Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Shanks, Wb'nin yara almamış ve kalbi teklemeyen haliyle dövüşmekten çekinmeyen bir adam, gökyüzünü ikiye bölüyorlar çarpıştıktan sonra, halen Akainu'yu dövdü diye Wb'nin Marineforddaki halini abartmaya çalışan arkadaşlar var, Teach ve tayfası bile hazır olmamasına rağmen delik deşik ettiler Marineforddaki Wb'yi, adamın Yonko gücünden uzak olduğunu anlatmak için mangaka bizzat Marco'ya, eski Wb olsa Squardo'dan o kılıcı yemezdi dedirtiyor.

Shanks ise gayet rahat bu Wb den daha güçlü bir Wb ile dövüşüp denk gidebilecek bir karakter, Akainu, Shanks karşısında ancak aval aval bakar, sonrada dudağını büker savaş sonu yaptığı gibi. Akainu gibi bir karakteri sanki tanımıyorsunuz, bu adamın gücü yetse Yonko'lara istediği gibi yeni dünyada at koşturmasına izin verir mi hiç ? Gücü yetmiyor işte, anlaşılmayacak bir şey yok. Aokiji'yi bile ucu ucuna 10 gün sonra yenebilmiş, Marco'yu da belki de günler sürecek bir dövüşte yenebilecek bir adam bu, Yonko gücünden uzak.
Aynen öyle. Katılıyorum.
 
Sana tek soru Shanks yaşlı ve kalbi teklerken Akainuyu yenebilir mi?

Shanksın kalbi tekleyip diz çökse,Akainu shanksın ortasına delik açsa,Shanks yaşayabilir mi?

Wb ile Shanksı kıyaslama lütfen.
WB ile Shanks'ı kıyaslayan mı var o_O Shanks'ın yaptıklarına bakarsak WB'nin Shanks hakkında ne dediği önemli değil diyorum ben. :)
 
Beyler yonkou şu an birbirine yakın güçte.
Örneğin:
yaşlı+hasta WB=Shanks=Kaido=BM
diyebiliriz.Yani 2y önceki Shanks=2y önceki Wb.Fakat WB'nin genç,sağlıklı hali daha güçlüdür, 45yaşındaki hali filan.Gelip de burada kıyaslama yapmayalım aralarında 32 yaş fark var.Belki şimdiki Shanks ile WB'nin 39-40 yaşındaki hali eşittir eğer Shanks 2 yılda geliştirdiyse kendini.
Shanks'ın muhtemelen son 10 yılı var ondan sonra düşüşe geçer.72 yaşına geldiğinde WB civarı olur mu bilmem.
Tek bildiğimiz 72 yaşındaki WB 37.5 yaşındaki Shanks ile eşitti.
Burada fanlığım devreye giriyor fakat bence şu an yaşayan en güçlü kişiler
1-Shanks
2-Garp
3-Dragon&Shiki&Kaido
4-BM&Sengoku
 
%60 amiral demiş...
Peki R brothers'a ek olarak Newgate ve Shiki koyarsak ne olur 4 vs 4?:mincika:

Eşleşmeler:

  1. Roger vs Akaınu
  2. Ray vs Kizaru
  3. Newgate vs Aokiji
  4. Shiki vs Fuji

Çok ilginç ve uyumlu oldu gibi...
 
Son düzenleme:

kör topal

Rogerin peşinden giderken yanına kimseyi almıyor genelde. Roger ve Garp savasırken de tayfası kenarda durup izlememiştir herhalde. Tabi dersen Bogart var bende derimki Bogart Allah mı kardeş Reylig Gaban ve diğerlerini tutuyor. Dersin ki başkaları da vardır. Ben de derimki zamanında Kk olcak tayfayla savaşan adamlar pamuk şeker mi oldu şimdi nerdeler. Sizlerin Edd War hakkında konuşması kadar mantıklı dediklerim.
Kardeşim aç bak Luffy vs Aokiji'yi. Orada Luffy ben tek savaşıcam geri çekilin dedimmi olay bitmiştir ölsede gelmez oraya Zoro veya Sanji. Kaptanın emri kesindir ve eğer Luffy Rogere benziyorsa aynı şey Roger içinde geçerlidir. Roger ben tek savaşıcam demişse olay biter. Zaten bu adamlar birbirlerini seviyor ve güveniyor neden ölümüne dalsınlar? Yani diyeceksin biri denizci biri korsan ama Garp öyle bir adam değil adam takmıyor rahat bir adalet anlayışı var. Potansiyeli herkesi tehdit edebilicek KK'nin çocuğunu yetiştiriyor (yada yetiştirtiyor). Roger'in de söylediği gibi kendisine tayfasına güvendiği kadar güveniyor. Neyse ikimizin de söylediklerinin bir kesinliği yok sen böyle düşünürsün kardeşim ben böyle düşünürüm bir kesinliğin veya kanıtın olmadan da benim fikrimi değiştiremezsin.
 

kör topal

%60 amiral demiş...
Peki R brothers'a ek olarak Newgate ve Shiki koyarsak ne olur 4 vs 4?:mincika:

Eşleşmeler:

  1. Roger vs Akaınu
  2. Ray vs Kizaru
  3. Newgate vs Aokiji
  4. Shiki vs Fuji

Çok ilginç ve uyumlu oldu gibi...
Shiki'yi çıkar fazla olmuş. Hatta zzirve halleriyse Rey-sanıda çıkar WB ve Roger 2 amiral alır zirve hallerinde. Ordu yok ediyorlar bu adamlar bi laf attılar diye. Garp'ın söylediğine göre ve bu adam gayet ciddi söyledi bunu Roger'in gücü hakkında.
 
Fujitora'yı koymayacaktın. Rayleigh bir amirali alır, Roger'da iki amirali alır:artiz: işlem tamamdır:respect:
Wb bu haliyle bunları yapıyorsa, Roger zirve zamanındaki halinde bir eliyle bir amirali, öteki eliyle başka bir amirali alır, patates eder ikisinide:cool:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık