Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 808: Dük Inuarashi

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Sen mamut meyvesine sahipsin ve gidip deniz üstünde Amirallerin olduğu gemiye saldırıyorsun? Bu nasıl bir delilik ve güç?
 
Dof'ta kral hakisi var diye Shiryuu'yu öper demek nasıl bir ruh hastalığıdır ? Shiryuu'yu yeniyorsa niye Beckmann'ı yenemiyor Beckmann'da da mı Kral Hakisi var.Hangi mantıkla yazıyorsunuz şöyle saçma şeyleri.
Doffy'u Shiryuu, Jozu ve Jack ile aynı seviyede görüyor ama Doffy'de kral haki olduğu için üstün görüyordur. Beckmann ise seviye farkından o_O
 
Jack'in tek formu bizim gördüğümüz heybetli formu değildir belki de. Daha küçük bir formu vardır muhtemelen. Gemiye saldırma olayına bu şekilde bir açıklama getirebilr mangaka.
 

Üye silindi 1004

Büyük ihtimalle Dof bu mevzulara Crocodile'ın dahil olduğuna benzer bi şekilde dahil olacak.
 
Mamut meyvesi küçümsenir mi hiç, baştan antik zoan, yani zoanlar arasında özel, leopar mı yoksa mamut mu dersen mamut banko oynar, Kaku bir zürafa ile yeteneklerini nasıl geliştirdi, eğer Jack fiziksel olarak ve Haki olarak biraz güçlüyse bile o mamut meyvesi ile dehşet yıkıcı bir güce sahip olur.
 

Charles Vane

Wb>Kaido>Marco demiş işte. x+1,x,x-1 not vermiş. Marco da jack gibiyse, jack de x-1 imiş. Luffy kaç eder çıkaramamış. Demek ki neymiş, yazmak için yazmış :(
Onu çözdüysen şuna da bi el atsana
aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem o_O
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık