Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Güncel Roronoa Zoro vs. Bartholomew Kuma

Kuma rahat falan alamaz.Zoro yakalayınca doğrar şu an.İki sene önce bile saldırılarıyla baş edebiliyordu.Şimdi kimse test saçmalığı falan demesin.

Zoro bandanayı takarsa Px gibi harcar Kuma'yı sonuçta bedensel olarak aralarında bir fark yok.Varsa da çok azdır.
 
Ben Sanjinin(newkama kenpo+koka ile) bile Kuma karşısında şans veriyorum.
Zoro kazanır muhtemelen.
 
Ya zoro alır ya da alamaz neyse de.Şu thriler barktaki kumayı nasıl baz alabiliyorsunuz.Kuma zaten tayfayı sınıyordu.Buna kimsenin itirazı yoktur.Ciddi değildi kısacası.2 yıl önce şöyle böyle yaptı şimdi biçer demek ne kadar doğru?
 
Ya zoro alır ya da alamaz neyse de.Şu thriler barktaki kumayı nasıl baz alabiliyorsunuz.Kuma zaten tayfayı sınıyordu.Buna kimsenin itirazı yoktur.Ciddi değildi kısacası.2 yıl önce şöyle böyle yaptı şimdi biçer demek ne kadar doğru?
Sınasın tayfayı.Zaten öyle yapıyorsa az güç kullanması hata olur.Adam luffyi öldüreceğim diye girmedi mi konuya.Zoro karşı çıkıyor buna o da haddini bildiriyor.Buradan sonra sınama falan yok.Zaten sınayan adam onca acıyı Zoro'nun üstüne niye yükleyip sonra hayatta kaldığına şaşırsın.Dövüşürken ciddiydi ama tayfanın luffye bakış açısına bakarak onları değerlendirmiş oldu.Sadece çekip gitmesi ve diğerlerini hayatta bırakmasıyla bu değerlendirmenin alakası var.Yoksa adam hükümetten emir almış oraya infaza gidiyor.Çocuk eğlendirmeye ve eğlenmeye gitmiyor yani.

Bana göre tüm saldırıları ciddidir ve Zoro refleksleriyle yaşama içgüdüsüyle hayatta kalmıştır.Aynı luffy Mihawk karşısında nasıl hayatta kaldıysa.O shishi sonson da gerçek ve verdiği hasar da öyle.Savuşturamadı işte ciddi manada.
 
Normalde Kuma derdim ama Zoro hala terlemedi. Bu adamın alt sınırı Pica tekliyor.
Bandanayı takarsa kafa kafaya dövüşür ve kazanır.
Gözünü açarsa rahat kazanır. :D ( Hala gözden Sharingan bekliyenler var. )
 
Aklını kaybetmiş bi Kumanın ne kadar andaval olabileceğini Px lerden biliyoruz. Sırf bu handikap bile Zoro için yeterlidir. Oyum Zoroya. Yakalarsa tekler Kumayı. (tabi px lerden farklı bir maddeden yapılmadı ise)
 
Zoro ile ilgili birşeyler yazasım geliyor sonra birinin fan damgası vuracağını bildiğim için vazgeçiyorum.
Ama şunu söyleybilirim ki tahminimce Luffy'e oldukça yakın güçte biridir.
Yani Luffy olmassa tüm tayfayı koruyacak güçte biri.
Zaten Pica'ı kestikten sonra verilen tepki ( bu adam mugiwaranın tayfasından mı deyip ağızları açık bırakması) adamın bayağı aşmış biri olduğunu gösteriyor.
Şu anki halinin sınırı gücü nedir bilmediğim için Kuma alır diyorum şu anlık , çünkü Kuma'ı az çok kafamda güçlü biri olarak gördüğüm için.
Gerçi bu yazdıklarım bile göze batabilir.
Ya adam 2 sene sonra bir kere terlemedi. Luffy ile denk hatta güçlü olabilir demenin neresi fanlık oluyor ki biri bana anlatsın.
Yani Zoro nihai hedefi ile 2 sene eğitim yapacak , Shanks gibi belki Mihawk ile sürekli Vs atmıştır. O zaman gelişmedi ya da az biraz gelişti mi kabul edelim. Pica gibileriyle VS attıkça mı gelişecek. Alt sınırı Pica teklemek ya da full beden koka kesmek olacak gücü övülmeyecek. Bence Oda Zoro ' ya power up ın kralını verdi, saklıyor gücünü bu yüzden.

@Monkey D. Dragon
Bence Oda Kuma konusunda da sıvamış oldu. Koka diye bir şey var. Adam lastik olan vücudunu çelikten sert yapıyor. Kuma da haki yok mu da bedenini sayborg yaptırıyor.

Not:Ben Zoro fanı değil , Sanji fanıyım.
Sanji reisi ne kadar eziyorsa Zoro yu o kadar yüceltti bu adam. Özledik be Sanji reisi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık