Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 813: Çay Partisi Davetiyesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law basindan beri tayfayla ilgili plan yaptirmaktaki amaci oda'nin

Sanji oldukten sonra düsülecek kotü durumlarda law zekasini kulanmak istemesi olabilir:)

Dofilamingo- yonko indirmek isin cabasi:)
 
@Dragon ben senin Teach, Denizcilerin yanına kayabilir yorumunu destekliyorum, gerçek Teach de Ingiliz Kraliyet Donanmasina katılmıştı galiba. Ama savaşın Raftel sonrası öğrenilen bilgiler ışığında olacağını düşünüyorum.
olasılıklar içerisinde var bu olay. hemde kuvvetle muhtemel. su an herkes teachin shanksı öldürmesini bekliyor. yani en makulu, teachi geri cekilmek zorunda kalması ve wgye katılması. bence daha epic olur. üstelik antik krallıgın hep içeridende ihanete ugradıgını düşündüm. teachin tasıdıgı mirasta bu iahanetse gayet güzel olur ;)

@Dragon Genel olarak seriyi yorumlayışın herkes gibi benim de hoşuma gidiyor ve katılıyorum :) Ama bence nasıl eninde sonunda Dof'u tek başına aldıysa Luffy, Kaido'yu da ve Linlin'i indirecek kişi oysa onu da tek başına indirecektir. İttifak ile hareket etse de birkaç kişi ile yonko indirteceğini sanmıyorum ben Oda'nın.
Ha şu güç seviyesiyle nasıl yonko indirecek derseniz ben zaten ikinci bi time skip'e inanıyorum :)
o zaten olucak. yani mesela iddaa ettigim gibi oldu diyelim , fikir sonucta ; luffy + law + kidd vs linlin. bizimkiler destek unsuru olurlar, bitirisi luffy yapar. serinin sekli bu. e.odanın dragon balla fanlıgına bakarsak friezaya vegetasıda, piccolusuda saldırdı ve dövüstü ama bitiren gokuydu ;) time skipe gelince. ancak cok büyük bir savas sonrasında olabilir. ve luffyi gercekten oyalıyacak birseyler olmalı. yani rayleigh git zirveye tırman dedi. rogerın gücünü bilen adam luffye böyle dedi, salakmı bu mangaka bunu söyletti ? aslında mantıgım 2 time skip, biri kaidoudan önce, digeri raftelden sonra diyor... ama seride görünen hikaye hızına bakarsak ortalık karısacak ve e.oda zaten ittifakları yonko indirsin diye kurmus, sanslarınında yardımıyla bence 2 yonko düsebilir. mantıgım öyle istemesede gönlümle, gördügüm bunu söylüyor bana.

Tank olmak önemli değil bence, WB ölürken bile tepki vermiyor, Teach ise ufacık şeylere bile tepki veriyor. WB ses çıkarmadan öldü, demek ki o her bir darbe etki ediyormuş. Luffy'yi geç, herkesin en güçsüz nova olarak gördüğü Bonney zincirlere bağlıyken Teach'e tekme atıyor Teach gene yerlerde ah uh diyor, şimdi bu kadar düşük bir dayanıklılığı olan birisi Yonko olabilir mi ? İstediğin kadar tehlikeli saldırı gücün olsun, Jack gibi bir izbandut zoanlı yumruğunu Haki ile bir kaplar adamın feleğini şaşırtır, Teach'in böyle bir darbeye Yonko olma macerası sırasında maruz kalmama gibi bir ihtimali yok denecek kadar az.

Zaten kaldığınıda gördük, Ace'in saldırıları, WB'nin depremi, Sengoku'nun şok dalgası vesaire, adamın dayanıklılığı iddia ediyorum en yüksek seviyede çıkacak, ama etten pühten inliyor işte, Oda öyle tasarlamış, nasılki tam tersi WB'nin kendisini öldürecek darbelere bile gıkı çıkmayacak şekilde tasarlamışsa.
tamamda erkan, anladım özür dilerim fanı oldugun karaktere yerleştirdim biraz :D, ama benim bahsettigim o degil. inlemesi falan vesaire modunda. luffy normal bir yumrukla onu ucarabildi. yani gayet güzel, vursa kan cıkarır su an teachten. ha sen dersen vuramaz. onada tamam derim. ama inan vursun kan cıkarır. ha kaidouya vurdumu cıkarırmı dersen, bak ona inanamıyorum hala ;) yani bahsettigin teach bir yonkoysa ve g4 luffynin birde g5i varsa, bence gerek yok time skipe gayet güzel etki bırakır yonkolarda, yener yenilir, yardım alır, sansla yener orasını bilemem. ama ihtimal kuvvetli. tek sıkıntı cok cocuk daha, söyle wanoda veya elbafta 6sar ay harcasalar yine yeter ama az daha yas lazım luffye.

@Dragon , Okudum da ilk paragrafta bahsettiğin şekilde anladığımı söyleyemem :).Birde seri bitmesin time skip verse Oda dünyanın en çalkantılı durumunda yani şuan,dönüşte her şeyi istediği bir dengede yeniden kursa cillop gibi olur.Seri de şuan bahsettiğin üçlü yonkou düşürürse komik olur görüldüğü üzere Dof bile law+luffy'ye fazla geliyor.
ama oda kolaya kacmak olur, üstelik mangakanın tarzı bu degil. büyük üstadlar hep aynı sekilde ilerler. ortalık sakinleşirse okuyucu sıkılır, üstelik bu buz ve atesin sarkısı yada yüzüklerin efendisi gibi romanda degil, shounen manga... ne kadar ortalık karısırsa o kadar iyi olur.

düşün linlin var ortada yonkomu ? evet. peki düsmanları varmı ? evet. diyelim ki kidd ve ittifakı ile luffy ve ittifakı birleşti ve linline saldırdı ;) sence akainu bos dururmu ? e.odanın ilk düsecek yonkoyu , indirmek için kurdugu ekip hazır. o ekibe yardım edebilecek ekstralar olabilir ( denizciler , weevil , marco , hatta shanks ve dragon ) peki kek adasına luffyi götürecek kişi hazırmı ? evet oda hazır ismide pokemon ;) bence gayet yolu actı mangaka ama senin dedigin sekilde olmasıda makul. hatta görünenden daha makul ama, senaryoyu o yazıyor ve e.oda ne derse o olucak.
 

Charles Vane

:(

Ahh aahhh Sanji yerine Zoro'yu gönderecekti Luffy. Böyle düğünle ve kurtarmakla uğraşmak zorunda kalmazdı o zaman!!
100-200 bölüm kurtarma çalışmasına gidecek şimdi.

Zoro Bege'yi, Pekoms'u ve o boş tehditleri keser geçerdi. Yok efendim beni öldüremezsiniz ödülümde yazıyor, yok tamam düğüne geliyorum yok bilmemle yok şöyle yok böyle. Boş muhabbet!

Zoro olsa kılıcını alır keser geçerdi. 4 sayfalık Flashback görmüş olurduk bizim içinde daha iyi olurdu.
Şu kadar yıl sonra şu Sanji'nin haraketlerinden sonra Zoro'nun değerini anladım. :(
Up up :alkis:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık