Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

@Rob Lucci @T1T4N güzel olmasına güzel kendi çapında da fanlar işin pohunu çok çıkartıyor. Yeni filmi bende izliyicem. Maksadımda pok atmak olmayacak yeni kizla, black dude bende pozitif duygular uyandırdı fragmanlarda. He ama film ortalama bile olsa ilahi bi statüye sokulucak benim aklım bunu almıyor işte

Aynı şey Berserk , GoT un kitabı ve Breaking Bad içinde geçerli. Tamam bunlarda güzel de abartmaya gerek yok.

2009 da Breaking Bad i Türkiye de on kişi falan izliyoduk sanırım The walking dead le beraber çevirip çevirip Cnbc e de veriyolardı. Ödülleri falan toparlayip sessiz sedasız devam ediyordu. Dizi 2011 civarı bi patladı Amerika da 4. Sezonun başlarına doğru. Bizim ülkede de herkes birden fan kesildi. Abi tamam güzel dizide kutsal kitap muamelesi çekecek bişey yok . The Sopranos un fanları en azından ağır başlıydi diye düşünüyodum o aralar.

Gelelim GoT a 4 ve 5 . Kitaplar hayatimda okuduğum en sıkıcı şeylerdi. Pov karakter muhabbeti yüzünden bazı bölümlerde baya sinir krizi geçiriyor insan. Jaime ve Victarion dışında iç çatışma yaşayan sağlam karakter yok. Paso işkence ölüm varilacak nokta yok , yemek tarifi okumaktan gözlerim yoruluyor , ama fanlara sorsan kutsal kitap .

Berserk te aynı kafa Vagabond ve Vinland Saga okuyup Berserk okumuyorsaniz yada çok iyi bir seri değil diye fikir belirtiyorsaniz linç edilirsiniz.

Sağlam bir fan/trol katliamı şart artık bu dünyada. Bunu bilir bunu söylerim.

Not: Konu dışına çıkıp ana konuyu sıvadık ama genel olarak fikir belirtmek istedim.
 
Filme Stephen için gidebilirim. Casey zaten sevdiğim bir karakter.
MDL'nin dediği gibi eğlenceli bir yapıma benziyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık