluk var. Takip ettiği serinin nasıl işlediğinin farkında değil.

Shogun için bunu söylemiyorum ama forumun kanayan yaralarından biri bu konu. Bu kadar yanılıp aynı şeye nasıl devam edebiliyorlar anlamıyorum. Hatalardan ders alma durumu hiç yok.

Jack konusunda bunu gayet iyi gördük. Orada bin tane adam vardı Jack ile dövüşebilecek. Zoro'nun onunla dövüşmesi için hikaye altyapısı yoktu. Ama gene de Jack vs Zoro diye tutturmuşlardı. Hem de deli gibi tutturmuşlardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık