Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Smoker alır.
Kazanan olmaz.
Aslında Pica'nın o dev bedenin içine Smoker giremez mi? Direk içerden onu bulamaz mı? Diğer taraftan o dev bedendeyken Pica Smoker'a zarar veremez. Çünkü o dev bedenin herhangi bir yerine haki iletebildiğini görmedik. Mecbur Smoker'ı yenmek istiyorsa dışarı çıkması gerekecek. Smoker daha avantajlı durmuyor mu?
 
1- Law'ın tayfası yeni dünya standartlarına göre güçsüz kalmıyor mu?
2- Luffy'nin yeni amirale saldırısı artık o seviyelere çıkacağını bildiği için mi oldu yoksa eskiden sadece özgüvenle yaptığı saldırılar gibimiydi?
3- Son büyük savaşta sence luffy kk olarak mı yer alacak yoksa savaşı kazandıktan sonra mı kk ünvanını alacak.
4- "Bartolomeo'nun meyvesine en ters gelecek meyvelerden biri robinin meyvesi olur" diyebilir miyiz ?
5- Smoker ve Sanji'ye iade-i itibar yapılması gerekmiyor mu ? Smoker shicilere karşı biri olmasına henüz onlara karşı bir şey yapamadı. En azından bir tanesini indirmesi ya da süpernovalardan birini alması gerekmez mi ? Hayatı Luffy'nin peşinde geçti adamın.
6- Tayfada Brook'a yer olmadığını düşünüyorum. Sence tayfada en gereksiz adam aransaydı bu kim olurdu Usopp
7- Luffy yonkou olur mu ? yoksa direkt yonkouları indirerek kk mı olacak ?
8- Tayfaya bundan sonra katılım olur mu ?
9- Coby olsun, smoker olsun bu gibi adamlar potansiyel olarak ileride amiral olabilecek kişiler. Bunlar ileride akainu kapasitesine çıkabilirler mi ?
10- Wiper vs Kyros ?
11- Yeni dünyada rakipleri aynı kalibrede olmasa da Zoro'nun terlemeden dövüşlerini alıp Luffy'nin neredeyse ölecek kıvama geliyor olması yanlış bir strateji değil mi oda adına?
12- Luffy ilk defa tayfa aradığı zamanlarda güçlü arkadaşlar bulacağını söylüyordu. Neden sadece Zoro'da bu kıstasa baktı. Diğerlerini seçerken güçlü olsun diye derdi yoktu.
1. Fazlasıyla.
2. Bir anlık gaza gelerek yaptı. Yeneceğine kendi de inanmıyordu. Zaten Issho bir kez karşılık verdi, uçurdu. Luffy hala o ligin adamı değil.
3. Bana göre bildiğimiz şekilde Korsanlar Kralı olmayacak. Farklı olaylar neticesinde çıkan savaş sonucu halk tarafından kendine o unvan verilecek.
4. Evet.
5. Ben Smoker'dan güç bağlamında çok bir şey beklemiyorum. Zaten serideki rolü de genelde içinde bulunduğu kurumdaki konumu ile alakalı oldu. Mesela Arabasta'da olaya hiç karışmadı. Olayların sonunda da hakkını verdi bizimkilerin. Punk Hazard'da da aynısı oldu. Zaten şartlar dolayısıyla Smoker'ın aşırı güçlü biri olması gerekmiyor diye düşünüyorum. Sanji'ye ise kesinlikle kaybettiği saygınlığı geri kazandırılmalı.
6. Tayfadaki en gereksiz kişi Robin'dir şu anda. Unvanı bile bir korsan tayfasında bulunmayı gerektirmiyor. Zaten serinin geneline baktığımızda, öne çıkan kimse ile dövüştüğünü görmedik. Genelde geri planda kalan bir karakter, tayfaya göre fazlasıyla pasif.
7. Luffy'nin Yonko olması için gereken sürede seri sonlanır zaten. Olayların gelişim hızına bakarsak, 500 küsür bölümde bitecekmiş gibi görünüyor.
8. Tayfada tek eksik dümenci gibi görünüyor. Bana göre ona da gerek yok ama, dümenci gelir muhtemelen.
9. Bana göre çıkamazlar.
10. Kyros alır.
11. Bence değil. Karşılaştıkları rakipler arasında bariz kalibre farkı var.
12. O biraz akıl verme ile gerçekleşti. Güçten ziyade, bir tayfada olması gereken kişilere öncelik verdi. Yani o anda rotacı şarttı. Bu yüzden Nami'nin gücünü önemseme gibi bir lüksü de yoktu zaten.
 
Aslında Pica'nın o dev bedenin içine Smoker giremez mi? Direk içerden onu bulamaz mı? Diğer taraftan o dev bedendeyken Pica Smoker'a zarar veremez. Çünkü o dev bedenin herhangi bir yerine haki iletebildiğini görmedik. Mecbur Smoker'ı yenmek istiyorsa dışarı çıkması gerekecek. Smoker daha avantajlı durmuyor mu?
Giremez. Smoker'ın dumanı öyle insanın içine girecek türden değil. En azından bize böyle gösterildi. Pica o taş bedeninden çıkmaz, çıkmazsa Smoker ona zarar veremez, o da Smoker'a veremez. Bu yüzden kazanan olmaz. Dediğin gibi dışarıda bir dövüş gerçekleşirse, Smoker kazanır.
 

mrso

Ace'in ödülü nerde geçiyor 550m veya nerede konusu oluyor ?Manga da göremedim:beli:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık