Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Bölüm basindaki su 6 bishounen geyigini saymazsak en iyi bölümdü. Altiz kardesler varken birinin digerinin yerine gecme hikayesi olmazsa olmazdi zaten de bu kadar iyisini beklemiyordum :D Karamatsu adam ya! Diger kardesler zavallimi yok saysa da o kardesine en zor aninda destek cikip ayak uyduruyor oyununa. Gecen bölümde de su etobur bitkiden bozma kadina bile pek bi iyi davranmisti: Bensiz yasayamaz. *-*
Ichimatsu ise 15 bölümün tamaminda konustugundan daha fazla konusmustur bu bölüm. Kendine karsi da pek bi dürüst: O laf agzimdan ciksa bu kadar kasar miydim? Arkadasim bile olurdu :D
 
Kamisama Hajimemashita güncel OVA;
İlk bölümü izledim. Çıktığı ilk günden beri izlemeye kıyamadığım için açmıyordum. Daha sonra Tomoe özlemim baskın çıktı. :D Konuyu sevdim. Geçmişe dönme olayı daha önce işlense bile uzun saçlı Tomoe'yi görüyor olmak yetti bana. :D İzlerken yine içimden geçti, Nanami keşke daha farklı bir kişiliğe sahip olsaydı diye. Muhtemelen daha zevkli olurdu seri.

Artık ikinci bölümünü ne zaman kıyabilip de izleyebilirim bilemiyorum. ^^

Umarım bu OVA serisi de ilk sezonun OVA'leri kadar güzel olur. İlk bölüm gayet iyiydi bakalım.
 
izle gitsin o zaman animesi baya güzeldi !:ehe:
Bu arada gene yazayım Clymore - Berserk gibi ortaçağda geçen şetanlı öcülü böcülü fantastik seri varsa çınlatın :D
geçen senede yazdıydım ama yarısı boştu ya :(
[ Nanatsuna taizai tarzıda olur hani :D ]
Shin Angyo Onshi, Vampire Hunter D: Bloodlust ve Ninja Scroll Movie filmlerini izle. Tam olarak ortaçağ olmasada, o havayı veriyorlar.
 
Claymore'un hem animesini izleyip hem mangasını okuyan var mı? Animenin bittiği yerden mi devam edeyim yoksa manga ile arasında farklılıklar var mı?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık