Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Capone Bege

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    177

kör topal

Aynen. Sanji kendinden emin. Bir Yonkou'ya dalmak için bile Luffy'den izin istiyor. Yani tamam Yonkou abartı oluyor ama. Yine de durumunu gücünü az çok ortaya koyuyor bu özgüven.
Buggy'de de WB'ye atar yapıcak özgüven var. Bu özgüven onu amiral ayarı mı yapıyor şimdi? :S
 
Sanji yi Dofun elinden kim aldı,Law.

Punk hazardda Sanjilere kim tek attı,Law.Kalplerini değiştirip dalga geçti.

Vergo Sanjinin bacağını eline verdi,Law tek attı geçti.

Sanjiye lafım yok ama Law ile kıyaslamayın.

Sanjinin tabikii göstermediği numaraları var,ölümüne bir dövüşte göreceğiz tam gücünü.Yinede supernovaların hiç birini yenemez belki bazılarını zorlayabilir.
 
Her şey özgüvende bitmiyor demek istiyorum. Yoksa Luffy 3 amirale saldırıyor tüm yonkoulara atar yapıyor. Bu örnekler artabilir. Sanji'nin özgüveni onun gücünü göstermez.
Dediğimi anlamadın herhalde. İki yılın ardından özellikle Monster Trio kendilerinden çok daha eminler. Bunun nedeni o iki yıllık aradaki eğitim. Ve biz bu eğitimden doğru dürüst şu ana kadar sadece Luffy'nin ne kadar güçlendiğini gördük ki. Onun bile sınırı olmadığını düşünüyorum. Yani bu diğer dediklerin gibi değil. Bunun için bir sebepleri var. İki yıl sırf eğitimleri için çabaladılar. Ve daha biz Sanji'nin b.haki kullandığını bile görmedik. Bellamy bile b.haki kullanıyorken sırf eğitim için 2 yılını veren Sanji'yi b.haki konusunda ezmek büyük yanlış. Durup bir düşün daha iyi anlarsın kardeşim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık