Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Seri İçinde Çıkabilecek Şeytan Meyveleri

Konuyu baştan sona bir okudum da seriye eklenebilecek düzeyde tutarlı ve orijinal sadece 3 fikir gelmiş;

1) Paramecia tipi Yerçekimi meyvesi (ki buna tuttu diyebiliriz);
2) Paramecia tipi Rüzgar meyvesi, büyük çoğunluk Dragon'a bekliyor bu yeteneği,

3) Paramecia tipi Tahta meyvesi, kullanım olarak birebir mokuton özelliğinde bir meyve op dünyasına çok uyar ama naruto'da böyle bir yetenek varken e.oda op'e böyle bir meyveyi muhtemelen eklemez,

Bunların dışında ejderha dahil zoan tipi meyve tahminleri var ama zoan tahmini yapmakta pek yaratıcılık gerektirmiyor hani :) (tabi tutarlı bir mistik zoan tahmini gelse onu ayrı değerlendirirdim ama gelmemiş, aslında bir ara böyle bir konuda vardı "seride hangi mistik canlıların zoan meyvesini görmek istersiniz" şeklinde, silinmiş sanırım o konu, aradım ama bulamadım)

Böylede bir özet geçmiş olduk..
benim yağ ve darbe meyvelerimin ne kusurunu buldun :artiz:
hele yağ dediğim şeyi toriko da bilem gördük
 

Sylar

Yağ adam olunca denizde batamazsın hep suyun üstüne çıkarsın olmaz o yüzden
 
Mesela kişinin kendisinin gücü ile çelikle hemen hemen aynı etkiyi sağlayabilir . Ona yakın veya dersek daha doğru olabilir . Ayrıyetten de , moleküler ve enerji manipülasyonunu sağlayabilir . Yani gümüşü istediği hızda hareket ettirebilme . Fantastic 4'lü Gümüş Sörfçü'den esinlenmeye çalışıyorum açıkcası bakıcak olursak. Ama Hani çelik ile kıyaslarsak Buz meyvesi ve Kar meyvesi 2 farklı meyve . Yani çelik var diye gümüş çok ezik kalır dememeliyizi savunuyorum :) . Doğal olarak Buz > Kar , ayrıca ateş < mağma gördük . Hatırladıklarım bunlar açıkcası .
Gümüş sörfçü pek aşina olduğum bir karakter değil, o yüzden enerji manipülasyonu ile ne kastettiğini anlamadım, one piece dünyasında ne gibi bir kullanımı olacak bu yeteneğin, birbirine benzeyen meyveler var tabi ama yinede hali hazırda var olan bir meyvenin benzerini öne süreceksek, kendine has, diğer meyveden ayrılan özelliklerde eklemeliyiz, sen burada enerji manipülasyonu dışında bir öneri sunmamışsın ve onunda op evreninde ne şekilde işleyeceğini anlatmadın, o yüzden şu haliyle pek yaratıcı gelmedi bana, sonuçta bu ve benzeri önerileri çok rahatlıkla çoğaltabiliriz demir, bakır, altın platin vs. şeklinde,

benim yağ ve darbe meyvelerimin ne kusurunu buldun :artiz:
hele yağ dediğim şeyi toriko da bilem gördük
Darbe olabilir ama hali hazırda var olan bir şeyi meyve olarak sununca pek yaratıcı diyemedim ona, ama olabilitesi var onu inkar etmeyelim, öte yandan yağ meyvesini çok çorba etmişsin be bro :D biraz daha standarta oturt onu :)..

Kaya meyvesi muhteşem dörtlüdeki kaya adam gibi
Aslında buna yakın bir filler meyve vardı http://onepiece.wikia.com/wiki/Kachi_Kachi_no_Mi ..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık