Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki cambaz bir ipte oynamaz.
:D Komik çoçuk seni.
Bi de Wb ölüyorken Akainu'ya 2 attı falan çok saçma. Bu adamlar ayakta durduğu sürece savaşıyorlar. Aldığı darbeye bakmaksızın ileri hamle yapan manyaklar bunlar. İradeleri buna el veriyor işte. Sanki Genç Wb Akainu'yu H.haki ile devirecekmiş gibi :S Yada yanından geçerken omuz atıp tekleyecek gibi düşünülüyor bazen :D Wb 72, Akainu da 53 yaşındaydı. İkisi de genç veya orta yaşlıyken kapışsalar ne olur acaba :S
Bu seride vs tartışmak çok sıkıntı. WB'yi bırak meyvesi 2 vuruşta neler neler yapıyor. Müthiş k. Hakisi ile herhangi bir amirali darma duman etmesi lazım ama aynı mantıkla Kizaru ile kimsenin kafa kafaya dövüşememesi lazım. Istediğin kadar K. Hakin olsun, hız olarak karşılık veremiyorsan rezil olman lazım.
 
WB'nin kıstas alınması çok kişiyi üzecek diye düşünüyorum. Mangaka en güçlü, Roger ile eşit dovustu sözlerinin altını doldurmak için WB'ye akıl almaz dayanıklılık ve saldırı gücü verdi. Yok 1332 tane yara+ yarim kafa dovuse devam etme, yok iki vurusta Akainu'yu hareketsiz birakma vs.

Ona bakıp bu amiraller yonkolarin yanında hiç demek mantıksız. Ben şu an en güçlü denilen Kaido'nun dahi bırakın Akainu'yu, Luffy'i bile iki vuruşta hareketsiz bırakabileceğini düşünmüyorum.

Akainu dibe düşmese hareketsiz kaldığı için WB, bisentoyu kafasına geçirip oldurebilirdi.

Mangaka güçlü adamları yüceltir, WB'ye ise en güçlü dedi+Roger dengi dedi bunları unutmayın ve ona göre yorumlayin.

Bir de WB'yi en zayif sananlar oluyor. Sanırsın Kaido Akainu'yu tek vuruşta hareketsiz bırakıp ikinci vuruşta öldürecek :D Özellikle Kaido diyorum zira su an en güçlü denilen o. Ve en uc şeyleri bu sefer de ondan göreceğiz. Ama ondan bile WB saldırı gücü beklemiyorum.

Ama anormal bir sertliği olduğu belli. Bu adama zarar vermek zor. WB'ye kolaydı ama yiyip yiyip devam ediyordu, bu ise çok zor yiyor belli ki. Yamulmuyorsam KG işlemeyen canavar vardı. Kaido ise en güçlü canlı. Yani KG işlememesi bir kenara KKG de islemeyebilir. Bu açıdan Kaido ile denk dövüş götürmesi sıkıntı g4 ile. Ama iki vuruşta yamulacagini da sanmıyorum.

Ama tabii mevzubahis Mom. Bu kadında g4 her türlü işler benim tahminim. Hatta Shanks ve Teach'te de. G4'un amiral seviyesi güç olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan çok normal.

Sağ kollarin amiral seviyesi olmalarına ihtimal vermiyorum. Akainu, Kizaru bes günde Neko veya Inu'dan birini indiremeyecek ha? Sonra Marco'yu da gördük ve o muazzam meyveye rağmen onda bile amiral görmedim. Saldırıları amirali pek etkilemiyor. Anca tutabiliyor ki biri zahmet tutsun anka ile. Ama şu da bir gerçek ki iyileştirme sınırsız değildir. Ve kairoseki takıldığında çok değil iki lazerin etkisine bakın beyler. Sınırına ulaştığı anda Marco'yu ölüm bekliyor beyler. Amiraller 10 gün dovusebilen adamlar o sınır 3 gun sürse ne yazar?

Luffy ise g4 ile bayağı bayağı kafa kafaya dovusur amiralle. Akainu çok hantal, Issho öyle (adama g3 ile vurdu) Issho'nun basınca zaten dayanır, Akainu'nun magmasina ta iki sene evvelki Jinbe direkt pert olmamıştı. Full kokali Luffy'nin bir vuruşta perte çıkacağını sanmam. O durumda celigi kesebilecek ve tekmesiyle yamultabilecek güçteki Dof'yn saldırısı etki etmedi. O derece sert Luffy. Lastiği eritmek var, çelikten bile sert bir şeyi eritmek var.

Uzun lafın kısası Luffy'nin g4'ü
lü halini yonko sağ kolları ile kiyaslamamak lazım. Ama gelgelelim sınırlı. Bunu cozerse Kaido (ustte acikladim) ve Teach (iptal) haricindeki yonkolari alabilir bence.
 
Son düzenleme:
Şimdi bütün yonko sağ kolları Marco bence.Niye böyle diyorum.Çünkü Marco daha doğrusu tüm wb korsanları denizcilerin ne kadar güçlü olduklarını göstermek için tasarlanmış karakterlerdi.Bundan o karakterleri sevmediğim anlamı çıkmasın.Zaten nickim süs olsun diye Marco değil.Ama benim düşüncem bu yönde.Marco amirale yakın bi güçte olmasına rağmen yenemez.Ama diğer yonko sağ kolları zorlanarak da olsa alırlar bi amirali bence.Zoronun bi kk sağ kolu olarak farkı bi amirali diğerlerinden daha az zorlanarak alması olacak.Yonko diyenelr biraz uçuyor gibi geliyor bana.Neyse konu bu değil.Öte yandan diğer yonko sağ kolları bi amirali götürebilir gibi.Luffy nerede peki?Bence süre sıkıntısı sebebi ile Marcodan da aşağıda.Denklem şu bence:
KK>Yonko>Zoronun geleceği max seviye>Shiryuu>Diğer yonkoların sağ kolları>amiral>Marco>Luffy

Luffy şu an en aşağıda olabilir gear 4'ün sıkıntısını atlatsın.Marco'yu da alır,Amirali de alır.Kaido'nun Big Mom'ın sağ kollarını da alır Beckmann'ı da alır.Alır oğlu alır.
 
@Marco Sen ne yaptın, belkide en güçlü sağ kol, hatta bence en güçlüsü. Sonradan Gücüne değinileceği zaten belirtilmiş ve gorsei görüşü var ortada. Jack ve Kaido biraz algıyı değiştirdi tabi.

Bu arada sen nicki 2 günlüğüne bana bırak sonra geri alırsın. Marco denk yonkou falan yaparız herhalde.:D
 
G2-G3 ile Dof'a karşı pek mücadele edemedi. G4 çıkardı yerden yere vurdu.
G5 çıkarır. Gene böyle ekstra hız-güç-dayanıklılık verir. Yonkou'yu yerden yere vurdurur. :a:
G4 çıkmadı. G4'ü 2 yıllık eğitim için öğrendiği bir teknik olarak gösterdi. Ve yine o adada öğrenmiş olduğu başka teknikler de çıkarır. Bir fb'ye bakar.
 
Yarı yarıya dovustu Inu ile Neko. 2.5 gün kişi başı. Ama şu var 2.5 günde düşmedi bunlar. Yani teke tek olsa 5 günde ancak indirecek belkide Jack.

Diğer yandan serideki en bitirici meyvelerden biri olan magmaya 10 gün direnen bir Aokiji. Allah aşkına Jack kim la? Aokiji'yi yenme ihtimalini bile görmüyorum Aokiji'den güçlü olması kenara dursun.

Amiral ezen çok gördüm ama bu kadarını ilk kez görüyorum. Sağ kol> amiral :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık