Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace Garp'ın torunu. Garp Ace'in dedesi.
Luffy Ace'in kardeşi. Ace Luffy'nin abisi.
Sabo Luffy'nin abisi. Luffy Sabo'nun kardeşi.
Dadan ve çetesi ASL'nin ailesi.

İlla kan bağı mı lazım aile olmak için? Tüm MF Ace ile Luff'nin kardeşliği üzerine kuruldu. Sırf Garp'ı aklamak için gerçek torunu değildi demek cidden kalpsizlik. Garp bile oturdu ağladı Ace'in arkasından. Torunu olarak görmese ağlar mı?
Şu foruma bazı şeyleri yazmaktan tiksindim.Değil arkadaşım bana kan bağı lazım.Parmak kanat birleştir kan kardeşi ol,sake iç kardeş ol yetmiyor bunlar ana-baba lazım.Yoksa ''torununu kurtarmadı yhaaaa'' lafları bitmiyor.Asıl kan bağları bir şey yapmaz iken onlara belli dönemde yardım etmiş karakterler yerden yere vuruluyor.Babası tınlamamış salmış çayıra garp ın suçu ne ?
 
Bunların hepsi görüşün.:D Hepsi için yazardım. Ama çıkmam gerek. Yarın yolculuk var erkenden. Kusura bakma.:S Ama hiçbiri önemli değil.

Hala daha bir soruya cevap vermedin? Garp, Ace suçsuz biriyken sırf KK'nın oğlu diye idam edilseydi sence ne yapardı?

Edit: Bunu cevapla gidiyorum.
Ace zaten kk oğlu olduğu için idam edilmek istendi ve öldürüldü.Sen suçları yüzünden mi sanıyorsun.Bu hükümetin umrunda mı olur tıkar impel downda yer çok.Yani arada bir fark yok.Ace yine haksız yere öldürülmek istendi.Suçundan çok daha büyük bir ceza verildi.Doflamingo ve diğerleri niye idam edilmeyip yatıyorsa onun da yatıp cezasını çekmesi lazımdı ama öyle olmadı.Ve biliyormusun bu Garp'ın hiç umrunda değil. :) Yada umrunda ama hükümete karşı çıkacak cesaret onda yok.Bu açıdan torununun tırnağı olamıyor.Bayrak yaktıran bir torunu var sonuçta.
 
Barto bile sırf aynı arenada dövüştü diye Bellamy'i kurtarıyor. Ama bu kazma kendine emanet edilen, torunu olan çocuğu kurtarmıyor yani olay aileye, arkadaşa eşe dosta biniyor ama Garp'ta tık yok.
Bu seride adam olarak gördüğümüz hiçbir karekter böylesine bağları olan biri idam edilirken oturduğu yerden kasılıp şov yapma peşine düşmezdi.
Sorun kurtarmaması falan da değil bak, Durduğu yerde dursa herhangi bi aksiyana girmese ikide bir cesedimi çiğnemeden alamazsınız gibi ergen tripleri atmasa yada öldürülecek olan ölünce kalkıp onu öldürene yürüyüp ağzıyla beraber boylu boyunu sengokunun altında yerde yatarken bile atarlı atarlı konuşmasa benim için sorun olmazdı.
Garp için bu kadar yazmak düşünmek bile fazla ya neyse.
Garp adam falan değildir :artiz:
İyi bir noktaya değinmişsin.Hani diyorlar ya daha ne yapsın elinden geleni yaptı kurtarsınlar diye deniliyor.
Marco'yu durduran bizzat kendisi.Hiç karışmasa Marco belki uçup ace'i kaçıracak ortamdan.Bu yaptığı görmezden geliniyor.Sanılıyor ki luffye kurtarsın diye vurmasına izin verdi.Alakası yok.Bu düşüncede birisi zaten Marco'yu durdurmaz.Luffye vuramamasının sebebi torunu olması ve küçüklüğünü hatırlaması sadece.O kadar yufka yürekte olsun bir zahmet.
 
Garp konusu açılmış. Sadece şunu diycem. Dediğiniz şey basit, torununu kurtarıp amiralleri, koramiralleri Wb ve takımıyla öldürdüğünü varsayalım.
Dünyada büyük bir kaos yaşanırdı. Linlin ve Kaido gibi hayvanlara ne olacaktı? Ya Devrimciler? Dünya savaşı çıkardı..
 
Ben baska duyan gormedim luffy ? Doffy ? Bence cobyde olan farkli bir seviye
O olay çeşitli biraz.Görüntü verme,ses-duyma,alan tarama algılama falan.B.haki zırh dendi sonradan koka çıktı kasları haki ile sıkılaştırıp güçlendirme.Kral haki den çeşit yok şuanlık.Ses olarak ayrıca skypia da kız vardı o da sanırsam duyuyordu enel gibi olmasada.Usop mesela görme üzerinden açtı ki fujitora da onu kullanıyor.Rey-san tarama ve olay çözme-inceleme olarak kullandı.Senaryo ilerledikçe mangaka tek tipten çıkarıp çeşitlilik verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık