Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 810: Kıvırcık Şapka Korsanları Varır

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar %20'lik kısımda :(

Şimdi üst düzey adamları saymassak bence zehirli havadan etkilenmesi lazım çoğu kişinin .En azında aniden çıkarıp sıkıyormuş.Bilmese bile hazırlıksız yakalnmışlar.
Tabiki WB türü adamlar etkilenmez.Herif nefesiyle meteor söndürdü gözümüzün önünde.
Şu silah olayına katılıyorum bende yakıştıramadım 1 milyarlık herifin zorda kalınca silaha başvurmasına.
Abi zorda kalması ne Dof'a bak adam bildiğin Adanın .... kodu şimdi yalansa yalan deyin hani yok.
Koskoca Yonkou'nun sağ kolu [ ki bu yonkou'nun 4 tane adamı var zaten ] 1 Zilyonluk adam gidiyor böyle silah kullanıyor ya şaka deseler inanmazdım ya :ehe:
Korsan bu adamlar eline ne geçerse kullanırlar.Gerçek korsan görmediğimize insanlara tuhaf geliyor :hhh:
Abi eline ne geçerse kullanılar ne şimdi Jack gibi bir adam şu silaha bel bağlıyorsa bu kaido bunu gitsin yere gömsün bu ne :D
 
Şuana dek en beğendiğim yorum :D Çizmekte zorlanıyor mu ne vs'leri adam ya..
E.Oda altından kalkamayacağı işe giriyor hep. Haybeye 5 gün 10 gün kapıştılar diye sallıyor. Olay çizmeye gelince en uzun çizdiği vs 1 saat oluyor onun da yarısı çene çalıştırmak şeklinde geçiyor. O ona laf atıyor o ona laf atıyor 1-2 yumruk atıyorlar sonra tekrar laflaşıyorlar. Vs mi atıyorlar münazara mı yapıyorlar belli değil. 810 bölümlük seride vs diyebileceğim tek vs yok billahi. Geçen En Etkileyici Bitirici Vuruş diye bir konu açayım dedim, vs bulamadım bütün kapışmalar laflaşma sonrası tek harekette bitmiş zaten. :D
 
Jack çok güzel hedef geniş gövde uzun boy tam yumruk yemelik.Bu adamla kedi + luffy veya köpek + luffy savaşsa Jack 1 gün içinde haşat olur paket yapılırdı. Luffy G4'ü açacak sonra ona dinlenme süresi de vereceksin o G4 ile herkese kafa tutabilir 10 dakika süreyle. Luffy'in artık tek ihtiyacı daha fazla haki daha fazla haki tahminimce G5 diye birşey gelmez. ( Belki H. haki ile bağlantılı bişe olarak gelir büyük konuşmayayım)
 
Enteresan ben seni forumun anti-Marco ve Wb'cisi zannediyordum :( Birkaç ay önce Doflamingo'nun ailesine Wb'nin tayfasını aldıranlardan, Marco'nun saldırı gücü sıfır diyenlerden hani... Neyse.
Marconun saldiri gücü etkisiz demişimdir, diğer dediklerinin benimle bir alakasi yok.
 
Seri sertleşmeye başladı önce Monet'in ölümü sonra Law'ın kolunun kopması şimde'de Jack'in işkencesi güzel güzel
 

Croco-Boy

Ben okudugum yorumlarla ilgili biseler eklemek istiyorum.

Jack kedi kopek ikilisiyle 5 gun dovusmus ve hic cizik almadi diyenler olmuş. 1. Adam mamut meyvesi yemis bunun verdigi dayaniklilik su goturmez bir gercek fakat nerden biliniyor cizik dahi almadigi ? Belki artik tukendi de oyle gazı kullandi.

2- Diceksiniz ki tukense ordan cikip dofun bulundugu gemiye nasil saldiracak. Dinlenme payi ve ustyne herifin tam bir kıt beyin oldugu ve Kaido gibi bir vurdumduymazin adami oldugu dusunulunce zor degil cevaba ulasmak. Yorumlarda bölümde harika ama dusunerek yazin be kivrelerim :(
 
Onu bunu geçtim de. Magellan i tekrar görmek isterdim o adama haki ile dalsan dahi zehrine hakiyle birşey yapamazsın. Kimyasal zehir vs diyince aklıma magellan geldi. Efsane karakteri oda tıkadı hapishane müdürlüğüne. Enel gibi yok etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık