Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 813: Çay Partisi Davetiyesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji robin vol2 gibi. Tayfayi karistirmiyor e luffy bu elbet karisir. Eger Pekoms hala adadaysa luffy tutar elini beni annene gotur yavrum. Yonkoulardan ilki bigmom olacak sanırım. Yalniz benim tahminler hiç tutmaz. Keşke sanji hiç gitmeseydi şu partiyede bigmom geleydi. Bi kerede boss bizimkilerin peşine düşse ne güzel farklılık olurdu.
Şu anlık bizimkiler tirbüşonlar. Yonkoular ise yıllanmış şaraplar. Henüz bu şarapları açacak tirbüşon prestijine erişemedikleri için, şaraplar peşlerine düşmediler. Yarın öbür gün bizimkiler de şaraplaşırsa işler değişir.
 
Bölüm çok guzeldi sanjinin gülüs tarzını yapan en son kişi corazondu ve öldü bir çok kişi var tabiki. Vinsmoke ailesi baya güçlü bir aile sanji her şeyi biliyor gibi bana bana göre 2. Bir Sabo vakası gibi geldi Sabo ailesinden nefret edip kaçmış tı sanji de öyle .Enel geçti sanki bir kısım da. Beko reyiz wn akainu sahnesi gibiydi en azından bir tane yeseydi aqa.ilginc karakterler çıkıyor bölüm güzeldi ama hızlandırmasi gerekiyor ölecek bu gidişle seri yarım kalacak
 
"Sanji, Robin gibi olmaz." diyen arkadaşlara, Robin'in geçmişini kurtarılması esnasında gördüğümüzü hatırlatmak isterim. Sanji'nin geçmişini daha görmedik. İşaret açık.
 
Türkçesini okuyunca bir kez daha farkettim ki ne kadar boş bir bölüm :/ sırf 5 sayfa mama çay partisine gelmeyenin diline acı biber sürerle geçiyor :/
 
Sanji Bu Arc Çok Fena Patliycak aha buraya yaziyorum cool olmanın dibine dibine vurmassa bende birşey bilmiyorum
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık