Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 813: Çay Partisi Davetiyesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyt be.:D Adamım Sanji, Luffy'i nasıl da iyi tanıyor. O başkasının emri altına girecek biri değil diyor.

Bölümü yeni okudum. Kafam bir sürü soru işaretleri ile doldu. Çok iyi bir bölümdü. Vinsmoke ismi ne kadar ağır göreceğiz yakında inşallah. Big Mom'ın da değişik bir gücü var. Eminim söylenenler ile ilgili güçleri çıkacak.

Sanji Robin gibi olmaz derken demek istediğim durumlarının aynı olmadığı. Sanji'nin ki daha çok ailevi bir sorun gibi duruyor. İlla ki arkadaşlarına ihtiyaç duyacaği zaman gelecektir. Ama Robin'in olayı ayırıydı. Kadın ölmek istiyordu en başta.:D
 
Luffy varya çok pis girişecek bu sefer. Ennies lobbynim halt edeceği bir arc izleyeceğimizi düşünüyorum. Ne epic olur ve. Bu kediyle Pekomsta gelir belki. Law'da var zaten öfff...
 
Bazı yorumlar çok güzel kahkaha bile attırdı yani :D Ama bazısı.. Sanji adamdır, net. Bi iki adam pataklama mı yani ölçünüz o_O Sanji her türlü en mantıklı olanı yapıyor yine. Hep söylerim yine söylüyorum bu seri Sanji'siz olmaz. Tıpkı Zoro ve Luffy'siz olmadığı gibi..
 
kale içinde gücü de gayet kullanışlı Capone un bi tekme ile dışarı attı milleti...
O değil de acaba kulağına ne söyledi de Sanji öyle tepki verdi...
 
Bölümü tekrar, dikkatli şekilde okudum. Etkiledi yine sonlara doğru. Nami ve Chopper'ı, özellikle de Brook'u o şekilde görmeyi beklemiyordum sanırım. :/ O gülümsemeyi görmek garip hissettirdi gerçekten. Şimdi, şu Vito denen adamın aile ile ilgili bir şeyler bildiği bariz bir durum. Vinsmoke ailesi ile Big Mom mürettebatı arasında nasıl bir bağıntı var, bunun detaylarını da haftaya görürüz sanırım. Sanji adam ya. :( Geçen hafta olaylar arasında hiçbir mantık yokken, bu bölüm her şey yerli yerindeydi. Neko-san'ın karizması yetti o halde bile. Sonradan sonradan sevmeye başladım. :D Bölüm iyiydi ya. Bana yetti. :good:
Edit: Bege de birazcık almış oldu ağzının payını. Duruşu yeter Neko-san'ın! :D
 
Bence keskin nişancılar adası var. Usopp'ta oradan geliyor soyisim de önemli çıkacak. Bana Öyle geliyor.

Üzdün başkan. Dün zaten ismimi yazmayarak üzmüştün. :( Şimdi combo yaptın. :(
Rica ediyorum öyle bir şey çıkmasın ya. hiç istemiyorum tüm tayfanın ünlü kanından gelmesini falan. Çok yapmacık geliyor bana kurgusal açıdan. :/

Ayrıca Usopp konusunda şaka yapıyorum da işte, o herif Usopp'un üstü yani, bu belli. :/

Bırak ya, Usopp daha mermi dövülmeden sezmiştir onu hakisiyle, atlatmak ne kelime.
Vito ona reddemeyeceği kurşunlar sıkar da Usopp daha anlar anlamaz tohumlarıyla toprağa gömülür.
 
Aslında tayfanın mihenk taşı 4 üye var Namiyi saymazsak. Bu arctan sonra hepsi birer birer Luffyden biraz daha ön plana çıksa ve hayallerini gerçekleştirse hoş olur.
Sanjiye-Evlilik arcı (En sonunda mavi denizi görür hedefine ulaşır) Ki evlendiği kişi Bonney olursa ömür boyu mutlu yaşarlar. Olma ihtimalide gayet yüksek Bonney Big Mamın kızı teorisi vardı.
Zoroya-Wano (Shogun veya o sırada oraya gelen Mihawkı yenip hedefine ulaşır)
Usoopa-Elbaf (Denizin cesur savaşçısı olur)
En sonda Luffyyede-Raftel (Karasakalı yenip KK olur)
Bu sırada tüm dünyayı gezen Nami dünya haritası yapar, Robinde bir şekilde kalıntılardan dünya hükümetinin sırlarını keşfedip son savaşa zemin hazırlar. Frankyde yeni KK namına yakışır bir gemi yapar.
En sonunda Dünya hükümetiyle kapışma falan, Dragon ölür Sabo yeni kurulan hükümetin başına geçer Akainuyuda öldürür savaşta. Luffyde final bossu indirecekken meyvesinin kendine zarar vermesinden dolayı ölür Chopper onu canlandırır hayaline ulaşır oda. Sonra final bossta ölür herkes mutlu mesut yaşar.
Tabi yonkoları bu senaryoya eklemedim kötü durdu biraz farkındayım :/
 
Sanji nin Hakisini bir kez daha görmüş olduk... Gözlem hakisi yine kendisini gösterdi ;)
Böyle bir aileden gelen adam da Kral haki de çıkmasın ilerde ?
 
Olaylar derinleşiyor. Derinleştikçe açıkcası daha çok zevk alıyorum. Her hafta beklemek sıkıntı oluyor. İnsanın tadı damağında kalıyor. Bunları toplu okuduğunda daha fazla zevk vericeğinden eminim.
Sanji her zamanki gibi mantıklı hamlesini yapıyor. Luffy hakkında dedikleri çok hoşuma gitti. Tayfa üyelerinden bunları her duyduğumda açıkcası çok hoşuma gidiyor. Notdaki kız dediğinde belkide Big Mom'ı kastetmiştir. Haftadaki olayı merakla bekliyorum ama ondan sonraki hafta ara olucağı içinde sinir oluyorum. Asıl olayın olacağı hafta hep ara veriyor.:mincika:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık