Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Karısı zaten rüyalarına girmiyor muydu? Şu iş adamıyla niye anlaşma yaptı? Kazancı ne olacaktı, onu merak ediyorum. Zaten sonu muamma.
Kazancı çocuklarına kavuşmaktı işte hep diyordu ya çocuklarımın yüzünü göreceğim bu son işim olacak diye .. İşte karısı Mal ile yüzleşti o ölecek olan adamı araftan kurtardı sonra 3 rüyanın içinden çıktı çocuklarına döndü amacı buydu adamın..
 
Kazancı çocuklarına kavuşmaktı işte hep diyordu ya çocuklarımın yüzünü göreceğim bu son işim olacak diye .. İşte karısı Mal ile yüzleşti o ölecek olan adamı araftan kurtardı sonra 3 rüyanın içinden çıktı çocuklarına döndü amacı buydu adamın..
İşte son sahneden bir şey anlamadım, tam elini silaha tutuyor ve adam birden farklı bir rüyaya geçiyor. Buradan ne çıkarmalıyız?
 

LakeRiver

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens



Star Wars: Güç Uyanıyor (Yıldız Savaşları 7) filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor. Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
The Boy in the Striped Pajamas



2. Dünya Savaşı’nın kara günlerinde, arkadaş olmaya çalışan iki çocuğun hikayesi. 8 yaşındaki Bruno ailesiyle Berlin'den ayrılır ve Polonya'da yaşamaya başlar. Babasının işi için taşındıkları bu yerde bir de arkadaş edinir. Arkadaşı tellerin arkasında kalan bir Yahudi'dir.
Bruno'nun yaşadığı yer, 1.5 milyon Yahudi'nin öldürüldüğü Auschwitz toplama ve yoketme kampının bitişiğindedir. Oğlunun tellerin ardında yaşananlarla ilgili gerçeği öğreniceğinden kaygılanan Bruno'nun annesiyse oğlunu bu ’’arkadaş’’lıktan korumaya çalışır.

Tabii ki de kitaptaki gibi verememişler duyguyu falan ama şu iki yerde ve filmin son sahnesinde başarılıydı. Kadın üzerinden olayları iyi yansıtmışlar. Neyse üzdü işte :(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gone Girl



Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick'in ise kafası karışmıştır zira Amy'ye ne olduğuna dair hiçbir fikri yoktur ama bir anda kendisini Amy'nin ailesinin haızlradığı bir yardım operasyonu içerisind epiyon olarak bulur! Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de üstündeki şüpheleri tamamen yok edemez. Amy'nin hayatta olup olmadığı ise büyük bir muammadır..

İlk öncelikle izlenmesi gereken bir film oyuncuları çok beğendim hakkını vermişler. Aslında kitabı daha güzel diyorlar ama filmini beğendim. İlk başta kadına acıyordum falan bir çok noktada yaptığı şeyler de haklılık payı da vardı aslında bilemiyorum. Ama Nick'in de hakkettiğini düşünüyorum. Ciddi manada ben etkilendim. Adama ilk başta böyle sinirlenirken sonlara doğru üzülüyor insan.

Southpaw



Billy Hope kariyerinin zirvesine çıkmak için çabalayan başarılı bir boksördür. Ailesinden yana da her şeyin yolunda gittiği kusursuza yakın bir hayat sürerken karısının trajik ölümüyle sarsılan Billy, kendini alkol ve uyuşturucu batağında bulur. Düştüğü deliğin en dip noktasıyla ise kızının velayetinin elinden alınması ve evini kaybetme ihtimalinin ortaya çıkmasıyla tanışır. Billy bu noktada eski bir boksör olan Tick ile buluşup ondan kendini eğitmesini ister. Tick genç adamı yalnızca boks alanında değil ruhsal anlamda da geliştirmeye çalışır. Billy üst seviyede profesyonel bir boksör olup hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken kızını geri kazanmak için de mücadele edecektir.

Aşırı muazzam ve dram yüklü bir filmdi yani dövüşler on numaraydı hele kızının yaptığı rol o kadar güzeldi ki. O küçük kız cidden hakkını vermiş. Bir çok yer de içim parçalandı ve bir çok ünlü isim var 50 cent gibi değişik müzisyenler var. Müzikleri ve sahneleri acayip iyiydi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Requiem for a Dream



Uyuşturucu bağımlısı bir genç, televizyon bağımlısı annesi ve aralarında günden güne yükselen bir uçurum... Uyuşturucu batağı içerisindeki Harry’nin hayattaki tek amacı daha fazla uyuşturucuyken; umutsuz annesini hayata bağlayan tek şey en sevdiği yarışma programıdır. Bir gün bu yarışmaya katılmaya hak kazandığında tek derdi, ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek olacaktır. Yaşlı ve mutsuz kadın zayıflama hapları kullanmaya başlar.

The Matrix



Bir yaşanan gerçek vardır, bir de yaşananın ötesinde olan gerçeklik... Biri rüya, diğeri ise Matrix! Neo,son derece tehlikeli bir adam olan Morpheus’un gerçeği bildiğine inanmaktadır. Bir gece Neo, kendisini başka bir dünyaya götürebilecek güzel yabancı Trinity ile tanışır. Bu kızın götüreceği dünyada, Neo Morpheus’u bulacak ve Matrix hakkında bir şeyler öğrenecektir

The Silence of the Lambs



Akademiden mezun olmuş genç FBI ajanı Clarice Starling, FBI ajanı kurbanlarının derilerini yüzen sapık bir katilin elinden bir kadını kurtarmaya çalışır. Clarice, katila ulaşmak için başka bir psikopat olan ünlü doktor Hannibal Lecter ile yakınlaşır. Lecter’dan bilgi alması için önce onun güvenini kazanması gerekmektedir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Martian - 2015


Konusu:
Mars gezegenine astronotların gönderildiği bir görevde, Mark Watney isimli astronot şiddetli bir fırtına sonrası öldü sanılarak ekibi tarafından terk edilir. Fakat Watney hayattadır ve kendisini Mars’ta yapayalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarla, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair bir sinyal göndermeye çalışır. Milyonlarca mil uzakta NASA ve uluslararası bilim insanları durmaksızın bu ‘Marslı’nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da tehlikeli bir kararın eşiğine gelecektir...
Yorum:
Süper film olmuş hani geçen sene herkes intersteller felan diye ağlayıp bu film için çıt çıkaran olmadı ya çok ilginç.
Bu film o filme 10 basar :D Filmin tek kötü yanı biraz fazla Amerika yanlısı olmuş orada Alman astronot felanda var bir tek çin i görüyoruz biraz daha Global olsa güzel olurmuş hani :D
10/10
Trailer:
 
Son düzenleme:

Unknown

A Beautiful Mind



John Forbes Nash Jr., genç yaşında oyun terorisi üzerine geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide,delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi,yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü kazanır.

Bazen insan böyle filmleri önceden izlemediği için mutlu oluyor. Eğer tam anlamıyla şuan izlediğim gibi izlemeseydim tahminen filmden yeterince zevk alamazdım. Ya da herhangi bir arkadaş ortamıyla izlenseydi. Sakin bir kafada izlenilecek çok iyi bir filmdi. Bir noktadan sonra yediğimiz Fake le kalmayıp her çıkan karakterin ve her olayın "acaba" dedirtmesi bile benim için apayrı birşeydi. Zaten film hakkında en ufak bilgi olmadan izlediğimden oluşan herşey benim için süpriz niteliğindeydi. En başta tahminlerimi hep farklı yerlere oynamıştım ama filmin ortasında tamamen çöktüm. Gerçekten de efsane denilebilecek bir filmdi.
10/9
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Le Petit Prince



Antoine de Saint-Exupéry'in klasikleşmiş eseri 'Küçük Prens'ten sinemaya uyarlanan animasyon türündeki yapıtta, bir pilot kendisini ıssız bir çölün ortasında bulur ve çok uzak bir gezegenden gelmiş olan küçük bir çocukla karşılaşır. Kung Fu Panda'nın yönetmeni Mark Osborne'un yönetmenliğini yaptığı filmin orijinal seslendirme kadrosunda Rachel McAdams, James Franco, Marion Cotillard, Jeff Bridges ve Paul Giamatti gibi ünlü isimler bulunuyor.

İlk yarısı muazzamdı fakat ardından kitaptan farklı bir şekilde ilerlemiş olmalarını görmek beni biraz rahatsız etti. Yine de çok güzeldi. Kesinlikle izlenmeli.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
3 Idiots



Rancho Chhanched, Farhan Qureshi ve Raju Rastogi Hindistan'ın en önemli bir okulunda mühendislik okuyan ve okulun yurdunda aynı odada kalan üç öğrencidir. Raju ailesini fakirlikten kurtarma gibi bir ideale sahipken Farhan ailesinin isteği doğrultunda bu bölümü seçmiştir. Rancho ise makinelere duyduğu tutku nedeniyle mühendis olmayı istemektedir. Bu üçlü ve profesörleri Viru arasında yaşananlar, dostluk kavramını beyaz perdeye yansıtırken eğitim sistemini de sert ve eğlenceli bir şekilde eleştirir niteliktedir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık