Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 807 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisini de anarım keke ya, ikisi de canım ciğerim benim.
Ama son haftalarda abarttık evet. Hem canımız sıkılıyor ve uğraşacak bir şeyler arıyoruz hem de sevdiğimiz karakterin bu kadar ötelenmesi hoş gelmiyor insana ne yapalım.
Sanji ve ölüm kelimelerini bir arada kullanmayın rica ediyorum, içim acıyor. :(
Anarsın, evet. Bir satır Sanji, beş satır Crocodile şeklinde. Yemin ediyorum sırf şu Sanji muhabbetlerini görmemek için konulara bakmamaya başladım. Nereyi açsam aynı şey.
 
Anarsın, evet. Bir satır Sanji, beş satır Crocodile şeklinde. Yemin ediyorum sırf şu Sanji muhabbetlerini görmemek için konulara bakmamaya başladım. Nereyi açsam aynı şey.
4 Sanji'den 5 Croco'dan anarım. :(
Ama haklısın da yani şimdi, bir şey diyemem.

Ek: Ben bir ara Chopper, Brook ve Nami'nin de muhabbetini yapmıştım. Örnekler vererek, onlar olsa böyle böyle yapardı, onlarsız bu arkın tadı yok diyordum da kimse umursamıyordu. :(
 
Chopper, Brook ve Nami de bu tayfanın elemanları, Sanji kadar isimleri geçmiyor. Perhiz ve lahana turşusu ilişkisini sen kurarsın. Smoker'ı görmek isterim evet, ancak her hafta çıkıp da "Bu hafta da Smoker yok" diye söylenmem. Aylardır şu muhabbet bir türlü bitemedi. Yani her hafta ısrarla ve sürekli dile getirilmesi sıktı.
Bunların su götürmez doğrular olduğu gerçek fakat bunu yapan kişiler aynı zamanda bölüm ile de yorumlar yaptı. 10-15 mesaj için ifade özgürlüğünü kullanamayacaksa ne yapsın . Bu resmen başkasının isteklerine karışmak olur .Diğer tayfa üyelerine gelecek olursam forum sıfırlanmadan önce Momo'sundan Namisinin bikinisine kadar tartıştık zaten .Hatta kendi adıma konuşacak olursam Momotaro efsanesine bile değindim .
 
Sanji tayfanın önemli bi üyesi Smokerdan daha önemli bi karakter çok da karşılaştırmaya lüzum yok. Ayrıca geçen sayının sonu belli.
2 sene ortalıkta olmayan tayfanın bir kısmına liderlik eden Luffynin en güçlü iki adamından biri için bir gizem vardı o son sayfada. Üstelik only alive ile Oda zaten ona dikkati çekmişti. Bizzat Oda dikkat çekmemizi istemişken esas aksi saçma olurdu elbetteki şu an Sanjiyi konuşacağız.
 
Sanji yarın travesti olsa dahi adamdır. Bu kadar sığ olmayalım. Marvel da Daken biseksüel, Twd De Paul "Jesus" Monroe gay, Dc de Midnighter gay saydığım adamlarda okuyabileceğiniz en badass adamlardan bazılarıdır.

Adam cinsel tacizden kurtulmak için kadın kıyafetleri giyiyor olay bundan ibaret. Okamalar Sanji delikanlı görünüşünde diye sarkıyorlar zaten.

Amma haterı varmış forumda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık