Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 810: Kıvırcık Şapka Korsanları Varır

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Kaido ve tayfasının defterini dürmeye başladı bana göre Jack ne kadar güçlü olursa olsun saldırmak için yanlış gemiyi seçti öldüğü söylendi hiçte mantıksız değil ölmese bile dofun yanında bonus paket olmuştur marineye :D
Geriye de zaten Kaido kalıyor o da malum Kid-Apo-Hawkins ittifakına çattı ki onlarda Kaidoyu yenemeseler bile büyük hasar vereceklerdir aslında bu karşılaşma bir enteresan Kaido kaybetmeyeceğine göre diğer 3lü kaybetse yine saçma olur marine eline düşerlerdi Kaidonun işine yarayacaklarını sanmam herhalde kaçacaklar :D.
Ne olursa olsun Kaidonun yonkoulugu sarsıntıda şuan.
 
Jack deliliğinin bedelini en sonunda ödedi mi ? Mangaka Vergo'ya yaptığı gibi önce Jack'i aradan mı çıkardı ?

Sanki Jack'in hikayesi bu kadar kısa sürede bitmeyecek gibi geliyor bana. Çünkü Mink kabilesine yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil. Bunun hesabını bu kadar tez elden denizcilerin vereceğini düşünmüyorum. Bir intikam senaryosu çizilecektir bence. Ben Jack'in en fazla yaralı bir şekilde olay mahallinden kurtulduğunu düşünüyorum. Seride psikopatlığıyla öne çıkan belki de en iyi isim. Bu kadar kolay harcanmamalı :good:
 
Forumun yarısıyla tartışıyorsan Marco ve Wb konusunda, objektif olamıyorsun demektir. :(

Ama sen yine de fazla şey yapma.
Enteresan ben seni forumun anti-Marco ve Wb'cisi zannediyordum :( Birkaç ay önce Doflamingo'nun ailesine Wb'nin tayfasını aldıranlardan, Marco'nun saldırı gücü sıfır diyenlerden hani... Neyse.
 
Enteresan ben seni forumun anti-Marco ve Wb'cisi zannediyordum :( Birkaç ay önce Doflamingo'nun ailesine Wb'nin tayfasını aldıranlardan, Marco'nun saldırı gücü sıfır diyenlerden hani... Neyse.
Hele dof marcoyu harcar saldırısı yok diyorlardı ya hani :D pica jozuyu Diamante de vistayi alırdı hey gidi günler. .
 
Jack ve tayfasının geri adaya geleceğini zannetmiyorum, bir şekilde bir kaç olay döner geçer. Law tayfasını alıp bizimkilerle Wano'ya gidecek, asıl olaylar orada dönecekmiş gibi geliyor.
 
jack 10 sa, neko ve inu en fazla 9 dur. yani her türlü jack yener. e.oda, ustaca inmemeleri için 12 saatte bir adamları degiştirmiş. ha ama denk karakterler oldukları için, jackte bizimkilere fazla agır hasar verememiş. gelgelelim, makul olan her insan aynı sonuca varırki, daha güclü olan, denklik olsa bile uzayan zamanda üstünlügü, yorgunluk farkıyla ele gecirir. ve 12 saat dinlenipte iki kişi, jackten güclü olsalar bile... durmadan 5 gün dövüsen adam haliylen daha dayanıklıdır. ve teke tekte hiç bir sartta jacki yenemezler gibi görünüyor.

ha öte yandan smoker gibi düşünüyorum, ikisi aynı anda tabiki jacki yeniceklerdir. ikiside 8 olsaydı bile birlikte tek olarak onu alabilirlerdi. sanji ile zoronun anlık olarak anlastıgını düşünün, işte öyle güc patlaması, yada vegetto gibi :D

dipnot; jacki fazlasıyla övdükten sonra sicilian, luffy öyle bir canavarın kaidonun emrinde ne işi vara getiriyor ya lafı.. emri altında nasıl bir canavar potansiyelinin oldugunun farkında degil herhalde(zoro :p ), yada daha hala yonkoları bizzat görmedigi için senelerdir, idrak edemiyor kaidonun gücünün büyüklügünü...
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık