Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812: Gangster Capone Bege

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kör topal

Bir zamanlar Sanji hiçbir supernovayı alamaz derken beni linç etmiştiniz. Sırf Bege Sanji'ye ağır ayar verdi diye çok iyiye verdim :D.
 
Huyları farklı. Sanji sakin biri. Anlaşmaya gitmeye çalışıyor. Luffy ve Zoro'da beyin yok pek. Pata küte dalarlardı.
Adamlar bildiğin paşa paşa teslim oldular lan. Bağladılar tayfayı ne anlaşması? Öyle anlaşma mı olur? Sanjiye noob diyordum ama Begeyi alır da diyordum. Anlaşılan Sanjiye gereğinden fazla değer vermişiz :artiz:
Orada 3 billion mu diyor yoksa bana mı öyle geldi?
Yanlış yazmışlardır.
 
Yahu tüm olayı Nami'ye Chopper'a bağlamak ne kadar doğru? Bunlar ne maceralardan sağ çıkabilmiş korsanlar değiller mi? Niye orada bir dövüş görmedik de Sanji boynunu eğip durumu kabul etmek zorunda kaldı? Brook ve Sanji rahat yamulturdu Bege'yi. Onu geçtim CC var orada, Namiyle Chopper da bu olası dövüşe dahil olsa ezilmeleri mümkün değil. Konuyu çok saçma bağlamış oldu sırf Bege'yi yüceltecek, Sanji'nin olayını anlatacak diye.
Bırak bağlamayı direkt onlar suçlu desem daha doğru olur. Sanji nasıl boynunu bükmesin? Nami'yi yakalayan hıyar orada onu öldürseydi ne olacaktı? Bak bir de bu tehdit edilen kişi Sanji. Nami'ye karşı en çok zaaf gösterebilecek olan kişi. Olaya bu şekilde bak. :)
 
Mink'ler yanlarında değil mi az önce Pekoms ağlaşıyordu onlarla ayrıca onlar olmasa bile 4 tane hasır şapka korsanı ve CC var, nasıl bir adama yakalanıyorlar...
"Pusuymuş xD" diye oldu bittiye geldi Vissu'nun dediği gibi. Çok saçma ya. Brook, Sanji o kadar mı boş adam. Nami, Chopper ve CC de var. Nami ve Chopper kesin ezilir şimdi ama, CC yahu. Yorum yapamıyorum. :c
Daha kaç kere açıklayacağım. :(

http://readms.com/r/one_piece/812/3164/12
Bakın bu sayfanın sağ en üstündeki kare ne anlama geliyor biliyor musunuz? Geçiş. Evet, geçiş. Yani aşağı inip başka yere gitmişler, o gidiş süresini falan atlamak için öyle bir yöntem var mangalarda. Hemen altta gördüğünüz üzere sadece 4 kişiler orada, etraf sakin, sessiz, kimsecikler yok başka. Tenhada toplanıp görüşüyorlar.
bu arada olacakları merak eden Nami ve Chopper da yanlarında CC olmak üzere ağaçlara falan saklanıp izliyorlar muhabbeti ama Bege adamlarını etrafa saçmış önceden ve hop, gafil avlıyorlar bizimkileri. Getiriyorlar Sanji'nin önüne ve teslim ol yoksa gız ölür diyorlar. Centilmen Sanji de teslim oluyor ve şartları görüşmek üzere kaleye giriyorlar. sonrası malumunuz.


Baya bi koptum seriden ve sıkılmaya da başladım. Artık yazacak hiç bir şey de bulamıyorum. Uzun süredir sadece bölümleri okuyup geçiyorum. Bölüm dışı konular daha çok ilgimi çekiyor nedense artık. Yorum da yapmayacaktim da o kadar senenin hatrı var, kötü de olsa bir şeyler karalamak istiyor insan.
O da iyiymiş. :(
 
@Monkey D. Dragon Sıkıntı Nami ve Chopper'ın kendini yakalatmasında. CC mala bağladı. Orası bizi ilgilendirmiyor zaten. Ama Sanji tek başına onca adama karşı mücadele edemez zaten. Herhangi bir zarar da görmüyorlar. Kötü bir muamele de yok. Biraz emrivaki bir durum var ama o anki durumda yapılabilecek başka bir şey yok.
 

kör topal

Bege Sanji'yi 1 vs 1'de kaçıncı sayfada yendi? Atlamışım orayı. :/
Yendi demedim ki ayar verdi dedim. Keşke biraz okumayı öğrensen :(. Üstüne üstlük Bege orada Sanji'yi bal gibi yenerdi yenmek istese çünkü adamın elinde Nami var. Hatta dalga geçe geçe bile yenebilirdi ki zaten arkadaşlarını zincire bağlamış para için satıcak gibi gözüküyor bilmemnenin oğlusun dediğine göre. Sanji sen para için satılıcak adam mıydın be :(.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık