Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Capone Bege

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    177

Kaptan Usopp-sama

Forumda Sanji almış her zamanki gibi. Zoro, Sanji ve diğer karakterler forumda herkesi aldı. Balıkadam adasından başlayıp yazsam roman olur ikisinin de aldığı karakterleri.
Ama bu işler mangada olduğu gibi ilerliyor.

Bege 5 kişiyi aldı. Sanji de bunların içerisindeydi.

Sanji Monster Trio'dan biri değildir artık. Tayfanın adına leke sürmüştür. Tayfanın savaş gücü olarak savaşması gerekirken teslim olmuştur.

#sanjitayfayageridönmesin
Abartiyorsun biraz haci haftaya ki bölümü de görelim öyle sağlıklı yorum yapılabilir bence zaten sanjinin time skip den sonra ciddi vs si yokki
 
Dövüşemediler bile işte.
Sanji'nin ortalama üstünde hiç bir karakteri alamadığından yola çıkarsam ve Bege'nin 1 bölümde gözüküp yaptıklarına bakarsam.
Bege alır mangada olduğu gibi.

Sanji'ye silah doğrultması zaten Sanji'nin teslim olması için yetecek gibi gözüküyor.

Hayaller=Sanji Bege'yi alır.
Hayatlar=Bege Şov. :/
Yav Sanjinin Begeyi alamayacağını mı ? düşünüyorsun aslın da sen de düşünmüyorsun ama Oda Begeyi öne attığı için sen de böyle bir savunma yapıyor ya da Oda nın Sanjiyi ezdiğinin farkındasın ama Oda ya bahane bulmak yerine Sanjiyi suçluyorsun .. Çok saçma Bege kim yahu şu adamı savunmayın ya..
 
Oda, Sanji'nin karşısına kendi kulvarından adam çıkartmıyorsa bu durumda ne yapabiliriz ki? Yahu Doflamingo ne? :D Zoro gelse Zoro da yamulur, Luffy de yamulmayı teğet geçti.

Bege'nin böyle bir giriş yapması klasik Oda hareketi. Balon. Ve gün geçtikçe de şişiyor. Saçma bir kurguyla Sanji'nin aile olayı yüzünden yakalanma durumu oldu bittiye getirilmese, şuan bu kadar abartılmayacaktı Bege cücesi.
 
Kimse normal boyuyla yaklaşamaz zaten, adam kale. :/ WB olsa bir depremle tüm burçlarını yerle bir eder zaten, o ayrı.

Sanji'yi kolay kolay içeri almaz, vardır numaraları. Daha görmediğimiz için net konuşamıyorum zaten. Kapıları da kendisi istediği yerden açıyor sanırım, Blueno gibi. Yani kapının olmadığı yerde Sanji'nin duvar kırıp içeri girmesi lazım ve o da öyle kolay değil, duvar kırılırken oturup izlemeyecek Bege. Bu adamla dövüşte ya yıkıcı saldırın olacak veya aşırı kıvrak ve güçlü olarak birden fazla şeyle aynı anda uğraşabilecek biri olacaksın.
Neyse ne diyelim, herkesin kafasında farklı farklı şekilleniyor döğüşler :) Belki Sanji o gün yapamadığını sonradan yapar da kepçük ağzına gömer Bege'nin. Bekleyeceğiz.

Bunu genele yazıyorum. Kaptan olsun olmasın, bizim tayfanın has elemanları en azından 4-5 süpernovadan iyi olacak beyler. Şu kaptan ve ödül olayına fazla takılmayın. Luffy, Zoro.. Bunlar bence Bege'ye tek atacak güçte adamlar. Sanji'nin Luffy ve Zoro gibi uzak mesafeli çok güçlü/yıkıcı saldırısı olmadığı için Sanji zorlanacaktır. Ancak Bege gibi keğçük ağızlı birine kaybetmez Sanji. Ödüle oranlayacak olursak Sanji'nin en az 300m olması gerekir zaten yeni dünya şartlarında. Rakamlara ve ünvanlara aldanmayın hiçbir zaman; güce bakın :good:
 
Bege sadece kuru kalabalıkla 300 mlyon etmez. Mutlaka meyvesinin güzel yanları vardır. Aklıma iki farklı yetenek geliyor.
1-) Bege düşmanı kendi içine alır. Kendisi içeride tanrı gibidir. Aynı law ın room içinde tanrısal olması gibi. Böylece düşmanıyla kendi içinde dövüşür.
2-) Belli bir alandan sonra gelen saldırıları adamları gibi küçültüyor olabilir. Aynı şekilde kendi yaptığı saldırılarda bir alandan geçtikten sonra büyüyor olabilir.
Sonuç olarak bege nin alacağını düşünüyorum.
 
Ayrıca ödüle çok takmamak gerektiğini düşünüyorum. Ace'i gördük, ödülü 500m olan adamın amirali en azından oyalayabilmesi lazım. Üstünlük kursun falan demiyorum, oyalasın. Tamam meyvesi ct'lendi falan filan da, Ace'de o ödülle B.Haki vasat seviyedeyse, ki görmedik bir şeyini doğru düzgün, balondur. :D
Yani demem o ki, Bege de balon çıkabilir.
 
Meyvesi büyük ihtimal çift yönlü şekilde kullanışlı.Gücü oradan ileri geliyordur.Yani Zoro bunun boyundan büyük slash atsa o slash dahi küçülebilir ve kalenin küçük bir kısmına etki edebilir.
 
Sanji'yi seviyorum ama Oda farklı teknikler vermedi Sanji'ye, bir Diable Jambe bir de tekme farklı isimler kullansa da görsel olarak düz tekme oluyor sonuçta umarım sakladığı güçleri vardır 2 yılda sadece sky walk yapmayı mı öğrendi Sanji? Şu anki duruma bakarsak eğer Bege'nin gelen saldırıyı küçültme özelliği varsa Bege alır.
 
Sanji'yi seviyorum ama Oda farklı teknikler vermedi Sanji'ye, bir Diable Jambe bir de tekme farklı isimler kullansa da görsel olarak düz tekme oluyor sonuçta umarım sakladığı güçleri vardır 2 yılda sadece sky walk yapmayı mı öğrendi Sanji? Şu anki duruma bakarsak eğer Bege'nin gelen saldırıyı küçültme özelliği varsa Bege alır.
Bluewalk'ta var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık