Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi kendine oluşuyor her hafta. Bölümün iklimine göre adaptasyon geçirip evrimleşiyor. :S

Bu haftaki çok uzun olmuş, hemen gereksiz bir ismi çıkarmalıyım. :/
Güzel güzel işaretleri ters çevirince her şey netleşiyor, ya da bütün oklar en önemli kişide birleşiyor, iyi akıl etmişsin, helal olsun.:D
 
  • Luffy: Brazil
  • Zoro: Japan
  • Nami: Sweden
  • Usopp: Africa
  • Sanji: France
  • Chopper: Canada
  • Robin: Russia
  • Franky: USA
  • Brook: Austria
Zoro=Wano gerisi için kolay gelsin. :p
Avrupa macerası Sanji'yle başlayıp Sanji'yle bitecek o zaman desene :) Zaten herkes için ayrı ayrı, uzun uzun hikayeler yazacağını zannetmiyorum mangakanın. Her kıtaya bir hikaye yeter de artar bile. Aslında Nami ve Robita'nın memleketinden çok güzel hikayeler çıkabilirdi :D Arc olarak işlenecek kişiler Zoro, Usopp ve Luffy olur sanırım. Hatta Luffy'nin hikayesi D. lerin gizeminin açıklandığı bölümlerde ya da Dragon'la ilgili bölümlerde de açıklanabilir. Wano ve Elbaf garanti ve iki arc da muhteşem olacak bence. Denizcilerden ses seda çıkmıyor bu sıralar. Pasif kaldılar biraz. Dünya liderleri toplantısı için hazırlık yapıyorlardır belki de. Merak ettim bir an.
 
Hangi seriden bahsediyorsun çıkarım yapamadım ama benim sözlerim izlediğim filmler ve KV'ye dayanır genelde.:D
Yanlış anladın beni avatarındaki olmalı diyorum işler bende zaten. Lufy bir hedef vermeli Zoro'ya. Git şunları kes demeli, adam kana hasret kaldı, kendi kanına hasret. Ne zamandır doğru düzgün yara almadı tabi:D
Luffy öyle demez işte. Rakibini kendi bulur.:D
 
Şimdi bakıyorum da bu moria andavalı ryuma'nın bedenini nereden bulmuş acaba diye düşündüm. Wano kunide mezarcılık mı yapıyordu ne yapıyordu bu adam.
Evet, mezarı tahrip edilmiş Ryuuma'nın, Kinemon'un söylüyordu Zoro'ya kızarken. Kılıcı onda gördüğü için onun tahrip ettiğini düşünüyordu. Moria muhtemelen gölge gücüyle falan girip almış cesedi. Zaten çok güçlü cesetleri topluyordu ki güçlü zombileri olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık