Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820: Köpek ve Kedi'nin Geçmişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majestic

Tayfaya resmen nazar deydi. Yeni dünyada hiç topluca bir giriş yapmadılar. Mekan basma havası gibi olurdu. Aynı Balıkadam adasındaki gibi.
 
O değilde Luffy gitmeden bu jack'i haşat eder herhalde 1.000 yıllık fili dövmek nedir lan ağzını burnunu kırar işallah :of:
 
Harika idi bölüm harika.Marco adamım ya Luffy ile beraber.Ama dayağını yemiş :D Kurtulmuş gibi fakat. Normali de o zaten :/ Jack'ın 5 gün dövüşmüş hali Fuji,Sengoku,Tsurudan kaçıyorsa Marco'da yanında Vista ve Jozu ile kaçabilmiştir herhal :/ Ama Teach bunu iyi dövmüştür ve muhtemelen OP evreninin düzeni sağlayan adamı Shanks kurtarmış olabilir.Yani ilkten kaçabilmiştir diye düşündüm lakin Shanks'ın bunları kurtarmış olması muhtemel :)
 
Bölüme bak bu ne len :D Konu 5 koldan ilerliyor.
Luffy - Sanjinin peşinde
Neko ve İnu - Marco'nun
Diğerleri - Wanoya

Jack Adada Ohhoo :D
Bu arada internette bir teori görmüştüm BB'nin 3. Meyvesi Marco'nun Phonix'i çalacak diye iyi güldüydüm ama adam tutturmuş la :fool:
Meyveleri kişiler yaşarken de alabiliyor muydu? Ölmesi gerekmiyor muydu kişinin?
 

Yami

Marcoyu tokatladiysa ve meyveler alindiysa onlarin tayfaya katilmasi anlam ifade etmez. Hakileri meyveleri kadar efektiv is gormez. Eger meyveler gittiyse elmasida almislardir. Boylece zoronun hedefi dogmus oldu. Bir bb ve luffy final dovusunde zoro suana kadar kesilebilecek rn ust rutbe olan elmasi kesecek. Gayet mantikli oturuyor taslar. Gerci bb karisinda varlik gosteremediyseler kaido karsisinda arti avantaj olacaklarina dair bir suphemde olustu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık