Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 815: Beni Yanında Götür!!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında dediğin doğru ama Sanji konusunda nasıl anlaşacaklar? Elbet bir taraf kendi isteğinden vazgeçmek zorunda kalacak. Big Mom Sanji'nin Baratie ile olan ilişkisini, Kamabakka'yı falan biliyorsa Luffy ve diğerleri hakkında da yeterince bilgisi vardır.
Elbet bir anlaşmazlık çıkacak gibime geliyor benim ama, bakalım.
Umarim vazgecen Luffy olur.
 
Güçlü olmasa gelir biri indirirdi. Yonkoulardan biri indirirdi onu. Denktir bunlar. Oda Yonkoulara vs attırsa eminim amirallerinki 10 gün sürdüyse bunların ki 20 gün sürer.

Teach'i nasıl Luffy'den güçlü hayal edemiyorsun? Zaten en başından beri Luffy'den güçlüydü. Karanlığı aldı daha da güçlendi. Üstüne depremi aldı daha da güçlendi. :/

BM'nin meyvesi asit meyvesi ise ve Kaido tekme tokat dövüşüyorsa BM daha fazla zorlar Luffy'yi.
Zaten shanks demiyormu benim gözümü teach çizdi hemde kolu kopmadan önce olmuş bu olay ( manganin ilk başlarina baktim ordada çizikti) buda demekki o zamanlardan beri gelen bir gücü var teachin her türlü lufyden güçlüdür ki meyvesiz hali bir yonkouya kafa kafaya eşit ise her türlü bir yonkouya zaten denkti adam
 
Kastettiği Bm sanırsam kardeşim :)

Eninde sonunda kk olacak diye niye şimdiden indirecek güçte olsun.Oda'ya göre 10 sene var serinin bitmesine.Olur bi ara :/ Hem Nasıl ki Luffy Doffy gear 3 ile anca gıdıklayabiliyordu sonra g4 açtı aldı sert hasarlar verebilecek düzeye geldi.İşte öyle.Yani birdfen anca gıdıklayabildiği adamı yenebilecek düzeye gelebiliyor Luffy.Big Momda böyle olabilir.Ki yenebilecek olsa zaten.Rotayı Bm'ye çevirirdi.
10/sene diye kesin bir bilgi yok diye biliyirum
 
Robin'i aldıkları gibi Sanji'yi oradan alırlar. Ama Robin davasında ki gibi kavga dövüş çıkacağını zannetmiyorum. 1,2 arc içinde bir yada iki yonkou ölür. Bence ilki Shanks... Hem Shanks ortadan kalkarsa Kaido ve işbirlikçileri biraz daha güçlenir dengeler değişir. Masada 4 yerine 3 ayak kalır. Bizim Luffy'de biraz daha sarılır Kaido'yu indirmeye. Bu iş Big Mom'ında işine gelir. Oda BB'yi devrimcilerle uğraştırarak bu işlerden uzak tuttu zaten. Herşey tıkırında işler.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık