Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 809: Usta Nekomamushi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bir kişinin sınırına ulaşması ödül artışına engel değil malum. Law 26 yaşında 500 m ödüllü. Diyelim ki iki yıl sonra sınırına ulaştı ve gücü amiral 10 ise Law 8.5. 28 yasinda bu güçte. Bu adam yonko tayfasina girse, sürekli yıkım, katliam vs yapsa 38 yaşına geldiğinde 1 milyar olamaz mı ödülü? Olabilir. Yani aktif olduğun süre çok önemli. Jack'in ne kadar süredir korsan olduğunu bilmiyoruz. İki senede yaptıysa eyvallah büyük iş. Ama 10-20 yılda yaptıysa çok da anormal değil bu yok etmeyi seven yapısıyla.

Teach iki yılda yükseldi. 2-3 bicenler var ama belki o da 1. Birden sırf yonko oldu diye 3 yapacaklar diye bir kaide yok. 0 (sıfır) idi bu adam çünkü iki yıl öncesine kadar. Belki Shiryu, Jack'den güçlü ama ödülü 500-600. Çünkü muhtemel o da 0 idi. Şaşırmaz kimse bu rakamlara. O yüzden şu ödüllere çok takilmamak lazım. Hakisi, dorukisi, hızı, varsa meyvesi, teknikleri, kısaca gücüne bakmak lazım.

Ha şunu hiç saklamiyorum. Havası var. Zoro 320 m demek var Zoro 720 m demek var.
 
İnuarashi'nin koluyla Jack'i durdurmasıyla Wb'nin kendi gemisini durdurmasını anımsadım, pozisyonlar aynı. Wb gibi babacan gözüküyor o da. :good:
 
@Monkey D. Luffy @Kaidou

Hatırlayamadım da ondan sordum bi de çok benzettim şimdi akraba falan çıkarlar. :)

Şimdi pekoms gibi bir adam kalburüstü, yonkonun önemli adamlarından biriyken, bunların krallarının bu kadar güçlü olmasına şaşmamak lazım o zaman.
 
Tamam Jack adaları yoketti diye ödül almıştır iyi hoşta öyle boş adama bukadar ödül vermezler. Kid de bir hayli sivil katliam yapmış ancak ödülü Jack a yaklaşmaz bile. 1 milyar çok fazla sırf ada yoketmeyle alınmaz. Bu adam zaten amirallerin olduğu gemilere dalıp yarısını batırmasıyla farkinı koydu bide suda o ters meyveyle yaptı bunu. Ben şahsen en az Dof seviyesi bekliyorum çıkmazsa bu ödüle yazık olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık