Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Kaptan Amerika çok saçma ya zaten yenilmezlerin ikinci filminde de en çok rolü ona vermişlerdi Ultronla bir ara kafa kafaya falan girişmişti. Amma velakin Stark reyize yapılan ayıptır.
xD
Chris Evans talk show programında oynadığı karakterle dalga geçiyordu.Canlandıran adam bile biliyor yani boş bi karakter oldugunu :D
xD
Kaptan Amerika fanı olmak nedir ya ? Neyine fansın sen o zaman ilk yenilmezler de neden o kadar rolü yoktu. Ayrıca Kaptan Amerika diğerlerine göre güç olarak gayette eziliyor. Kime sorarsan sor Amerika mı? Tony mi diye ne derler acaba İron Man serisinden zevk aldığım kadar hiç bir seriden zevk almadım ben ... Hakkını yeme
Katılıyorum ayrıca güçsüz birinin fanı olunur mu ilk filmde rolü bile azdı sormazlar mı insana? Katılıyorum İron Man kadar iyisi yok
 
Captan America ideolojik eksenli yaratılmış bir karekter. Modern dönem faşiştinin sulandırılmış versiyonu. Bu yüzden Amerika dışında neredeyse hiç seveni yok.

Umarım filmin yazarları çizgi roman yazarlarından daha cüretkar davranır...
 
Bende öyle anladım. Ortada bir gizlilik yasası vs gözükmüyor fragmanda. Cap iyice yerin dibine girecek yani. Stark finalde ''bende arkadaşındım'' diyor zaten. Vasıfsız Cap :artiz:
Bir dosya veriyorlar önüne Cap'ın yanlış görmediysem. Gizlilikle ilgili olan o herhalde.
Çünkü bu gizlilik yasası filmde varmış. Kesin bilgiymiş.(Bir yerde duymuştum daha geçen.)
 
Yahu milleti evlerinden aldırıyorlar, hapislere tıkıyorlar, toplum önünde rezil ediyorlar. Kişisel özgürlük kalmıyor ortada. Buna kim hak verebilir.
Hepsi bir yana, bir "kahraman" hükumetler gibi dönek, kontrolcü, kirli politikanın fink attığı oluşumlara nasıl müdahil olur ki ciddi bir sebebi olmadan. Adam kahraman lan, bağımsız olarak halkı kurtarıyor ve güvenilir olduğunu da defalarca kanıtlamış. Fişleyerek ne elde etmeye çalışıyorsun.

Tabi okumadım CW'yi, haberdar olmadığım detay varsa bilemem.

Filmi de farklı yapacaklar fragmandan anlaşıldığı üzere, çok şey bekleme bence. Tüm çr filmleri Watchmen değil. :/
Zaten o olayda bayağı dandik, hop hadi kahramanların yüzünü açalım, halk kim neymiş ne değilmiş görsün ayağına yaktılar canım kahramanları. En çok Spidey'e üzülmüştüm orada.
Ben zaten Stark'ın kafasını anlamadım, herkesi kendisi gibi zannediyor galiba. :(
Ben okudum işte, Ultron'u izlerken, n'oluyoruz kafasında izledim. Benim bildiğimle alakası yoktu. :S Büyük ihtimalle bunu da mahvedecekler.
,
Dur lan, ben zaten marvel filmlerini izlemiş olmak için izleyen birisiyim. Niye bu kadar dert edindim ki şimdi... :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık