Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Savaş Lordları, Hükümet Köpekleri miydi?

  • Konbuyu başlatan Gravity
  • Başlangıç tarihi

Shichiler denizcilerin köpeği mi?


  • Kullanılan toplam oy
    285
Hepsi Shichibukai diye hepsinin bu rütbede olma sebebini aynı değerlendirmek saçma. Moria ile Mihawk'ı Dof'u Hancock'u falan bir tutmak oluyor bu. :/
 
Bu konu diriltilmese daha iyi olurdu. Şimdi psikologlar gelecek ortalık yine karışacak. ;) Fikrim ise herkese ayrı ayrı bakmak lazım.
 
Bu arada tablonun tümüne baktığımızda Shichibukai ler MW ye geldimi geldi ha kendi isteğiyle ha zorla.Savaşa etki ettilermi bence ettiler.O kadar güçlüydüler niye o zaman Shichibukai olmaya ihtiyaç duysunlar çok güçlü olsalar 1 yonkou kadar mesela sırf bi yerde bi krallığı ele geçirmek için Shichibukai olmazlar bence marinenin köpeğiler.

Movie Z de geçiyor amirallerin hocası eski amiral Z nin kolunu aldı
haa şimdi hatırladım e peki Zettonun kolu amiralkenmi almış yoksa emekliykenmi :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hükümet Hancockun köpeği olsun. :D Yahu mesele başka. Hükümetin emrine girip savaş halinde tıpış tıpış o savaşa gitmek zorunda oluyorlar. Ankette hükümet değil de denizciler dendiği için bu kadar görüş ayrılığı oluyor aslında bir de sevdikleri karakterler adına hakaret olarak algılıyorlar ama hem seride bir kaç defa hem de filmlerde -3d2y gibi- bu ifade geçiyor. Direkt savaş lordlarına yönelik kullanılıyor üstelik.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık