Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 822: Filden İniş

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gruplar oluştu.Kabataslak bakacak olursak Oda Neko'nun oldugu bölümü da Marco'yu bulana kadar işlemeyecektir.
Zou grubunda pek bir aktivide olmayacak en iyi ihtimal ( ki olacagını düşünmüyorum ) Zunisha'nın hikayesinin bir bölümünü okuyabiliriz.
Luffylerin bölüm tam muamma bir arkadaşında dediği gibi normal seride oldugu gibi git adayı kurtar vs. bir hikayeden ziyade bir ID-Marine HQ tarzında olaylar görebiliriz.
Wano grubunda Zoro aktif rol oynayacak.Shogun nasıl iner bilmiyorum ama Zoro'nun rolü daha cok Oden'in isteğini yerine getirilmesini kolaylaştıracaktır.Wano dışarı kapalı bir ülke olduğundan ülke dışında da güçlü kılıçustaları olduğunu görüp insanlardamerak uyandıracaktır.Vivi ne halt etmeye çıktı yine sahneye bilmiyorum :D
 
Aynı şey olarak görüyorsan sıkıntı büyük.
O mantıkla dedim. :/ Beğe ne yaptı, ne oldu da BigMoma bağlandı, geçmişleri var mı, önü ardı nedir, planı var mı, yoksa baktı ve ben yetersizim bu düzey için deyip mi bağlandı bilinmiyorken böyle demek saçma. Ben normalde biraz itici bulurum Begeyi ama bu tür sözler için erken.

Ya Apoo ile Bege'nin de planı varsa?


Farklı durum. Biri gönül birlikteliği biri kolaya kaçmak için emir altına girmek.
Sen de aynı hatadasın keke. Henüz işlenmemiş bilinmeyen karakter üzerinden kolaya mı kaçtı başka bi şey mi oldu nasıl bilelim? He aynen senin dediğin gibi de çıkabilir hatta bu Bege Zagretin dediği gibi vasıfsızın önde gideni, geride durmayanı, en önde bayrak taşıyanı da çıkabilir ama şu anki görülenlerle yorum yapılacak bi veri yok elde. Belkiler ard arda sıralansa buradan köye yol olur. Kesin konuşmamak lazım.
Velhasılı ben de pek bi sevemedim Begeyi ama gömmek için önce bekleyin bi görelim. Sonra beraber gömeriz.
 
Şu anda ciddi ciddi gelinin Bonney olduğunu düşünmeye başladım. Bu Big Mom arcı sanki ailesinden memnun olmayan, ailesini seçme şansı olmayan kişilerin arcı olacakmış gibi bi izlenim oluştu bende. Bonney Big Mom'ın kızı olmaktan nefret ediyor. Sanji ailesinden memnun değil. Ace'i zaten biliyoz. Ace ile Bonney aresındaki bağlantı da burdan geliyor olabilir. Bonney, Ace idam edilirken ağlıyordu. Niye ağlıyordu? Çünkü hiçbir günahı olmayan bir kişi ailesinden dolayı idam ediliyordu. Belki muhabbetleri de vardı orasını bilmiyorum ama şu anda kafamda böyle bi şablon oluştu.
Hem gelin güzel olmalı ki Sanji reddememeli ve bizim tayfaya iş çıkmalı.
Gelin bonney olacak ve luffy sanjiyi oradan kaçıracak ha? Sanji luffye saldırır la eğer öyle bir şey olsa, luffynin bonneyi kaçırması lazım, yoksa bonney'in leşini alırlar bizim sarının altından :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık