Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Film çok güzel olmuş.Özellikle Ben Affleck batmana cuk oturmuş ve batmanın işlenişi çok iyi.Filmdeki kopukluklar da işlenilen konunun tek bir filme fazla gelmesi diye düşünüyorum.
 
Çizgi roman serisi var mı bu hikayenin? Batman bana çok agresif geldi filmde. Superman'in hal ve hareketleri saçmaydı. Alfred daha yaşlı görünen biri olabilirdi
Tam bir hikaye yok. Batman ve Superman'in kapışmasını Return of the Dark Knight'tan, filmin sonunu da The Death of Superman hikayesinden almışlar.
 
Eleştirmenlerin yerden yere vurduğu kadar kötü değil, ama kesinlikle iyi bir film de değil. Çoğu kişinin dert yandığı gibi sahneler çok kopuk, kurgu kısmında batırılmış cidden. Hikaye tatmin edici değil. İleriye yönelik mesajları çok alakasız duruyor. Ama oyuncuları ve karakterlere oturmalarını genel anlamda beğendim, her ne kadar epey OOC sahneler olsa da. Fragmanlarda bile tam ikna olamadığım Gal Gadot'u oldukça beğendim. Müzikler de iyiydi.
 
sağ da sol da millet acayip kötülemiş. Bende 2 saat önce çıktım. Filmi kötüleyenlere gerçekten batman gibi dalasım var :/
Smoker-san'a güveniyorum ama film hakkındaki yorumlara baktım herkes aynı fikirde gibi 2 tane filmi birleştirmişler gibi duruyor. Hele büyük spoiler doğru ise zaten saçmalığın daniskası gibi ama en azından korktuğum kadar kötü olmamış ben daha çok batırırlar diye korkuyordum.:alkis:
Zaten gelen resimlerden Ben amcanın Batman olmak için doğduğu belliydi :ehe:
 

Mr.Chaos

Casttan sonra bir şey çıkmıyor. İzleyecek arkadaşlar boşuna beklemesin.

Amansız bir Batman fanı olarak filmi çok beğendim. Beklentilerimi tamamen karşıladı, o kadar yıl beklememe de değdi. İki taraf da birbirinden rol çalmamış. Gayet dengeli ilerledi. Filmde beni uyuz eden tek şey Louis Lane'in aşırı mallıklarıydı. Onun haricinde her şey mükemmeldi.
Batman'in kırmızı çizgisini aşma konusundaki fikrin nedir? Şahsen pek beğenmedim ben
 
Batman'in kırmızı çizgisini aşma konusundaki fikrin nedir? Şahsen pek beğenmedim ben
Filmde kullanılan Batman, emekli olduktan sonra Superman'in yaptıklarına uyuz olduğu için tekrardan kostümünü üzerine geçiren Batman. Superman, çizgi romanda Amerikan ordusuna hizmet ediyor, ülkeye savaşlar falan kazandırıyor diye aralarında husumet çıkıyordu, burada farklı yapmışlar. Batman çizgi romanlarda da yer yer kırmızı çizgiyi aşma eğilimi gösterir, ancak doğrudan kimseyi öldürecek hamle yapmaz. Nasıl diyeyim, yani birinin kafasına bıçak saplamaz. Rakiplerinin ölümü dolaylı yoldan olur genelde. Çöl sahnesinde açık açık adam öldürüyor, o kısım da rüyaydı zaten. Michael Keaton'ın oynadığı ilk iki Batman filmine bak, orada da Batman'in dolaylı yoldan bir sürü kişiyi öldürdüğünü görebilirsin. Bu öldürme konusunda Nolan filmlerini ölçüt alma. O filmler çizgi romandan epey alakasız.
 
Batman şahane olmuş :respect:
Süperman naif olmuş :bilmem:
Wonder woman fazla erkeksi olmuş yada bana öyle geldi ama iyi sayılırdı:good:
Lex olmamış :artiz: (İçine Joker kaçmış gibiydi, bilgisi olanlar aydınlatırsa fena olmaz)
Lois lane iyiydi, yüz hatlarına odaklanılan sahnelerde yaşlı olduğu görünsede genelde iyiydi...
Filmi Beğendim yapmış adamlar :alkis:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık