Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820: Köpek ve Kedi'nin Geçmişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Weevil'e helal olsun, babasının mirasına sahip çıkıyor. Onun adını yerden kaldırıyor, anası bıraksa Teach'in bile üzerine yürüyecek.:D
 
Weevilin nasıl tayfayı bir bir yendiği anlaşıldı. Demek güçten düşmüşler. Zaten en güçlüleri de zor durumda kalmıştır. Bizim ayıboğan da çöpleri ayıklamış anlaşılan. Esas kadro yoğun bakımdadır o bunları yaparken.
 
Weevil i küçümsemiyorum zaten Beyazsakal ın tayfası çok tırt çıktı bence Karasakal onları yenerek Yonkou oldu minvalinde laflar edilmiş onlara binaen dedim
İyi de bunu Mangaka söylüyor. Teach ve tayfası Marco ve Beyazsakal tayfasını yendikten sonra Yonkou olarak anılmaya başlanmış. Demek ki Marco onlar öyle boş beleş bir tayfa değil. Bizimkiler Dof ve tayfasını yendikleri halde böyle bir şey olmadı. Ama Marco ve tayfasını yenebilenleri Yonkou diye adlandırmışlar.

Diğer tarafından Marco ve tayfasının yenilmesi doğaldır. Karşı da ki adam Teach. Öyle normal biri değil. Tarihte iki meyve yemiş tek kişi. Ve meyveler de çok çok güçlü. Yenildi diye ezik görmemek lazım.
 
Arkadaş şu seride en aklı başında adamlar bu tayfayı kaptanları olmaksızın yonkou'lara denk gösteriyor daha geçen verilen bölümde adamlar yonkou olma savaşına girmişler ve galib olan yonkou olarak anılmaya başlanmış, tüm bunları kaptanları yokken ve kendi içlerinden çıkan bi tayfa elemanına karşı üstelik Ace'de yokken yapıyorlar ama WB tayfası tırt çıktı :)
Yaw he he wiwil :artiz:
 

Charles Vane

Weevil'in tokatladıklarının Marco ile alakası yok, Önce Yaşlıların konuşması şimdide BB'nin nasıl yonkou olduğunu öğrendik görüyoruz ki savaşı kazansa Marco yonkou olacakmış hani Beyazsakal ve Ace yokken bile hala çok güçlü oldukları açık, diğer yonkou tayfalarından eksikleri yok şu halleriyle bile Marco ve BB ile olan savaşta Ace'de olsa kimbilir payback savaşı olması gerektiği gibi olurdu(olabilirdi).
Yahu marineford da kıyıma uğradılar Oyaji diye aglamaktan ileri gidemediler Karasakal ile savasmışlar paket olmuşlar bir shichibukai düşmüş peşlerine avlıyor bunları kuru gürültü değil de nedir Beyazsakal korsanları Luffy e sıçrama tahtası basamak olur anca Marco bu saatten sonra başka iş görmez
 
Teach Marco'ya bütün tayfasıyla saldırmıştır.Marco'nun ezikleneceğini düsünmüyorum.Muhtemelen handikapta kalıp yenildi :D Wb tayfasının kalan elemanlar zaten.çöp.
 
Weevil yavas gitsin. Marco ve ekibini alamaz, hatta Marco tek başına Weevil'i harcar.

Ayrıca Kaido'nun yan guclerini bilmiyoruz. Drake bile Kaidonun siradan astlarindan, varin siz ordan denklemini yapin.
Marco bu zamana kadar savaşıp kimi almış da Veiweli alacak. Şişirme bi karakter gözümde. Fazla abartılıyo. Zaten Bb bunun eline vermiş belliydi böyle olacağı. Drake ve ya herhangi bi Nova ve Luffy arasında siklet farkı çok. Luffy diğerlerinden ayrı tutmak lazım.
 
BB'nin Marco'yu yenmesi Marco'yu niye küçük görmenize yol açıyor? Yani Teach o meyvelerle bu kadarını da yapabilmeli di mi?

Marco'yu yenen bir kişiyi gördük bu arada. MF'de ki olay ayrı. Bir Amiral bile kolay kolayına indiremez Marco'yu. İçlerinden bir tek Akainu için net yener diyebilirim.
 
Marco bu zamana kadar savaşıp kimi almış da Veiweli alacak. Şişirme bi karakter gözümde. Fazla abartılıyo. Zaten Bb bunun eline vermiş belliydi böyle olacağı. Drake ve ya herhangi bi Nova ve Luffy arasında siklet farkı çok. Luffy diğerlerinden ayrı tutmak lazım.
Bana Marco'nun savaştıklarını yazsana bi, kim şu alamadıkları hepimiz öğrenelim belki cevap savaştıklarında gizlidir...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık