Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 816: Köpek, Kediye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 sene geçti iyi bi 10 sene daha oda para kazansın sanki fakirmiş gibi biraz daha zenginleşmesini bekleyelim 20. seneye doğru yavaştan gösterir beklentileri :/ Ne yapayım yani şu bölümde ağlıyım mi :/ Çok duygusalsın oda kardeş mi diyim :/ 5 senedir duyguya boğdu adam bizi biraz aksiyon gösterse ne olurdu :(
Git bi bleach izle daha fazla tatmin olursun bence :)
 
Minkler adamdır, bu durumda onların dostları Kougetsu klanı da adamdır.

Usopp, wait just a bloddy sec diyor la. Bi de aksanlı söylediğini hayal edemiyorum :( Wey casti bulodi sek Kim çeviriyor olm bunu ingiliççeye :S
 
Ben Oda'nın olayları ince ince yavaştan göstermesini seviyorum valla. Ama baya eleştiri alıyor bu konuda sanırım. Bölümü de gayet beğendim. Hatta ne hikmetse uzun zamandır beğendiğim tek bölüm bu. Gerçi beni tatmin etmesinin başka sebepleri de var ama neyse... :') Velhasılı kelam çok iyiye bastım.
 

Roronoa Zoro

Senelerdir gördüğüm en iyi plot twist. Yediğim neredeyse her plot twistte bir i**elik sezmiştim. This! This is da real shit.
 
Müthiş bölümdü. Gözümü bile kırpmadım çok iyiye verirken. Kendi yorumumu kendi içimde yapacağım. Forum boş konuşma hastalığına yakalanmış.
 
Minkler ağlattı :agla:
wano dünya hükümetinin giremediği adalardan biriydi. Antik çağlardan beri Zo ile dost olmaları düşündürücü. Belki bu adalar zamanında D. ler ile birlikte savaşmışlardır dünya hükümetine karşı. Dostlukları ordan geliyordur. Tabi böylece son savaşta da Monkey D. Luffy'nin yanında olacaklar kim bilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık