Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 817 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sen adammışsın be. Saygım arttı yine Jack reise. Sen git amiral, amiral ayarında birisi, ve efsanevi bi denizci olan gemiye saldır ve ölme. Vallahi büyük başarı. Ölmüştür demiştim ama ölmemesi o gemiye saldırıp da hala hayatta olması takdir edilecek hareket.
 
1. Jack fiziksel güç ve dayanıklıkta gerçekten ileri seviyede fakat ben saldırdığı gemide Fujitora ile dövüştüğünü düşünüyorum. Dediğin gibi Sengoku Buda formunda gemide dövüşemez , Tsurunun ise meyvesini ve tam gücünü bilmiyoruz Jack karşısında dayanabilir mi ? veya yenebilir mi ? sanmıyorum fakat kesin bir sonuca mangaka çizmeden varamayız. Ben Fujitoranın meyve gücü ile Jackdan bir tık üstün olduğunu düşünüyorum Fujitoranın meyvesi yakından dövüşen karakterler için tam bir sıkıntı ve Dressrosada tam gücünü ve potansiyelini göremediğimiz Fujitora Jackı yenmiş olabilir. Ha Fujitora yer çekimini uygularken gemi nasıl batmadı peki diye akıllarda soru kalıyor bence tam zıttını düşünsek iyi olur yeteneği ile istediği cismi ya da canlıyı yerede gömebilir yeryüzünede çıkartabilir bu adam. Olurda Tsurunun olduğu gemiye denk geldiyse Tsurunun ölmesi yüksek ihtimal zira ben Doflamingo yakalandığı için artık Tsurunun seride önemli bir rolü kaldığını düşünmüyorum. Sengoku müfettiş oldu kendi çapında takılıyor , Garp genç denizcileri eğitiyor geriye sadece bu moruk kaldı Oda bu karakteri öldürürse şaşırmayın derim. Bu sayede Fujitorayı yükseltip gözümüze sokarken Jackıda yerin dibine sokmayacak Oda. Ya da Sengokunun Buda meyvesinin farklı bir versiyonu varsa yarı insan şeklinde oda güzel olur hem bu sayede Jack ilede dövüşebilir. Bu Jack nasıl kurtuldu diye sorarsan dediğin gibi adamları da kurtarmış olabilir ya da düşük bir ihtimalde olsa geppou kullanmış olabilir.
Ne olduğunu ben daha önce söylemiştim.
Jack Varmu lağng bağa yan bağn diye atladı gemiye :D
Fuji - Sengoku felan gördü tabi hemen diz çöküp töbe ben ettim siz etmeyin ama çok geç :D
adamları denizin dibinden ölüsünü çıkartıp diriltmişler ben ona şaştım :ehe:
 
Jack in gemiye hasta oldum yav ama reizi baya dövmüşler. En çok Tsuru abla dövmüştür. Mingo arkadan fufufu diye çıkmasın sonra ki sayfalar da valla bekliyorum her an her şeyde ondan önce şu Raizo ne haltmış onu öğrenelim. Daha Sanji reizi kurtarmaya gideceğiz...
 
Kurgu isteyin siz yeter ki.
Jack bodaslama gemiye dalmıştır ve çetin bir savaş başlamıştır. Tsuru, tam Dof'a bakmaya giderken 1 asker onu oyalamıştır. 2 tane denizci ise Dof'u serbest bırakmıştır.
Denizciler- Efendim üzgünüz daha önce müdahale edemedik. X kişinin size selamı var.
Dofy- Bu gürültü ne?
Denizciler- Efendim, Jack saldırı düzenledi. Karışıklıktan yararlanıp kaçalım.
Jack bu arada Fuji ve Sengoku ile karşı karşıyadır. Sengoku hain tabi ki Dof'un kaçmasına göz yumacaktır. İçeriden gizli anlaşma yapmıştır.

Bu sırada Dofy gökyüzüne uçar ve saldırı yapar. Tsuru hemen saldırıyı bloklar. Jack ise Dof'u görünce suratında büyük bir sevinç ifadesi belirir ve Dof'a karşı büyük bir saygı ile Joker buraları bana bırak ve sen git der. Dof ise önce yalandan Sengoku ile vs atar. Sonra Jack ile eşleri değişirler ve Fuji'yi biraz ezer. Gökyüzünde şov yapar ve uzaklaşır. ;)
 
Fuji ve Jack teke tek dövüşmüşse ve Fuji'de bu kadar yara yoksa amirallere tekrar saygı duymaya başlayacağım.
 

karolla

Fuji ve Jack teke tek dövüşmüşse ve Fuji'de bu kadar yara yoksa amirallere tekrar saygı duymaya başlayacağım.
Fujinin meyve yakın plan dövüşenlere çok ters yav. Gerçi yeterli fizik gücü ve hızı olanlar yani vur kaç yapacaklar fuji ile baş edebilir. Zoro bu adamı nasıl yenecek hala anlamadım. Paso çukura mı düşecek ne yapacak.
 
Jack tek başına durmuş gibi minklere karşı.Zaten yanında ki adamlar 20 dorikilik tipler gibi.Tank gibi önde durmuş baktı olmuyor en son bombayı sallamış.1 amiral,1 eski amiral,1 efso dönemden meyvesi de güzel olan kor-amiral ve kaçıyor.Dayak yemesi normal zaten günlerce de dövüştü.Yonkou adamından beklenen bir şey.Saçma fb vermesinde şu ninja mı samuray mı ne idüğü belirsiz herifi de görelim artık.
 
Kinemon'un sırtında ne var acaba millete gösterecek kadar önemli olan?
Sanji reyiz çift gözlü daha karizma imiş, avatar'ın zihnimde şöyle bir teori belirtti; Sanji ailesine söz verdi ve bu yüzden gözünü kapadı. Söz merasimi( Sanji ailesinden ayrılıp gemiye binmeden önce );
-Sanji'nin aile fertlerinden bir kimse: Üzülme, bir gün tekrar karşılaşacağız. Buna dair söz olarak da gözünün şu kısmını kapat, tekrar buluştuğumuzda açarsın.
-Sanji: Tamam(söylediğini onaylayacak türden bir konuşma da olabilir, kısa kestim :D).

Tabii sapıklığını dizginlemek içinde böyle bir uygulama geliştirmiş olabilir.
 
Yonkou düşünce Doffy gibi eline kelepçe mi takılacak zannediyorsun hacı? öyle bir şey olmaz. Denizciler yonkoulara yaklaşamıyorlar, iki büyük gücün olduğu yere ise hiç girmezler. Doffy'i yonkou'larla bir tutma derim.Yonkoular dayağını yer, boyun eğer. Yakalanma olayı olmaz.
Kimden ne çıkacağı hiç belli olmaz. Yonkoulardan biri denizcilerin eline geçerse görürüz işte :/ %90 idam ederler ama ondan önce bir yere tıkmaları gerek :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık