Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Konu capin filmlerde ne kadar vasıfsız olduğu :artiz:
First Avenger ve Avengers filmlerinde vasıfsızdır
Winter Soldier ve AoU. Da gayet vasıflı abi hiç hater lığa gerek yok :D

Bu arada @Trafalgar D. Water Law ben hardcore Iron man fanıyım . Civil War daki ve Secret Wars öncesi Illuminati de yediği haltları ve Superior Ironman serisinde yediği haltları falan da karakterden ayrı tutmuyorum. Alkolik dönemi bile iyidir.Çünkü Tony nin karanlık bir tarafı var. Bunuda reddeden birisi değil.

Bir tek Avengers vs X-Men olaylarında mantığın sesi kendisiyken Steve in manyakça direkt olaya girmesi şaşırtıcı derecede saçmaydı.

Hawkeye , Ant-Man(Scoot Lang),Luke Cage,Quicksilver , Scarlett Witch, Black Widow bunlar geçmişinde kriminal olaylara karışmış insanlar.
Ama Tony nin "kahramanken " bazı yaptığı seçimler bu elemanların kısa dönem kriminal aktivitelerini herhalde ikiye katlar.

Genede severiz. Yeni çıkan seride Amara yaklaşmaya çalışmaları olsun, zenginim diye derdim yok sanıyorlar demeleri olsun, aslında çok az arkadaşım var demesi olsun bunları içinden dökebilmesi güzel şeyler. Kalabalık içinde yalnız hissetmek ayrı bişey.

He ama bunları melankolik bi dille yazmıyolar. Hatunu tam öpecekken / yada öptükten hemen sonraydı kulağına kontrol amaçlı "Heil Hydra" dediği kısımda kahkahayı patlattım mesela :DD

İyidir Tony ya
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık