Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Seri İçinde Çıkabilecek Şeytan Meyveleri

Tür:Paramecia / Meyva adı:Yume yume no mi(hayal meyvası)

-Bu meyva yiyen kişiye hayal gücü'nü gerçeğe dönüştürme gücü bahşeder.Kişi hayalinde canlandırdığı cansız nesneleri hayalinden yanına çağırıp onları kullanabilir.Uçmayı sağlıyan meyvalardan bir tanesidir kişi canlı olarak kendini kanatlı olarak hayal edip uçurabilir.İrade gücüne bağlı olarak kişi varolan gücünden kendini daha güçlü olarak hayal edip fiziksel gücünü arttırabilir.Ayrıca kullanıcı kendini dev veya cüce olarak hayal edip o boyutlara erişebilir.

-Kısıtlamalar eksi yönleri
-Kişi canlı olarak sadece kendini uçurabilir başka bir canlıyı uçuramaz.Efsanevi silahlar,kılıçlar çağıramaz daha önce yakından görmüş olması ve silah hakkında iyi bir bilgi sahibi olması gerekmektedir.Kullanıcı varolmayan birşeyi çağıramaz hiç yapılmamış birşey çağırması için hayalinde çağıracağı şeyi tamamiyle resimleştirmeli ve net olarak görmelidir.Ayrıca kullanıcı yakından gördüğü efsanevi silahları çağırsada çağırdığı obje o efsanevi gücün'nün sadece bellirli bir miktarını içerir.Birebir aynı güçteki bir efsanevi silahı çağıramaz.

Son not:
Bu meyvayı en önemli kılan ve diğer meyvalardan çok daha değerli olmasına sebep olan bir özelliği vardır.Yume yume no mi kullanıcısı kitapta görüp okuduğu bir şeytan meyvasını yanına çağırabilir.Lakin çağırdığı meyva yaşayan bir kullanıcıda ise gelmez.Eğer kullanılmamış olan bir meyva isede meyva gelir fakat kullanıcı meyvayı sadece birkaç dakika muhafaza edebilir.Çağırlan meyva bu sürede kullanılırsa etkili olur kullanılmazsa meyva geri gider ve bir daha çağırılamaz.
 

Trafalgar Law

Bence su meyvesi paramicia olur yani onunda su zayıflığı olur ancak suyu istediği gibi yöneltip rakibe fırlatabilir.:hmm:

Hayalimdeki meyve: Kertenkele meyvesi model bukelemun

Gücü: Kullanıcı istediği renge bürünüp saklanabilir. Kullanıcı saldırırken maddenin renginde olabilir hatta çok hızlı hareket ederek ve kamufule olarak hissetme hakisini (hakinin adını unuttum) etkisiz hale getirebilir.

Kısılmış güçleri : Ancak en fazla 1dakika kamufule olabilir ve bundan sonra 30saniye kamufule olamaz.(Artık o 30 saniyede bişeyler yapabilsin kullanıcı o kadar güçsüz olmasın) 10saniyede ancak 5 renk değiştirebilir.

Onun dışında tipik zoan. Bu söylediğim zoan çıkmalı bu arada asit meyvesi çıkabilir.
 

RedbuLL

Yerçekimi meyvesi diyen arkadaş kilo kilo meyvesi var zaten bu onunla aynı şey, istediğini istediği kiloya çıkartıp indirebiliyordu kadın devlerin kaldığı adada...

Setsuzoku Shimasu No Mi (Bağlama Meyvesi) Uzun olduğu için tekrar yaptıramadım :D Ama bence bu meyve ile rakibi kendine bağlayabilme yeteneği olabilir. Woodo gibi mesela ben ne yaparsam karşımdakide aynısını yapıcak, ben kendime zarar verirsem onunda canı yanıcak...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Üye silindi 1004

Güneş Logia

Bu meyveyi yiyen kişi Güneş adama dönüşür. Rahatça uçabilir, cisimleri etrafında döndürebilir, enerjisi asla tükenmez. Aynı zamanda da en yüksek sıcaklığa sahip meyvedir. Lafta da değil ciddi anlamda süper novadır.
 
Ben Big Mom'da asit meyvesinin çıkacağına inanıyorum.
Güneş Logia

Bu meyveyi yiyen kişi Güneş adama dönüşür. Rahatça uçabilir, cisimleri etrafında döndürebilir, enerjisi asla tükenmez. Aynı zamanda da en yüksek sıcaklığa sahip meyvedir. Lafta da değil ciddi anlamda süper novadır.
Biraz über olmuş bence.Gorouseilerde çıkarsa çıkar.Tabi sınırlama getirilmesi lazım.
 
Kıl kıl meyvesi

Tür: Paramecia

Dokunduğu kişinin vücut kıllanırını uzatır. Kendi kılında boğulur adam. Ayrıca kendi kıllarını uzatıp saldırı amacıyla kullanabilir. Fazla kıllarını döker, yastık içine vb. yerlerde kullanarak para kazanır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık