Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kör topal

Bir şeyini görmedik işte sorun o.Sözde amiral üstü.
Bir şeyini görmediğin adamın güçsüz olmasını da beklersin çok güçlü olmasını da. Bu bir beklentidir ama kesin gibi yazman yanlış. Şu an Mihawk'ın balon olduğunu görmedik ama sen böyle bekliyorsan ona göre yaz. Mesela ben dünyanın en güçlü kılıç ustasının amiral üstü olmasını bekliyorum. Shanks ile günlük versuslar atabilmiş.
 
Luffy'nin teke tekte yeneceği tek yonkou Karasakal olacak muhtemelen. Bir sonraki güç artışında ancak bir amiral edebilir tam manası ile. Yani yonkou için daha çok yol var. Muhtemel Kaido vs. sinde Luffy yanına en az bir kişi daha alacaktır ;)
 
Luffy yanında başkasıyla yonko döverse ne anlamı kalacak yonko indirmenin? İçine siner mi hiç adamın?
 
Zou + Wano'dan sonra Luffy Kaido'yu teke tekte alacaktır. Zou arcında Jack ile Wano arcında da bir amiralle ya da başka bir güçlü adamla falan antremanını yapar.
 
Seriyi tekken mantığından çıkarırsak daha kaliteli yorumlar okuyabilme şansımız doğar diye düşünüyorum. Luffy'nin Kaido'yu tek başına yenemeyecek olması onun güçsüz olduğu anlamına gelmiyor. Önce onu bir kafamızda oturtalım. Nitekim herhangi bir amiral Kaido'ya dalsa da onu yenemeyeceğini unutmayalım. Luffy şu an bir amiral seviyesinde değilse de Luffy Kaido'yu yenemicek diye de hayıflanmayalım ;) ( Çok mu tavsiye verdim ne )

Luffy böyle güçlü düşmanlarla dövüşe dövüşe tecrübe kazanacak ve güçlenecek. Kaido'yla dövüşünden de güçlenerek çıkacaktır. O yüzden Luffy tek yenemezse dünyanın sonu gelir, bu durumu sindiremez, 10 yıl depresyon takılır gibi yorumlar olmuyor bee :( Luffy bir yonkouyu yenecek seviyelere de gelecektir. Takıntı yapmayın; az akışına bırakın ;)
 
Luffy amiral seviyesine çıkmasına az kaldı. Amiral seviyesine çıksın, Kaido dövüşünde de meyve falan uyandırır ya da Lucci dövüşü gibi iman gücüyle döver.

Herhangibir amiral Kaido'ya dalsa dövebilir mi? Neden dövemesin? Kaido'nun neyini gördük, amirallerin neyini gördük?
 
Luffy tek yenemez de bir öngörü, tek yener de bir öngörü.
Birisi bir fikrini paylaştığında, bir öngörüsünü paylaştığında hayıflanmayın takıntı yapmayın diyen asıl takıntı sahibi kişidir.

Öngörü yapmak da yasak oldu forumda. Aksi gösterilmediği sürece geleceğe dönük yorum da mı yapamayacağız?

Jack Kaido'nun sağ kolu değil mi? Luffy onu yenerse Kaido'ya yaklaşmış olmuyor mu bir adım daha?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık