Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818: Balinanın İçinde

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkarı Shogun olmak başka ne olacak.Momo'nun babasını attı Kaido'nun kucağına kendisi Shogun oldu.Kaidoyla muhtemelen böyle bir anlaşma yaptılar.Shogun çok şerefsiz çıkacak Zoro'ya sebep lazımdı zaten.

Enies Lobby olmasa bence Robin tayfayı satardı ileride.Suikast hobisi olan birinden bahsediyoruz.Arkadan vurmaya alışık.Bütün kitabeleri okurdu gerçek bilgiyi birine satar bizimkileri de kekleyip ayrılırdı.Paraya para demezdi de işte Enies Lobby olayından sonra olmaz. :/
Oden dediğimiz kişi Shogun değil ki onu öldürüp kendisi Shogun olsun. Oden Wano'nun bir parçasını yöneten bir daimyo. Shogun bütün ülkenin başındaki adam. Kral-derebeyi ilişkisi yani. Odeni öldürürken de halihazırda Shogundu o adam benim anladığıma göre. Şerefsiz biri olacağı kesin tabii
 
Her seride belli bir kısma kadar herhangi bir yararı olmayan karakter var.Ama demek değil ki bir işe yaramayacaklar seri boyunca.Biz gidip 200. bölümde yazıttan D. lerin geçmişini anlatsın dersek olmaz.Robin bunun dışında bildiğimiz kadarı ile 4 yazıt daha okudu.Ohara,Alabasta,Skypia,Balık adam arclarda.

Yani bunlarda D. lerin sırlarını ve Raftelin yerini öğrenseydik serinin en önemli karakteri mi olacaktı ? Burada zaten kilit noktası onları okuyabilmesi yani şuan Luffy ile birlikte en gerekli karakter tayfada.Zaten Dragonda Luffy'nin onsuz bir bilgiye ulaşamayacağını bildiği için Robine önem vermekte.

Taşları duyma gücü şuan için uyanmamış bir güç ve zaten bu güç var diyerek geçiştirilmez.Ve sanıyorum ki o güç verildiğinde Oda tarafından Luffy'nin karakteri kökten değişecektir.Yani bana göre Robin serinin bir yerine kadar en önemli 2-3 karakterinden biri olacak.
Ben seri boyunca işe yaramayacağını iddia etmedim. Bu sayıya kadar bir işe yaramadı, bundan sonra yarayacak diyorum. Yukarıda @karolla yazmış zaten bugüne kadar yaptığı şeyler. Diğerlerinin tayfa adına yaptıklarını yazsak, buradan köye yol olur.

Luffy yola D iradesini gerçekleştirmek için çıkmadı. Korsanlar Kralı olmak için çıktı. Robin'in okuduğu kitabelerdeki bilgilerin bir tanesi bile bizim tayfanın işine yaramadı zaten. Tayfadaki her üye hem kendi hayali, hem de diğerlerinin hayali için uğraşıyor. Bu sayıya kadar Robin'in böyle bir olayı yoktu. Artık olacak.

Robin şöyle işe yarar, böyle işe yarar demesi kolay. Bu sayıdan önce neler yapmış tayfa için, söyleyin kabul edeyim.
 
Bu bölüme kadar Robin gerçekten tayfanın hiçbir işe yaramayan üyesiydi.
Ben bu kısma takıldım açıkladım alıntı aldığım mesajda zaten.Eğer bundan önce okuduğu 4 kitabe önemli bilgi içerseydi serinin en önemli karakteri mi olacaktı ? Çünkü bu bölüm önemli bir bilgiyi gün yüzüne çıkardığı için ''...bu bölüme kadar...'' demişsin.Poneglyph'de sunulan bilgiye göre mi önemli oluyor karakter onu savunuyorum ben.

Sonuç olarak zamanlama diye bir şey var.Eski okuduğu poneglyphlerde bilgi sunsaydı Oda,erken olacaktı tamamen bunla alakalı bir durum.

Bir diğer takıldığım nokta duyma gücünden bahsediyorsun şuana kadar duyduğu deniz kralları dışında herhangi bir duyma olayı yaşamadı.Bu da henüz uyanmamış bir güç olduğunu gösterir.Yani Robin olmasa sadece öyle bir şekline şemaline bakılıp geçilirdi poneglyph'lerin.Ve buna göre serinin senaryosu tamamen değişirdi.Seride bu çapta değişiklik yapacak bir karakter şuana kadar bir işe yaramadı demek saçma bir durum bence.
 
Oden dediğimiz kişi Shogun değil ki onu öldürüp kendisi Shogun olsun. Oden Wano'nun bir parçasını yöneten bir daimyo. Shogun bütün ülkenin başındaki adam. Kral-derebeyi ilişkisi yani. Odeni öldürürken de halihazırda Shogundu o adam benim anladığıma göre. Şerefsiz biri olacağı kesin tabii
Tamam işte öbür Shogun'u indirmek için onu ortadan kaldırması gereklidir önce.Adam güçlü ve etkili.Yada kendisi zaten Shogun ise ciddi tehdit olarak görüyordur.

Robin olmasaydı Luffy ölmüştü. :(

O zaman tayfada değildi o sayılmaz. :D Birde zaten öleceğini düşünüyordu orada.Ölmese öyle bir iyilik yapar mı şüpheli.
 
Oden sama Roger ile gittiyse kesin bunlardan biri de bizimkilerle gider diye düşünüyoruö. Momo olur herhalde ama neden böyle bir şey dedim bende anlamadım.
 
Issho'da wano'luysa ve bu olanlardan sonra gözünü kör etmişse ve yine bundan dolayı yurdunu terkedip denizci olduysa güzel olurdu aslında. Issho-san'dan beklentim büyük bu yönde. Belki tüm olaylardan sonra wano'nun yeni shogun'ı kendisi olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık