Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 823: Dünya Çalkalanıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen benim dediğimi anlamamışsın ki.Ben Akainu Teach'ten güçlü demiyorum.Adam dövüşmekten çekinir diyorum.Bu Teach Salak mı 20 yıl plan yapmış tayfa toplamış gidip Akainu'ya atar yapsın tabi çekinecek.Çünkü Akainu'da bir adamı öldürecek potansiyel var.Garp bu zamana kadar kimi öldürmüş ?
Garp harekete geçtiğinde WB gibi bir azman tedirgin oluyor bu kadar küçümseme bence.
 
Garp harekete geçtiğinde WB gibi bir azman tedirgin oluyor bu kadar küçümseme bence.
Ben Garp'ı küçümsemiyorum.Garp Akainu'yu çiğ çiğ yer.Ama en ufak bir dikkatsizlikte Beyazsakal ile aynı kaderi paylaşırsın Akainu karşısında.3.bir kişi için Akainu ile dövüşmek her zaman için daha tehlikelidir.Hele de bu kişi düşük çeneliliği yüzünden sürekli açık veren Teach ise.
 

13th_warrıor

Garp harekete geçtiğinde WB gibi bir azman tedirgin oluyor bu kadar küçümseme bence.
hocam Garp belli bir yere kadar fazla kafaya takmayan bir adam ondan arkadaş öyle yazdı bence . Zaten diğer türlü Garp ın MarineFord savasında Lanet olası Saka seni öldüreceğim gibi bir lafı var oradan adamın ne kadar güçlü olduğu belli, Sengoku zor zaptediyor .
 

derviş

Aokoji dragona haberi ucurmustur burgessi de yanlarinda goturunce bb adayi yikmistir sinirden
 

derviş

Bence yıkıldı süsü verilmiş, WG'e sürpriz bir saldırı gerçekleşebilir.
Wg de süpriz bi saldırı olmaz bence olsa bile bu luffy in işi olur. Naruto da tüm köyler toplantı yaptığı zaman obito ortaya çıkmıştı dragon da böyle birşey yapabilir bence. Sürekli olaylar gelişmeler yaşanmaya başladı.
Kaido wano
Linlin düğün olayı
Bb devrimcilerle meşgul olurken bizim shankstan hiç ses çıkmıyor. Dünya kaynarkan shanks sake içmekle mi meşgul acaba?
 
Carrot güçlü
Carrot sevimli
Carrot komik
Carrot manyak
Kesinlikle tayfaya gelmesi lazım.

Carrotın cinsel çağrışım yapması çok saçma. Hani Hancock, Nami falan anlarım da, Carrot ney lan? O kadar mı yokluktasınız? Çocuk gibi duruyor, onu geçtim teknik olarak hayvan.

Carrot'tan olsa olsa Chopper'a kız arkadaş falan olur.

Aşçı Luffy olduğuna göre bol bol et yiyecekler galiba. Big Mom ı tepelemeye gidecekler zaten kan yapar kas yapar hem iyi olur.

Vivi evlenmeyi planlamıyor hayır. Hele Sanji'yle asla. Belki Kohza falan.

Reverie toplanıyor demek... Ben bu kadar erken beklemiyordum.

Şimdi Oda'nın bir olayı var, bir ada arcı olur, tayfayı izleriz arc geçişlerinde de üç beş bölüm dünyadaki gelişmeler anlatılır sonra hoop yeni ada. One Piece in neredeyse en sıkıcı tarafı bu, pek çok yabancı dizi ve pek çok animede ana kadro bu kadar ön planda değil, olaylar geçişli şekilde işleniyor. Eğer Oda, anlatım tarzını biraz değiştirip aynı arc içinde farklı mekanlar arası sık geçişler yaparsa, bu kadar dallanmış bir senaryo toparlanır, biz de okuduğumuzdan keyif alırız. Ama yok, dünyadaki karışıklığı yine 5-10 bölüme sıkıştıp ya da sadece gazete vasıtasıyla duyurup, zaten 40 defa yapılmış tayfa içi geyiklere devam ederse, okuyuculara gerçekten afakanlar basacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık