Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereden biliyorsun birşey yapamayacağını.Adam meyve uyandırmadan yakalıyor Jozu'yu o hale getiriyor.Uyanmış meyveyle tepesine çıkmasının gerekli olup olmayacağını sen düşün artık.

Mihawk istese doğrardı madem niye kılıcını kınına geri soktu.Unutma Mihawk rakibinin gücünü tartabilen bir adam.Zoro'ya bununla ilgili bir lafı vardı.İyi bir kılıç ustası kılıcını çıkarmadan rakibinin gücünü ölçer diye.Beyazsakalın güçlü olduğunu biliyordu farkı merak etti.Jozu'yu yenmenin kolay olmayacağını gördü ve bıraktı.
Yahu etrafını bir ton iple sarmıştır ayı kımıldamasın diye, oynatamaz onu o cüsseyle, o güçle. Kandırma kendini. :(
Uyandırdığı meyve de meyve olsa hani, sadece normalden biraz fazla ip çıkarıyor. :(

Canı sıkılıyordu adamın, takılıyordu öyle kafasına göre. İlgisini çekene dalıyordu, güçlü olana değil. yoksa niye Luffy'ye dalsın. :(


Ayrıca niye Doflamingo gibi sevdiğim bir karakteri eleştirmek zorunda bırakıyorsun beni Emre. Niye bu kadar zalımsın sen. :(
 
Net konusmaya gerek yok. Ama bu adamin bir icraati de yok. Tam emin olamiyor insan bu adamdan. Ama Shanks oyle mi ? Neyse insallah sasirtir bizi bu Mihawk. Shanks reyize layik bir rakipmis diyebiliriz insallah.:)
 
Shanks Buggy'yi kesebilir mi?
Bir iddia olsa ortada. Shanks'ın sadece kılıcıyla keserek yenmesi gerekirse Buggy'yi yenemeyecek mi yani?
Shanks demem ise büyük ihtimal en yüksek haki onda ya ondan.
 
Gerçekten Wb'nin oğluysa o şekilsiz salla Mihawk'ı KK'liğe bile yürür Luffy'nin Wb'si olur amma hiç sanmıyorum. Önce deldi sonra beynini aldı adamın üstüne böyle bir evlat vererek daha da saygısızlık etmez Oda
 
Yani şimdi bundan 2 yıl sonra Mihawka değinse ve adam Dof gibi işlendikçe binbir türlü yeteneği olan biri çıksa.Ne olacak.Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz.
Yani diliniz yanmadı mı öncesinde?O kadar ortalığı ayağı kaldırıp haki yok diye kesin dille yazan adamlar hala akıllanmadı mı bu konuda.

Yine yanıldık insanız dersiniz , her insan yanılır da , şimdi ortalığı kesin dille ayağı kaldıran adamlar bundan 3-4 yıl önce çok net şeyi bile inkar edip benzer şekilde tartışıyordu , şimdi yanıldıklarını görmelerine rağmen hala aynı inat.
+1

O zaman isteyen istediği gibi görür , adam vardır Amiral dengi görür kimi Amiralden güçlü görür.
Kimse sizin mantığınıza uydurmak zorunda değil.Gelip her mesajın sonunda , mangaka çizelge hazırlamış gibi mangadan kendi çıkarımlarınızla yorumladığınız sayfalarla görüşleri çürütmeye çalışmayın.Olmadığını görüyorsunuz.
+1

Mihawk=Shanks Mihawk=Yonkou ?
Meyvesiz Teach=Shanks. Shanks=Yonkou . Meyvesiz Teach=Yonkou . Karanlık Meyveli Teach=KK
2 meyveli Teach=God hele de 3 meyveli 4 meyveli olursa=GODx100

Şu mantıkla konuşacağıma bir kez yanılırım daha iyi.
:eek: Şunu diyen kim Allah aşkına. Aşırı gömüyorsunuz. Birisi bir karakteri yüceltiyor diye siz niye dengelemek için gömüyonuz.
Yahu bırak, adamlar dövüşün ortasında onu mu takacaklar. O da boşluktan istifade meyve gücünü kullanıyor işte. Sadece durduruyor ama, oynatma yok. Anca onu yapar zaten sinsice. :(

Detaylara takılmayalım arkadaşım, haki, elmas ve güç ile anca karşıladı işte. Mihawk istese doğrar onu. :(
Yahu Mf arcı Dofy için mi yapıldı? Ona rağmen Atmos'u kukla yaptı ve Jozu ile dalga geçti. Dofy, Jozu'yu çayına küp şeker diye doğrar. Güç farkı çok açık. Aokiji üzerinden gösterdi bize Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık