Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 808: Dük Inuarashi

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
808 bölüm yorumu@

- kapakta bu hafta, usoppun köyü var. sogekingken usopp, veletler muhtemelen köyü ikna edemediler... bu kaptan usopp diye :) ee haliyle. şimdi tam bir gururla gözyası döküyorlar, her ne kadar ezik usopp için olsada...

- zou. tecrit bölgesi gibi bir yer. aynı skypiea gibi. asagısının olayları pek onları etkilemiyor. üstelik epey güclülerde. bu sartlarda hiç saldırı beklemiyorlarmıs gibi dursalarda dogal bir güce sahipler ve bir anda ninja raizou için, jack ve ekibi krallıga saldırıyor.

- jack fazla öfkeli ve anlasması zor bir tip. bir kac konusmaya gerek yok. tek konusmada bunu belli ediyor. ayrıca jackin tanıtımı geliyor. kaidonun sag kolu olarak nitelendirildi. ama içgüdülerim bana böyle bir sey olmadıgını... diger 2 sininde muhtemelen kendilerini böyle tanımladıgını söylüyor. yani kaidonun altında yıkım ekibi olarak işlevi olan ve rekabet eden 3 muazzam savascı var. ve hepsi felaket olarak nam salmıslar. jackte standart shounen kurgusuna göre, cıkan ilk ve en gücsüzleri. çünkü zoan meyvesi yemesi muhtemel diger 2 kişinin, birinin yırtıcı, digerinin mistik bir meyvesi olmazsa olmaz. yoksa bu manga pazarlanmaz. :D ha tabiki bu bir tahmin. ama mamut daha cok fiziksel kuvvet ve dayanıklılıgın hakiyle yogrulmus biçimi gibi duruyor.

- zaten minkler epey güclü tipler. tek biri aracılıgıyla mangaka yüz ifadesi veriyor. ve ilk basta normal olan o yüz ifadesi, jack sadece hortumunu salladıktan sonra endişeye dönüyor. saldıran grupta sanırım jack haric cok asırı güclü biri yoktu.

- çünkü; kaidonun meyveli güclerinden olmayan, ezik ordusu saldırıyor ve minklerde karsı koyuyor. ve; ortalamaya bakarsak eger, minkler daha üstün geliyorlar... üstelik, minklerin özel yetenegi elektrik saldırısı var. e.oda, muhtemelen kadranlar gibi tasarladı elektirigi. biliyorsunuz, kürk statik elektiriklenmesi kolay bir metaryaldir. yani carrotun eldivenlerinin içinde, kürke sürekli sürtünen her hangi bir nesne varsa, o elektrigi istedikleri zaman üretip, istedikleri zamanda o elektirikle saldırabilirler ki öyle yapıyorlar. yani bunu beden titremesiyle bile yaptırabilir e.oda. ama burda büyük bir sıkıntı var. yine kürke sahip bir hayvan bu elektirikten etkilenirmi ? veya etkilenirse ne kadar etkilenir ? insanlara epey hasar verdiler, ama jacke karsı bu işe yaradımı bilmiyorum. bu da zayıf noktaları olabilir. ve bir sıkıntıda choppe haric sanırım kimse ögrenemez bu teknigi gibi duruyor.

- sonra jack ve tayfasını uyarıyorlar. özellikle silahsörlerini övüyorlar. iyi bir kılıc ustası varmıs, mink kabilesinde gibi duruyor. kesin oda mihawkla hiç karsılasmamıstır. acaba ismini duydumu merak içindeyim :D

- ardından yetenekliler saldırıyor. smilela baskalasmıs ve muhtemelen aynı zamanda normal meyve kullanıcılarınada sahip bir grup. daha güclü, daha özel, upgrade edilmiş ana savas gücü. ondan sonra olay topyekün savasa dönüyor. ve jack güclü mink kabilesi kasısında kitlesel imha silahı kullanıyor ;)

- olay tayfaya dönüyor. ve özledigimiz sahnelerden biri geliyor. luffy uzun zamandır böyle sopa yememişti :D zoronun sesini bile cıkaramayısı olaya, süperdi... sonra yukarıda bahsettigim kılıc ustasıyla karsılasıyorlar ve en sonunda büyük yıldız ortaya cıkıyor.

- daha önce yazmıstım. luffy duke ün hakkını veriyor. ve onun cok güclü oldugu etiketini, e.oda yapıstırıyor. ve dikkat edin, wanda rakibimiz güclüydü desede... üstünlüklerinin, ceasarın silahıyla yok edildiginden bahsetsede... gercek olan sey; jackte sayı dezavantajını o silahla dengeliyor. ve bu köpecik, yada jack mi daha güclü bilemem ama, ortada en kötü dof gücünde iki karakter var gibi hissediyorum. bakalım luffy, jackle bizzat düşman olucakmı? aslında bir yonkoya savas acmanın en dogru yolu, as adamlarından birini halletmektir. wg bunu bildigi için, acei idam edicegini ilan etti. luffy, doftan sonra, jackide indirirse... kalan 2 felaket + kaidouya , luffy+ law + zoro +sanji kalıyor. bu denklemdede coktan kaidonun içine yerleştirilmiş bir adam, büyük rol oynayıp, dengeyi bizim tayfaya dogru cevirecektir diye düşünüyorum.

kaidou arcının kilit karakteride bence ; x. drake ;)
 
Son düzenleme:
Marifet mi bunlara tek atmak :(
Değil ama güçlü adamlara tek atabileceği gerçeğini değiştirmiyor bu. Meyvesi çok avantajlı bu konuda, yapacak bir şey yok.

Haki denen bir şey var öyle kolay değil o işler. :/
Her hakisi olana oo süper demiyoruz. Sonuçta hakin karşındakini aştığı sürece kolay tek atmak. Bazen çok kolay olabilir o işler yani. Örnek: Law vs. Vergo
 
Her hakisi olana oo süper demiyoruz. Sonuçta hakin karşındakini aştığı sürece kolay tek atmak. Bazen çok kolay olabilir o işler yani. Örnek: Law vs. Vergo
Aokiji'nin tek hamlede Jack'i buza çevirip tekleyeceğini sanmıyorum.
Doflamingo'yu da buza çevirdi adama bir şey olmadı. Hem de arkasındaydı.
Jozu'yu buza çevirdi onda da adamın dikkati dağılmıştı. 1 vs 1'de o dikkat dağılmaz.
Hem de Kaido'nun sağ kolu öyle teke gitmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık