Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Spike Spiegel fanları varsa onlara bir film önerebilirim.Geçenlerde denk geldim.Spike filmdeki karakterden büyük oranda esinlenilmiş anlaşılan.Sigara içişleri bile aynı hatta profil aynı direk.


Film ise ortalamanın üstünde denebilecek kült öğelere sahip.Başrolü kendisini izletiyor.
 
Bence 2. Film daha iyi olacaktır bu film tutar mı lan acaba kaygısıyla çekildi dolayısıyla başta bütçe olmak üzere pek çok kısıtlamaya gidildi. Ancak Fox, yeni Yıldızı'nın filmine daha fazla eğilecektir eskiye nazaran. Dolayısıyla daha komik, daha sert, kurgu açısından daha fazla tatmin eden bir Deadpool görebiliriz sonrasında. Ben asıl X-men'i trolleyeceği anları merakla bekliyorum.Bir X-man olması, filmin ciddiyetinin içine edebilir wma bir yerde illaki görünüp bizimkilerle dalga geçip Wolverinegilden dayak yemesini görmek için sabırsızlanıyorum. Biliyorun çok zor ama bir gün MCU'ya gelmesini de çok isterim. Tabi Fox'un getirdiği o güzel uyarlamayı bozup çocuksu bir şeyler yapacaklarsa hiç gelmesin daha iyi. Ya da Andrew Garfield'a yapıldığı gibi Ryan Reynolds gönderilecekse. Ama aksi takdirde Spiderman'le olan diyalogları olsun, Captain America'nın sütlüğü ile dalga geçmesi olsun oldukça eğlenceli sahneler izleyebiliriz.
 
Deadpool beklentimi çok aştı. Filme giderken bu kadar eğlenecegimi düşünememiştim :D
x-men malikanesinde Fox a yaptığı gönderme ve ergenin adına verdiği tepkiye bayıldım.
en sonunu göremedim ama hemen çıkmak zorunda kaldım :(
 
Tahtada yazan isimlere dikkat etmemiştim. :D
Deadpool filminde barda Dead Pool adında bir oyun oynandığını görüyoruz… Oyun basit olarak kiralık askerlerin birbirlerinin ölümü üzerine kumar oynamasından ibaret.

Arkadaşlarınızın hepsi ölüm oranı yüksek bir mesleğe mensup olunca bu oyunu oynamak çokta zor olmasa gerek, peki ya filmdeki tahtanın üzerinde yazan isimler neydi.

Filmin bitmek bilmeyen sürprizlerinden biri olan bu tahtada çok ilginç bir isim havuzu var.



Shia LaBeouf
Bill Cosby
Rob Liefeld
Ryan Reynolds
T.J. Miller
Mike Tyson
Ozzy Osbourne
Vladimir Putin
Miley Cyrus
Kanye West
Lindsay Lohan
Charlie Sheen
Alıntıdır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık